Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua-Vardar Skpopje 1-0 (0-0)

2 posts in this topic

Marti, 24 ianuarie 2017, de la ora 18:00, pe Gloria Sports Arena din Belek/Turcia:

 

Steaua Bucuresti - Vardar Skopje

 

Vardar este liderul campionatului macedonean dupa prima parte a campionatului. E de altfel favorita la castigarea titlului de campion, avand cel mai valoros lot de jucatori.

 

Steaua, dupa finalul urat al primei parti a campionatului, se straduieste sa revina la un joc frumos si rezultate pozitive.

 

Va fi un joc de pregatire, al carui rezultat nu va fi foarte important.

Important va fi pentru Reghe sa-i ajute pe Alibec si pe Gnohere sa marcheze cat mai mult, pentru a da incredere echipei.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • FCSB a câștigat, scor 1-0 (0-0), primul meci amical al cantonamentului din Antalya. Echipa lui Reghecampf a invins Vardar Skopje, după o partidă in care jocul a arătat mult mai bine decât in duelul cu Qarabag.

Reghecampf a inceput testul cu macedonenii, cu Gnohere și Alibec in teren, dar jocul ofensiv al echipei sale nu a fost strălucit in prima parte a meciului, in care atacantul cumpărat de la Astra a fost singurul care a ieșit in evidență. Alibec a executat bine o lovitură liberă, apoi a șutat cu stângul de la distanță, dar de fiecare dată goalkeeper-ul advers a fost atent și a reușit să respingă.

După pauză, Reghecampf a schimbat aproape toată echipa, iar ieșirea lui Gnohere a revitalizat intr-o oarecare măsură jocul ofensiv. Introdus in partea dreaptă, Jakolis a marcat singurul gol al meciului, in minutul 61, după o greșeală a macedonenilor, un un-doi cu Achim și o finalizare frumoasă, din apropiere.

sursa: prosport.ro

Pe final, Tudorie a fost folosit din nou in centrul defensivei, dar tânărul atacant a demonstrat din nou că nu e făcut pentru acel post și a făcut câteva greșeli care puteau duce la golul egalizator al lui Vardar.

 

FCSB - Vardar Skopje 1-0 (Jakolis 61)

 

Echipa de start: Niță - Ov. Popescu, Tamaș, Moke, Momcilovic - Pintilii, Sulley - Ad. Popa, Alibec, De Amorim - Gnohere

Rezerve: Stăncioiu, Simion, Tudorie, Jakolis, Mihalcea, Achim, Boldrin, Enache, Man.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0