Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua-Viitorul 2-0 (2-0)

3 posts in this topic

Duminica, 06 noiembrie 2016, de la ora 20:30, pe Arena Nationala,

 

Steaua Bucuresti - Viitorul Constanta

 

In ultimele zece meciuri cu Viitorul,acasa si in deplasare, Steaua are zece victorii. Ultima victorie a ros-albastri a fost in tur la Ovidiu, scor 3-1.

 

In momentul de fata Steaua traverseaza o perioada nefasta in ce priveste marcarea golurilor. Tanase, operat, se afla in convalescenta, iar Golubovici si Tudose sunt total ineficienti. Singurul care ar putea ajuta Steaua, Dennis Man, nu prea e jucat desi are 18 ani, iar Viitorul abunda de jucatori de varsta apropiata.

 

"Steaua nu e in criza", a afirmat Reghe dupa meciul cu Zurich in care nu s-a inscris gol. Chiar asa sa ne prosteasca dolofanul Laurentiu? Eu cred ca atacul se afla intr-o criza profunda. Noroc ca apararea si aproximativ linia de mijlocasi tin Steaua in viata. In aparare incluzandu-l pe portarul Nita.

 

Viitorul vine cu gandul de a ne pune probleme. De a obtine punct sau puncte. Jocul ii permite sa spere. Noua ne e suficient sa marcam un gol si sa fie Nita in mare forma.

 

Daca arbitrii nu isi vor baga coada, va fi un meci frumos de care pe care. Ne amintim ca in meciul precedent Viitorul a fost ajutata fatis de Istvan Kovacs. De data asta e randul lor sa fie defavorizati.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brigada de arbitri:

 

 

A: Gaman George Catalin (Craiova - Dolj)    

A1: Artene Ovidiu (Vaslui - Vaslui)    

A2: Nagy Miclos Istvan (Cluj-Napoca - Cluj) 
R1: Dima Iulian (București - București) 
R2: ( - )    

Obs: Dorobanțu Marian (Buzău - Buzău) 

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viitorul a inceput meciul in careul Stelei, a dominat, a tras la poarta, dar magnificul Nita a fost de fiecare data la post.

Steaua deschide scorul in min 18 prin Boldrin din 11 m, dupa un fault in careul echipei lui Hagi asupra lui Adi Popa.

In min 22 Momcilovici reia cu piciorul in poarta mingea respinsa de portar, dupa o schema inntre trei jucatori ai Stelei. Apoi Steaua a plimbat mingea fara a mai ataca serios poarta lui Ramniceanu.

Viitorul in schimb a jucat convinsa ca poate marca, insa Steaua s-a aparat bine. In repriza secunda echipa lui Hagi a fost mai mult in posesia balonului, stelistii oferindu-le deliberat posesia. Lucru firesc tnand cont de scorul favorabil, dar si de oboseala acumulata in meciuri consecutive la trei zile.

 

Steaua isi mentine fotoliul de lider, la trei puncte de U Craiova.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0