Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua-Astra 1-0 (1-0)

5 posts in this topic

Duminica, 11 septembrie 2016, de la ora 20:30, pe Arena Nationala:

 

Steaua Bucuresti-Astra Giurgiu

 

Aflata intr-o forma deplorabila si fara antrenor, Astra abia a strans 5 puncte dupa sase etape si se afla pe locul 11. Halal campioana.

Sa ne amintim ca si Steaua, care i-a cumparat pe de Amorin si pe Boldrin de la giurguveni, au contribuit la degringolada jocului Astrei.

 

In schimb Steaua se afla acolo unde ii e locul. Pe locul 1, la diferenta de 9 puncte de adversarii nostri de duminica.

Steaua a facut schimbari importante in primul 11. Au venit asa cum am spus de Amorim si Boldrin, apoi Golubovici, Man, Jakolis, etc.

Jakolis centreaza mai bine decat Stanciu, din centrarile lui Steaua marcand doua goluri la Botosani. Singurele doua goluri ale meciului.

 

Chiar daca nu-l mai are pe Stanciu, echipa e puternica, poate mai puternica decat cu el, care le facea pe toate. Executa cornere, lovituri libere, penalty-uri si uneori o facea nepermis de rau. Ca penalty-ul pe care l-a ratat in fata Muntenegrului.

Un mare avantaj e ca am scapat de Chipciu, care mai mult incurca decat ajuta echipa.

 

In sfarsit, Steaua are un lot complet din care Reghe poate alege cel mai bun 11 + 7 rezeve. Steaua e o echipa puternica,

cu cele mai mari sanse de a castiga titlul de campioana.

Dar pana atunci trebuie sa o bata pe Astra si o va face!

 

Hai ros-albastrii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt curios in tactica cine il inlocuieste pe Stanciu, daca este victorie se prevede un titlu nou...usor usor se construieste :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Korado

 

In locul lui Stanciu, respectiv pe locul celui de al doilea varf, va juca Tanase (nr.10)

 

Brigada de arbitri:

 

A: Avram Marius (București - București)     A1: Marinescu Vasile (București - București)     A2: Orbuleț Mircea (București - București) 
      R1: Călin Iulian (Ștefănești - Argeș) 
R2: ( - )     Obs: Berbecaru Dan Victor (Ramnicu Valcea - Vâlcea)

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astra a pasat bine, a vut ocazii si a dat la picioare si nu nu numai. Steaua a inceput mai greu, avand un 11 neomogen inca. In minutul 45 Boldrin a marcat un gol magnific din lovitura libera din apropierea tusei, putin mai in urma careului de 16 m advrers.

In repriza secunda jocul a fost mult mai echilibrat, Steaua avand bune ocazii de a inscrie fara insa a modifica tabela de scor.

Spre finalul meciului s-a creat o gramada intre jucatorii celor doua echipe, la care au intervenit si rezervele si personalul din staff-urile celor doua echipe. Morais a primit cartonas rosu, MM Stoica si un membru al staff-ului giurgiuvean au fost trimisi in tribune.

Scor final 1-0

PS: NIta a aparat iarasi formidabil, suturi din careu si din afara careului si lovituri libere, una chiar de la limita careului de 16m executata de Budescu.

 

Un rezultat favorabil obtinut in conditii de razboi in teren. Sumudica recunoaste ca daca ar fi fost prezent pe banca tehnica, la acel meleu si-ar mai fi luat doi ani de suspendare. Deci ce a fost in mintea lui e la mintea cocosului.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au fost ocazii de amblele parti, cred ca Steaua ar fi putut sa inchida meciul mult mai devreme, la fel de bine se putea trezi egalata in ultimele secvente.

Se observa ca inca nu exista un atacant 100%.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0