Sign in to follow this  
Followers 0
xray

Bojan Golubović

2 posts in this topic


Bosniacul Bojan Golubovic (32 de ani, născut la 22 August 1983 in Konjic) este primul transfer al Stelei din această vară.

 

Atacantul a ajuns liber de contract de la CSMS Iași. Vârful bosniac a semnat un contract valabil un an cu vicecampioana României. Golubovic va avea un salariu de 8.000 de euro pe lună la formația roș-albastră și va incasa și o sumă de bani pentru că vine liber de contract. 

Cotat la 400.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Golubovic câștiga la gruparea moldavă 5.000 de euro pe lună. Roș-albaștrii i-au pus pe masă bosniacului un contract pe un an și un salariu de 8.000 de euro pe lună. "Am semnat cu Golubovic pe un an, așa cum am discutat de la inceput. Normal că dacă va juca bine ii vom prelungi această ințelegere.", a declarat Gigi Becali.


 


A venit in Liga 1 in 2012 de la RNK Split la Ceahlăul Piatra Neamț (2012-2014), unde a jucat 79 meciuri și a marcat de 31. După un sezon, 2014“2015, la  SønderjyskE a revenit in România la CSMS Iași,  2015“2016, pentru care a marcat 16 goluri in 57 partide. Golubovici este pe locul 3 in topul marcatorilor străini all-time din Liga I


 

Cei mai buni marcatori străini din istoria Ligii 1

1. Wesley (FC Vaslui, CSMS Iași) “ 64 goluri

2. Kapetanos (Steaua, CFR Cluj) “ 48 goluri

3.Golubovic (Ceahlăil, CSMS Iași) “ 47 goluri

    

 Bojan Golubovic â—‰ GOALS â—‰ SKILLS â—‰2016 HD - THE APOLLO 69 Welcome to Steaua


Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim, Bojan Golubovic si Bogdan Mitrea!

FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord pentru rezilierea contractelor jucatorilor Bojan Golubovic si Bogdan Mitrea.

Bojan Golubovic a evoluat pentru Steaua, in acest sezon, in 10 partide din Liga 1 Orange, 3 partide din preliminariile UEFA Champions League, in 6 partide din grupele UEFA Europa League, in care a reusit sa inscrie o data, precum si in finala Cupei Ligii Adeplast, pe care a castigat-o alaturi de ros-albastri.

Bogdan Mitrea, care a fost imprumutat de la Ascoli Picchio, a adunat 5 prezente in Liga 1 Orange si cate una in Cupa Romaniei, Cupa Ligii Adeplast, play-off-ul UEFA Champions League, respectiv grupele UEFA Europa League.

Clubul nostru le multumeste celor doi jucatori pentru eforturile depuse alaturi de echipa in acest sezon si le doreste sa aiba parte de mult succes in viitor!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0