Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua - Sparta Praga 2-0 (1-0)

2 posts in this topic

Miercuri, 3 august 2016, de la 20:45, pe Arena Nationala:

 

Steaua-Sparta Praga

 

Dupa egalul de la Praga urmeaza victoria Stelei la Bucuresti? 

In mod sigur calculul hartiei asa spune! Ros-albastrii au facut un meci bun in Cehia, la Bucuresti ar trebui sa faca un joc foarte bun.

Insusi Reghe a spus ca elevii lor vor juca pe cartea atacului. Pe aparare suntem siguri. Cu Nita in poarta, cu Tamas, Mitrea (probabil), Tosca si Momcilovici, Steaua va fi o forta in aparare. Apoi cu Pintilii si Bourceanu la mijlocul terenului, echipa lui Reghe nu va permite atacantilor praghezi sa se apropie de poarta.

In fine, cu Adi Popa, Stanciu, Tudorie si GOLubovici vom asalta poarta adversa pentru a inscrie cu cel putin un gol mai mult decat ei.

 

Victoria Stelei va trimite echipa in turul 2 al UCL si va aduce clubului 10.000.000 euro. O suma foarte importanta pentru stabilitate, dar si pentru aducerea catorva jucatori noi.

 

Cred ca Arena Nationala va fi neincapatatoare pentru cei care-si doresc sa vada meciul pe viu desi pana acum se spune ca s-au vandut doar 25.000 de bilete. Dar de multe ori si eu am cumparat biletul de intrare cuo ora inainte de inceperea meciului Deci sunt sanse sa avem mai mult de 25.000 de suporteri in tribune.

 

Steaua nu uita, asteptam victoria!

 

Ps: Meciul va fi televizat de Pro TV si va fi arbitrat de o brigada olandeza.

Edited by Virgil
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stanciu inscrie doua goluri si califica Steaua in play-off-ul Ligii Campionilor. Ceilalti jucatori ai Stelei au muncit extrem de mult pentru acest rezultat. Ros-albastrii au avut numeroase alte ocazii Au fost suturi care fie au fost aparate de portar, fie au trecut pe langa poarta, fie au fost blocate de jucatorii cehi.

Pentru aceasta calificare Steaua va primi 10.000.000 milioane de euro de la UEFA.. Patronul Stelei a promis ca va intari echipa cu cativa jucatori valorosi. In mod automat Steaua poate juca direct in grupele Europa League, dar exista sansa ca daca vor intalni in play-off o echipa mai apropiata de valoarea sa, sa se califice in grupele UCL.

 

Multumim echipei pentru aceasta victorie frumoasa. Titularii folositi azi de Reghe vor fi premiati De Becali cu cate 15.000 de euro, umand ca Stanciu sa primeasca un spor la premiere.

Felicitari Steaua! 

Edited by Virgil
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0