Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

FC Botosani-FC Steaua 0-2 (0-0)

3 posts in this topic

Vineri, 12 august 2016, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Botosani,

 

FC Botosani-FC Steaua Bucuresti

 

Desi in ultimul meci localnicii au fost invinsi la scor (2-4) de FC Voluntari, pe teren propriu fac meciuri foarte bune si inving la scor. In ce o priveste pe Steaua, botosanenii nu se pot lauda cu nicio victorie asupra ei.

 

Steaua se afla intr-o forma buna, castigand toate meciurile (campionat, cupa ligii si UCL). Va fi un meci de care pe care in care Steaua, cu o experienta superioara, este favorita.

Steaua are un prim 11 omogen si competitiv, chiar daca in poarta va juca un jucator sub 21 de ani, Cojocaru.

 

Deja consacratul Reghecampf va avea dileme de rezolvat avand in vedere urmatorul meci care va fi in compania lui Manchester City. Ii dorim inspiratie sa castige ambele jocuri. Guardiola prea ne-a categorisit ca fiind o echipa mica. Cat de mici vom fi vom vedea la locul faptei unde sper sa le tragem o bataie surprinzatoare.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brigada de arbitri:

 

A: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare - Maramureș)     A1: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca - Cluj)     A2: Danșa Ciprian Florin (Oradea - Bihor) 
      R1: Dumitru Robert George (Sfântu Gheorghe - Covasna) 
R2: ( - )    

Obs: Onicas Ioan (Zalău - Sălaj)

 

A trecut de mult vremea in care il consideram cel mai bun si mai echidistant arbitru pe Balaj. Mai inainte numitul a imbatranit in meserie si nu mai poate pastra un ecchilibru in luarea deciziilor. Da faulturi si alte obstructii aiurea. Cu alte cuvinte are doua masuri in a interpreta acelasi gen de faza. Nu uit ca inainte cu ani era suporterul lui Dinamo si apoi al CFR-ului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu numai 4 titulari in teren (si evident 8 rezerve), Steaua a terminat la egalitate prima repriza. La pauza Reghe i-a trimis in teren pe Adi Popa, pe Stanciu si pe Hamroun. Urmarea a fost ca ros-albastrii au marcat imediat un gol prin Hamroun in min 50. Faza a pornit de pe partea dreapta a terenului cand posesorul mingei a pasat paralel cu poarta si algerianul a marcat un gol frumos. Meciul s-a disputat intr-un tempo rapid la carma jocului fiind in special  botosanenii, care au ratat cateva ocazii bune. Spre final la un sut din careu portarul echipei gazda respinge in fata portii si Tanase inscrie lejer. La 2-0 publicul a inceput deja sa paraseasca stadionul.

Steaua a avut si alte ocazii bune care din pacate au fost ratate.

Il remarc pe Nita care a fost decisiv la cateva suturi. Restul echipei a muncit serios pentru a-i incurca pe albii lui Leo Grozavu.

Steaua ajunge la noua puncte din trei meciuri si se aseaza in fotoliul de lider al campionatului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0