Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

CSM Poli Iasi-Steaua 0-2 (0-1)

2 posts in this topic

Duminica, 30 octombrie 2016, de la ora 20:30, pe stadionul "Emil Alexandrescu",

 

CSM Poli Iasi - Steaua Bucuresti

 

La numai trei zile de la calificarea in optimile Cupei Romaniei obtinuta la Suceava, Steaua va juca cu o alta reprezentanta a Moldovei. De data aceata in campionatul Ligii I.

 

Daca la Suceava au fost folosite in mare parte rezervele, la Iasi vor juca titularii.

Steaua e campioana primei parti a campionatului, CSM Poli doar o codasa.

IN ultima perioada de tim Iasiul se afla in degringolada. Au disparut jocul frumos, verva si rezultatele bune. Desi cu cateva etapa inainte a fost schimbat antrenorul Nicolo Napoli cu Eugen Neagoe, jocului Iasiului nu s-a schimbat in bine, echipa cazand pe locul 12, loc de debaraj.

 

Steaua, desi nu se regaseste in atac, reuseste sa marcheze prin mijlocasi si chiar prin fundasi, golul lui Moke fiind cel mai apropiat gol marcat.

 

Va fi probabil in care ambitia gazdelor de a depasi Steaua, va fi anihilata de forta, valoarea si jocul de pase al ros-albastrilor.

Ca si la Suceava, prima sansa ne apartine.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iasiul a inceput meciul in propriul careu pana cand Tamas, dintr-o lovitura libera de la circa 20 m, a marcat primul gol. Un gol de poveste. Dupa pauza echipa gazda a incercat mai des sa se duca spre poarta Stelei. Cristea a avut chiar ocazia de a egala, dar mingea sutata de el a lovit bara interioara. de unde s-a dus cuminte in bratele lui Nita. Spre finalul meciului Man a marcat din centrarea de pe partea dreapta a lui Enache.

In minutele de prelungire de Amorim a marcat din unghi, dar golul a fost anulat eronat.

 

De remarcat ca in prima repriza atacantul echipei gazda, Boiciuc, a intrat criminal cu talpa pe tibia lui Ov Popescu. Alex Tudor a acordat prompt cartonasul rosu.

Ov Popescua trebuit sa paraseasca terenul de joc fiind inlocuit de Man.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0