Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

ASA Tg Mures-Steaua 1-1 (0-0)

2 posts in this topic

Duminica 23 oct 2016, de la ora 20:30, pe stadionul Trans-Sil,

 

Ardealul SA Tg Mures - Steaua Bucuresti

 

Meci transmis de Digi Sport 1.

 

Dupa seria cenusiu-neagra a rezultatelor Stelei din ultima parte, nu mai mira pe nimeni daca vom face meci egal sau vom lua bataie de la o echipa aflata pe penultimul loc al campionatului, cu un singur punct in clasament.

 

Steaua are multi jucatori accidentati, jocul nu prea mai merge si nici Reghe nu e capabil sa gaseasca antidotul.

 

Sincer, ma astept la orice rezultat, ma astept ca Steaua sa fie detronata din fotoliul lider. Cred ca daca se va intampla asta, va zbura si Reghe de la echipa sau va fi foarte aproape de decizia lui Becali.

 

Apropo, l-ati vazut pe Reghe in ultima perioada? S-a ingrasat ca un .. om care o tine dintr-o petrece in alta. In mod sigur i s-a depus grasimea si pe creieri, de aici si lentoarea cu care gandeste jocul de fotbal.

 

S-auzim de bine!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am dominat tot meciul si a fost cat pe ce sa plecam fara niciun punct. Urat. Cred ca Reghe, care nu reuseste sa depaseasca o aparare pe doua linii, ar trebui sa plece singur.

S-a tras la poarta din actiune, din loviturile libere executate de Boldrin, dar Mingote, portarul gazdelor, a parat de fiecare data. Muresenii au inscris la singura ocazie pornita dintr-un contraatac. Steaua a marcat prin Moke la o prelungire cu capul a lui Tamas.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0