Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Foresta Suceava-Steaua 1-2 (1-1

3 posts in this topic

Joi, 27 oct 2016, de la 20:30 pe stadionul Areni,

 

Foresta Suceava-Steaua Bucuresti

 

Meciul se va disputa in cadul 16-imilor Cupei Romaniei.

 

Jocurile din optimile și sferturile de finală se dispută in sistem eliminatoriu, intr-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată in campionatul precedent.

 

In perspectiva meciului cu Steaua, stadionul Areni a intrat in reparatii.

Transmisia TV va fi efectuata de DigiSport.

Biletele de intrare costa 50 lei la tribuna I, 40 lei la tribuna II si 30 lei la peluze.

 

Steaua va folosi desigur, o formatie cu jucatori mai putin folositi in principal. Cati or mai fi apti de joc.

 

O victorie si o calificare in optimi este de asteptat.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evenimentul sezonului in Suceava, partida din Cupa României dintre Foresta și Steaua (joi, ora 21:30) va fi arbitrată de Robert Dumitru. Centralul brașovean de 42 de ani va fi, astfel, la prima partidă in care va arbitra vicecampioana României după mai bine de un an și jumătate. În aprilie 2015, Robert Dumitru a refuzat steliștilor două penalty-uri și a validat un gol marcat din ofsaid de Oțelul in partida in care gălățenii au invins cu 2-1 pe Național Arena.

Imediat, arbitrul a fost aspru criticat de Valeriu Argăseală, președintele Stelei. E o rușine de arbitraj, nu am văzut in viața mea așa ceva. E inexplicabil, e un mod pe care nu l-am văzut niciodată, nu poți trata așa o echipă. Mă refer la arbitrul de linie și la arbitrul de centru, sunt la fel de vinovați. O asemenea manieră de arbitraj este intolerabilă, este inexplicabilă și nu cred că poate fi rezultatul unei forme slabe a arbitrului, spunea atunci oficialul stelist. 

De la acel moment, Robert Dumitru a intrat intr-un con de umbră și nu a mai fost delegat ca principal la nicio partidă jucată de Steaua. Mai mult, brașoveanul a fost trimis să arbitreze in Liga a 2-a și in Liga a 3-a.

sursa: prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au marcat pentru Steaua, Da Popescu si  Aganovici. Ros-albastrii au avut si alte ocazii printre care o bara si o situatie de unu la unu cu portarul.

Sucevenii au inceput vijelios sperand sa marcheze primii si sa puna Steaua in dificultate. N-a fost asa, Steaua a deschis scorul. Foresta a inscris apoi prin Matei, care la surprins pe Nita cu o bolta.

A fost un joc dominat de Steaua, Foresta incercand sa se ridice la nivelul ei. 

Cu aceasta victorie Steaua se califica in optimile Cupei Romaniei.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0