Posted December 15, 2016 (edited) · Report post Sambata, 17 decembrie 2016, de la ora 20:30, pe National Arena: Steaua Bucuresti-Poli Timisoara Meci in cadrul etapei a douazecisiuna. Steaua, asa cum o stiti, nu se mai regaseste deloc. Reghe se pare ca e sabotat de jucatori ca Golubovici, care ar vrea ca patronul sa-l lase sa plece dar sa-l plateasca pana la sfarsitul contractului, Boldrin si de Amorim. Trei jucatori care nu s-au atasat de culori si care nu simt fotbalul in rosu si albastru. Ei eu ramas atasati fie de culorile Politehnicii Iasi sau ale Astrei Giurgiu. Pe ei nu-i doare cand Steaua pierde, altfel cum ar putea fi interpretate vorbele lui de Amorim dupa ce a ratat penalty-ul de la Mioveni: "Nu a fost decat un penalty. Au ratat altii mai valorosi decat mine." In loc de "imi pare rau, imi cer scuze fata de spectatori, n-am reusit sa ma concentrez, etc". Ai grija pe cine aduci in echipa ca sa nu-ti auzi vorbe. Astia-s niste mercenari fara caracter si fara coloana vertebrala. Meciul cu Poli va fi greu, pentru ca Poli a inceput sa lege victoriile, simtind gustul de a juca in Liga I. Steaua, mai ales daca Poli se va apara pe doua linii pana va marca, nu va putea castiga nici in aceasta etapa. Steaua nu are jucatorii potriviti pentru a juca astfel de meciuri. Jucatori care sa-si dea sufletul pe teren pentru victorie, jucatori care stiu sa drbleze, sa joace in forta si sa traga constant la poarta si sa marcheze goluri. Sunt convins ca in vestiar s-au format bisericute. Reghe a pierdut vestiarul si fraiele echipei. In atari conditii, Steaua ar trebui sa inceapa ea insasi pe doua linii in aparare. Un meci egal ar fi de neglijat, dar o victorie ar genera intrebarea, "si-a revenit Steaua?". Doamne, ajuta Steaua sa-si revina. Edited December 15, 2016 by Virgil 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2016 · Report post Singurul gol al partidei a fost un gol de senzatie si a fost marcat de A. Popa. Steaua a facut o prima repriza buna, cu suturi la poarta si ocazii de marca si golul doi. In repriza secunda oaspetii au pus probleme mari ros-albastrilor, mai ales pe final. Steaua a rezistat si a ramas cu cele trei puncte puse in joc, revenind pe primul loc. Share this post Link to post Share on other sites