Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

ACS Poli-Steaua 0-1 (0-1)

3 posts in this topic

Duminica 18 septembrie 2016, incepand cu ora 20:00, pe stadionul "Dan Paltinisanu",

 

ACS Poli Timisoara - Steaua Bucuresti

 

Transmis de Digi Sport TV.

 

Poli Timisoara va fi gazda Stelei in meciul din etapa a opta. Yimisorenii se afla pe ultimul loc al clasamentului cu minus 10 puncte si golaveraj  8-20 in primele 7 etape. Cu toate acestea au o victorie si un meci egal.

 

Steaua vine de la Ankara dupa un meci obositor.  Charterul care ii va aduce direct de la Timisoara se pare ca apartine patronului stelist. Indiciul care ma conduce la aceasta concluzie este emblema Stelei aflata pe avion.

 

Ne asteptam ca Steaua sa mai depuna un minim de efort pentru a castiga meciul cu o echipa slaba si sa-si consolideze si mai tare situatie din clasament.

Dupa evolutia de la Ankara un lucru e clar, nu avem fundas dreapta. Postul lui Enache e cel de mijlocas!

 

Steaua, victorie!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu se poate! La Timisoara vom fi arbitrati de nebunul de Coltescu, cel care ne-a anulat trei goluri valabile in meciul cu Astra de la Giurgiu! Eram convins ca oamenii din conducerea Stelei l-au renegat si uite... Ne va anula din nou golurile marcate? N-am nicio indoiala ca asa va face dupa ce Steaua l-a reclamat si a stat un numar insemnat de etape in afara ligii 1.

 

 

A: Colțescu Sebastian (Craiova - Dolj)     A1: Mitruți Daniel (Craiova - Dolj)         A2: Nicoară Marius (Drobeta Turnu Severin - Mehedinți) 
R:  Marcu Florin Mihai (Oradea - Bihor) 
 Obs: Onicas Ioan (Zalău - Sălaj)

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gol Tanase in min 10. Apoi nimic. S-a alergat alandala pe tot terenul. Un meci de slaba factura in care Nita nu prea a avut ce apara.

Surprinzator S. Coltescu a arbitra corect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0