Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Concordia-Steaua 1-0 (1-0)!

3 posts in this topic

Joi, 19 noiembrie 2016, de la ora 19:00, pe stadionul Concordia,

 

Concordia Chiajna - Steaua Bucuresti

 

In etapa a 16-a Steaua va fi oaspetele codasei Concordia. Aflata pe locul 11 cu doar 8 puncte si golaveraj 7-18, echipa gazda va adopta asezarea preferata a echipelor care nu pot desfasura un joc de la egal la egal cu cel al ros-albastrilor, aparare pe doua linii in fata portii si contraatacuri taioase in momentul intrarii in posesia balonului.

 

Chiajna tocmai l-a schimbat pe antrenorul Emil Sandoi cu Ion Ursu, un fost jucator la Dinamo, ultima data antrenor la Stefanesti. Valoarea sa de antrenor al unei echipe de Liga secunda nu o poate depasi pe cea a craioveanului Sandoi. CEl putin teoretic. El poate produce insa un soc in randurile jucatorilor, asa cum se intampla mai de fiecare data.

 

Vulturii, asa cum ii numesc suporterii Concordiei pe jucatorii echipei lor favorite, se bazeaza pe Balgradean, Feussi, Barboianu, Tincu Mamele, in aparare, pe Cristescu si Constantinescu la mijoc si pe Pena in atac. I-am numit pe cei mai reprezentativi jucatori ai echipei locale.

In rest, o echipa subtire care nu prea poate trece de multe echipe.

 

Steaua trebuie sa fie foarte atenta la contraatacurile Vulturilor si sa fie foarte ferma in atac. Sa suteze din orice pozitie la poarta si sa execute cu inteligenta loviturile libere.

Victoria Stelei nu poate fi pusa in niciun moment sub semnul intrebarii in acest meci. Speram sa avem toti jucatorii in forma, sanatosi, apti de joc. 

 

Steaua, te iubim!

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-un meci amical disputat recent, Mioveni-Steaua 1-0! Reghe a intrebuintat toti jucatorii valizi, mai putin cei care s-au aflat la lotul national.

Tudorie a fost folosit fundas central, pozitie din care s-a ales cu doua cartonase galbene.

 

Se dovedeste inca odata ca Steaua e o echipa care nu marcheaza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Declinul Stelei a continuat si in acest meci. Steaua a jucat execrabil si a pierdut la singura faza de gol a Concordiei. Reghe critica jucatorii, cu preccadere pe Tosca, dar vina e a lui.

Cat o sa mai tina comedia asta de joc, fara suturi la poarta, fara a pune in pericol poarta adversa.

Reghe, LASA-NE!

Becali ar trebui sa ia masuri in privinta lui. Sa-l inlature si sa puna la carma echipei un antrenor care stie si poate sa schimbe jocul asta mizerabil, intr-unul in viteza, cu faze spectaculoase si cu goluri la fiecare meci.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0