Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua-FC Zürich 1-1 (0-0)

3 posts in this topic

Joi, 20 octombrie 2016, de la ora 20:00, pe Arena Nationala,

 

Steaua Bucuresti-FC Zürich

 

Meci transmis de Pro TV.

 

Echipa oaspete are 12 titluri de campioana, 9 Cupe ale Elvetiei. A fost de doua ori semifinalista in UEFA Champions League, in 1964 si 1977.

In sezonul precedent, FC Zurich a parasit prima Liga din Elvetia, retrogradand in Challenge League, insa a reusit sa castige Cupa si astfel a obtinut calificarea in Europa League direct in faza grupelor.

 

A fost infiintata in 1896, managerul ei este Ulrich Forte. FC zurich joaca pe Letzigrund, un stadion cu 25.000 de locuri. Valoarea lotului = 12,12 milioane euro. Varsta medie, 26,3. Vedete: Sadiku, Schonbachler, Cabral.

 

Sunt sanse sa obtinem cel putin un punct, pentru ca spre deosebire de Gaz Metan cu al ei antrenor carpanos in gandire si mare in burta, Zurich joaca, nu se apara pe doua linii.

 

Steaua e capabila sa faca un meci mare daca ii elimina pe cei care au gresit in meciul precedent, daca gandesc actiunile si le poarta in viteza. In plus Reghecampf ar trebui sa joace meciurile in functie de adversar. Tactica pentru fiecare meci in parte

Din pacate el nu a auzit decat de posesie, n-a auzit de determinare, de sacrificiu, de cetrari in fata portii de pe extreme si de goluri cu capul, etc. Nu e complex.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arbitru

 

Tamás Bognar (HUN)

 

Arbitri asistenti

 

Zsolt Varga (HUN)

Balázs Buzás (HUN)

 

Arbitri asistenti aditionali

 

Peter Solymosi (HUN)

Ádám Farkas (HUN)

 

Al patrulea oficial

 

Theodoros Georgiou (HUN)

 

sursa: UEFA.com

 

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0