Posted August 15, 2016 (edited) · Report post William Douglas de Amorim a semnat pe 5 ani cu Steaua. FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord pentru transferul jucatorului William de Amorim, de la AFC Astra Giurgiu pentru 600.000 euro. Profil William de Amorim, mijlocaș stânga, cotă transfermarkt 1,8 mil euro Mijlocasul brazilian in varsta de 24 de ani, care a obtinut in acest an si cetatenia romana, a semnat un contract valabil pe cinci sezoane. William Douglas de Amorim este un mijlocas brazilian nascut pe 15 decembrie 1991 la Votorantim. Acesta a inceput fotbalul la Arapongas, de unde a fost transferat de Astra Giurgiu in vara lui 2010. In cei sase ani petrecuti la echipa giurgiuveana, William a evoluat in 172 de partide, marcand de 17 ori si oferind 26 de pase de gol in toate competitiile. Acesta se poate lauda si cu patru trofee, obtinand un titlu, o Cupa a Romaniei si doua Super Cupe ale Romaniei. De Amorim este proaspăt deținător de cetățenie română și poate intra in vederile lui herr Daum, la ani buni de când sosea, aproape un puști, la complexul ploieștean din 9 Mai al Astrei. Am ajuns la un club foarte mare si, in acest moment, pot spune ca sunt foarte fericit. Sunt sigur ca in tricoul Stelei voi castiga foarte multe trofee si, alaturi de noii mei colegi, voi avea sansa de a juca in cupele europene. Sper sa am evolutii bune si sa nu ii dezamagesc si sa le rasplatesc increderea atat celor de la Steaua, cat si suporterilor- William De Amorim, in exclusivitate pentru www.steauafc.com Bine ai venit, William De Amorim! Articol: http://www.fcsteaua.ro/transferuri-FC-Steaua-Bucuresti-vara-2016 Notă: Dupa ce Florin Tanase a fost adus de la Viitorul pentru 1.5 milioane de euro si a debutat cu gol, iar Boldrin a sosit dupa ce Steaua a achitat 300.000 euro, acum a venit randul lui De Amorim,al noulea transfer din vara anului 2016. Jucătorii aduși de Steaua in această vară: Ovidiu Popescu “ 22 de ani “ 200.000 de euro Dan Popescu “ 28 de ani “ liber de contract Bojan Golubovic “ 32 de ani “ liber de contract Adnan Aganovic “ 28 de ani “ liber de contract Vlad Achim “ 27 de ani “ 200.000 de euro Bogdan Mitrea “ 28 de ani “ imprumut Florin Tănase “ 21 de ani “ 1.500.000 de euro Fernando Boldrin “ 27 de ani “ 300.000 de euro William de Amorim “ 24 de ani “ 700.000 de euro Edited August 15, 2016 by xray Share this post Link to post Share on other sites