Posted September 23, 2016 (edited) · Report post Duminica, 25 septembrie 2016, de la ora 20:30, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, FC Voluntari-Steaua Bucuresti Dupa infrangerea suferita in fata CFR-ului, Steaua intalneste o alta echipa invinsa de echipa clujeana, scor 0-5. Meciul se joaca la Ploiesti, unde am fost fluierati si huiduiti constant de suporterii Petrolului. FC Voluntari joaca de obicei in viteza si in forta fiecare meci al ei. Steaua e mai molcoma. Tare mi-e teama ca daca a fost invinsa o data, sa nu fie invinsa a doua oara consecutiv. Pana fac o faza de poarta baietii nostri plimba mingea pana cand o pierd. Asa a fost cu Clujul. Ma astept ca Reghe sa faca niste schimbari in echipa si in jocul ei. Altfel Craiova ne va ameninta primul loc. Cred ca trebuie schimbat ceva si in asezarea echipei pe teren, in stilul de joc si mai sper ca jucatorii care nu dau randament sa fie schibati prompt. CFR a demonstrat ca Steaua poate fi invinsa chiar la ea acasa. Vor incerca si altii s-o invinga. Edited September 23, 2016 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2016 · Report post Steaua a facut jocul ei lent de posesie, adversarii au jucat rapid pe contraatac. Primul gol l-au in scris gazdele in min 26 prin Ivanovici. Adi Popa egaleaza peste doua minute printr-un sut care a surprins toata apararea gazda. In repriza a doua Boldrin inscrie din 11m in minutul 52. Apoi Voluntari egaleaza printr-un gol cu capul marcat de Balan in min 60. Steaua reuseste un al treilea gol in min 85 prin Momcilovici cu capul, dintr-o centrare si satabileste scorul final. Voluntari-Steaua 2-3. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2016 · Report post Deci, nu meci slab, foarte slab, daca a ajuns Voluntari sa marcheze 2 goluri, ce oare o sa facem cu spaniloii care paradoxal au facut egal cu Real Madrid pe Bernabeu!?!?! Share this post Link to post Share on other sites