Posted September 1, 2016 · Report post Joi, 8 septembrie 2016, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Botosani< FC Botosani-Steaua Bucuresti Meci in Cupa Ligii. Botosani vrea de mult sa invinga Steaua. Gazdele au o echipa buna care practica un fotbal in viteza. Sunt determinati si marcheaza goluri multe. Golgeterul ei e Istvan FűlÅ‘p. Golgeterul echipei noastre a fost Nicolae Stanciu, care acum nu mai e. Va fi atacantul pe care Steaua intentioneaza sa-l imprumute de la Lazio noul marcator al echipei? De obicei in meciurile de Cupa, fie a Romaniei, fie a Ligii, Reghecampf introducea intr-o pondere superioara jucatorii mai putin folositi. O va face si acum? Daca da, atunci Leo Grozavu - antrenorul notosanean- ne va face zile fripte. Sper ca Reghe sa aiba minte si sa introduca in teren jucatorii titulari. Ca pe rezerve le-am vazut cu Iasiul. S-auzim de bine, ca de vazut... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2016 · Report post Am vazut meciul cu ASA si dupa cum am observat Botosani are forta de atac, chiar daca meciul nu e concludent, au revenit de la 0-2 si au castigat 4-2...acuma na nici ASA nu e o echipa de "fotbalisti" dar eu zic ca e meci putin greu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2016 · Report post Brigada de arbitri: A: Cojocaru Adrian Viorel (Galați - Galați) A1: Slabu Stelian (Brașov - Brașov) A2: Hulubei Daniel (Vaslui - Vaslui) R1: Ionita Eduard (Constanța - Constanța) R2: ( - ) Obs: Olah Iosif (Sfântu Gheorghe - Covasna) Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2016 · Report post Echipa de start a Stelei: Stăncioiu - Aganovic, Moke, Mitrea, Dan Popescu - Achim (cpt), Sulley - Jakolis, Man, Ovidiu Popescu - TudorieRezerve: Niță - Simion, Tamaș, Toșca, Mihai, Bourceanu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2016 · Report post Botosanenii au facut jocul lor obisnuit, au facut pressing pe toata durata meciului, au pasat bine si au atacat poarta aparata de Stancioiu. Fara a reusi insa sa marcheze. A marcat insa Steaua prin Tudorie in min 45+2, dintr-o centrare a lui Jakolis. Dintr- alta centrare perfecta a aceluiasi Jakolis, Ovidiu Popescu a inscris in min. 49. 2-0! Share this post Link to post Share on other sites