Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua-Gaz Metan 0-1 (0-1)

2 posts in this topic

Duminica, 16 octombrie 2016, de la ora 20:30, pe Arena Nationala,

 

Steaua Bucuresti-Gaz Metan Medias

 

Meci transmis de Digi Sport 1.

 

Pauza de la finalul meciului cu Craiova pana pana la data si ora disputarii acestei partide, este cauzata de disputarea meciurilor echipei nationale cu Armenia si Kazahstan, in preliminariile Campionatului Mondial 2018.

 

Doar trei jucatori de la Steaua se afla in componenta lotului national, Enache, Tosca si Adi Popa. REstul lotului stelist se afla deja la pregatire in Antalya.

Sigur ca era nevoie de o perioada de pregatire, pentru ca noii veniti sa se adapteze accelerat la jocul Stelei, sa se acomodeze cu restul lotului si sa stabileasca impreuna cu antrenorul si staful tehnic noi strategii de joc.

 

Gaz Metan Medias, o echipa mediocra in general, cu conditii minime de pregatire, se afla pe locul sapte in acest moment al campionatului, cu 16 puncte si 12-12 golaveraj. Lucru remarcabil. Reusitele sale se datoreaza in special jucatorului albanez Azdren Lullaku, liderul clasamentului golgeterilor cu opt goluri marcate, dar si celorlalti jucatori si antrenorului Cristi Pustai.

 

Cu un arbitru sever cu Steaua in meciul din 16 octombrie si cu o dorinta de nestavilit a gazistilor de a ne pune probleme, Mediasul ne poate face fata intr-o oarecare masura.

 

Cu regret trebuie sa spunem ca accidentarea grava a lui Florin Tanase, ne lasa un gol mare in atac. Golubovici trebuie sa incerce sa marcheze, pentru a suplini golurile numarului nostru 10, Iar Man si Tudorie trebuie sa se straduiasca mai mult.

Plecarile lui Stanciu si Chipciu si chiar a lui Hamroun, au creat degringolada in atac. Noroc ca au venit De Amorim Si Boldrin, care cu valoarea lor recunoscuta au reusit sa suplineasca valoarea celor plecati.

Consider ca De Amorim e mai bun decat Hamroun, iar Boldrin executa mai bine decat Stanciu loviturile libere, cornerele si penaltyurile. Singurul si marele atu al lui Stanciu ramane calitatea lui de a fi un bun conducator de joc. Un playmaker.

 

Inca trei puncte in meciul din 16 oct, coroborate cu un meci egal sau o infrangere a oltenilor de la CSU, ar mari avansul de puncte al ros-albastrilor, un lucru realizabil.

 

FORZA Steaua!

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Surpriza? Nicidecum! Orice echipa care se apara pe doua linii si care porneste pe contraatac cand prinde mingea si marcheaza un gol,  NE BATE! Reghe nu are antidot pentru asa ceva! S-a mai intamplat si CFR. S-a mai intamplat odata cu Pustai cand antrena Rapidul. Sunt dezamagit, dupa ce Gigi a aruncat cu atatia bani. Reghe nu mai e de Steaua! Fotbalul s-a schimbat, vremea lui Reghe a trecut. Reghe lasa-ne, esti prea arogant si mult prea in urma cu tacticile de joc.

 

Sa ratezi un penalty se mai intampla... A ratat si vedeta aia de Stanciu intr-un meci mai important. Totul porneste de la ideea de joc a antrenorului si de la asezarea in teren. Daca ai antrenor. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0