Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Dinamo-Steaua 3-1 (2-1)

5 posts in this topic

Miercuri, 30 noiembrie 2016, de la ora 20:30, pe Arena Nationala,

 

FC Dinamo Bucuresti-FC Steaua Bucuresti

 

Unicul derby al Romaniei gaseste cele doua echipe in posturi diferite.

Dinamo, cu un antrenor si o echipa cu bune si rele. Aflata pe ultimul loc al play-off-ului Dinamo are doar sapte victorii fata de cele zece ale Stelei. In schimb Dinamo, la egalitate cu CFR a inscris cel mai mare numar de goluri, douazecisiopt.

In contra partida Steaua are o aparare mult mai buna decat a lui Dinamo, de fapt cea mai buna din campionat. Doar unsprezece goluri primite fata de douazeci ale lui Dinamo.

 

Din scurta descriere de mai sus rezulta ca Dinamo marcheaza mai mult, iar Steaua incaseaza mai putin. Aceasta constatare ne conduce spre un rezultat de egalitate la finalul partidei. Asa cum s-a intamplat si in tur, 1-1.

Situatia din tribune va fi insa alta. Alb-rosii vor domina numeric fata de meciul tur, cand Steaua a fost superioara la numarul de suporteri prezenti. Ar fi un avantaj doar daca Steaua ar fi o echipa mediocra.

 

Steaua insa e o echipa cu un lot mai valoros decat cel al lui Dinamo. Jocul practicat a devenit un fel de a bate apa in piua si de a marca din ce in ce mai rar.

E adevarat ca atacantii nostri nu dau randament in acest sens. Golubovici se bate foarte mult cu apararile adverse, dar nu marcheaza, Tudorie e antitalent, Man e prea tinerel si prea tras ca prin inel pentru un asemene meci, iar cel in care ne puteam pune cu adevarat speranta, Tanase, e accidentat.

Sansa Stelei ar fi sa marcheze mijlocasii, de Amorim, Boldrin, sau fundasii, Momcilovici, Tamas. Asta inseamna ca putem spera ca Steaua va marca cel putin odata.

 

In ce priveste apararea suntem pe cai mari. Nita e genial, Ovidiu Popescu daca va juca va fi un plus consistent, Tamas e fundasul strateg, Moke si Tosca sunt buni, iar Momcilovici aduce si un plus atacului.

 

Dinamo are gura mare, Steaua e mai calma, mai potolita. Victoriile din urma ale Stelei asupra cainilor spucati, multe si consecutive nu au cum sa fie uitate de Dinamo, care ar dori sa ne dea o bataie la macar un gol diferenta. Andone a spus ca victoria trebuie obtinuta prin orice mijloace. Asta ma duce cu gandul ca vor juca tare, vor da la picioare, in sfarsit vor juca murdar

Tendinte care ii caracterizeaza.

 

Dar ma bazez pe Steaua, o echipa mai lucida, mai coapta la minte, mai bine platita si ma mai bazez pe repriza a doua facuta in fata celor de la Osmanli... 

Atunci cand e musai Steaua stie sa se impuna. De ce n-ar face-o si acum?

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovidiu Hațegan va conduce la centru derby-ul dintre Dinamo și Steaua. Hațegan va fi ajutat de tușierii Sebastian Gheorghe și Octavian Șovre, informează gsp.ro.

ațegan le-a mai "fluierat" pe cele două rivale de două ori in campionat (1-1, in martie 2016 și 0-0, in august 2015) și o dată in Cupa României, in 2014, atunci când Steaua a câștigat cu 5-2.

 

sursa: prosport

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Echipe probabile:


  • Dinamo: Brănescu - Ceccarelli, Nedelcearu, Maric, S. Filip - Nistor, Palic - Hanca, Rotariu, V. Lazăr - Gnohere

  • Steaua: Niță - O. Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovic - Bourceanu, Pintilii - A. Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trist dar adevarat. Esec usturator in fata unei echipe care s-a mobilizat special pentru acest meci. Steaua in nota ei obisnuita, joc fara orizont, lent si lipsit de faze de gol. Victorie meritata pentru Dinamo. Cred ca din etapa urmatoare vom pierde locul 1 in clasament. Reghe e zero, nu a reusit sa schimbe absolut nimic in jocul echipei.

 

Primul gol a fost marcat de noi dupa ce portarul lui Dinamo l-a faltat dur pe de Amorim. Ricki Boldrin a inscris in stil de mare executant. Dinamo egaleaza tot din penalty dupa ce Pintilii, intrat in locul lui Muniru, l-a tras de tricou in careu pe un caine spurcat. Golul doi a fost marcat in prelungirile reprizei.

In repriza secunda Dinamo ne prinde cu chilotii in vine, Nita si Tamas nu se inteleg si atacantul slovac Nemec scapa cu mingea spre gol.

 

Reghe lasa-ne!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0