Sign in to follow this  
Followers 0
xray

Transferuri sezon 2016 - 2017

11 posts in this topic

Aici vom posta/comenta zvonuri si info oficiale legate de transferuri pentru sezonul 2016-2017. 

Sezonul de vara 2016-2017

Plecări (rezilieri contract) - 6, pierderi 2,1 mil euro (bani dati la transfer și nerecuperați)

1. Marica - reziliere, liber, cotă transfermarkt 1 mil euro
  2. Râpă  - reziliere, adus pe 0,1 mil. euro de la Oțelul, cotă 0,9 mil euro
  3. Pârvulescu - reziliere, adus pe 1 mil. euro de la Gaz Metan in 2012, cotă 0,3 mil euro
  4. Iancu - reziliere, adus pe 0,5 mil. euro de la Viitorul in 2013, cotă 0,8 mil euro
  5. Bawab - reziliere, liber, cotă 0,65 mil euro
  6. Papp - reziliere, adus pe 0,5 mil. euro de la Chievo Verona in 2015, cotă 1 mil euro

Veniri - 2, plată 0,2 mil euro

1. Bojan Golubovic (32 de ani, atacant, liber de contract, de la CSMS Iași, cotă)
  2. Ovidiu Popescu (22 de ani, mijlocaș defensiv,  de la Poli Timisoara, cost  0,2 mil euro, cotă 0,4 mil euro)
  3. Dan Popescu (22 de ani, fundaș stânga,  de la Poli Timisoara, liber de contract, cotă 0,5 mil euro)

Veniri și Plecari conform transfermarkt

• Jucătorii aduși de Steaua in această vară:

Ovidiu Popescu - 22 de ani - 200.000 de euro
Dan Popescu - 28 de ani - liber de contract
Bojan Golubovic - 32 de ani - liber de contract
Adnan Aganovic - 28 de ani - liber de contract
Vlad Achim - 27 de ani - 200.000 de euro
Bogdan Mitrea - 28 de ani - imprumut
Florin Tănase - 21 de ani - 1.500.000 de euro
Fernando Boldrin - 27 de ani - 300.000 de euro
William de Amorim - 24 de ani - 700.000 de euro

Edited by xray

Cica Achim s-a inteles cu Steaua! Parca cat timp a jucat la Viitorul a fost cel mai bun pasator din campionat. Nu-mi dau seama de ce a renuntat Regele asa usor la el.

Se pare ca si Tade a a reziliat contractul cu Steaua.

Parerea mea e ca o sa avem o surpriza cu Bourceanu si o sa ramana si sezonul viitor.

Portalul www.championat.com alimenteaza la randu-i zvonurile potrivit carora Nicolae Stanciu ar fi dorit de Zenit Sankt Petersburg. 

Iarasi transferam o echipa, dupa care ne miram de ce nu jucam mai nimic.

Pana când acest scandal mizerabil nu va lua sfârșit (pe care alții il văd ca pe o minune Dumnezeiască),așa zisul investitor nu va mai fi dispus la prea mari cheltuieli. Cred ca este destul de inteligent incât sa nu se ardă de doua ori cu aceeași ciorba (ex.investițiile din Gencea la care nu mai are acces).

Și totuși incearcă sa imbunătățească un pic fața fotbalistică a echipei prin cumpărarea de jucători pe alta echipă și imprumutata acestora.

În alta ordine de idei, pt cei ce cred ca teama acestuia este ca va pierde echipa in favoarea csa-ului sau a orcarui altcineva, varianta este exclusă. Teama este ca așa zisul prejudiciu sa nu ii fie pus in brațe de o decizie judecătorească, prin care va fi nevoit sa inchidă "prăvălia"

1 person likes this

Am inteles din declaratiile lui ca a prevazut clauza in contracte conform careia jucatorul se obliga sa semneze in aceleasi conditii cu o societate pe care o va indica el, in situatia in care va aparea vreo problema cu societatea actuala.

Doar nu o fi idiot sa pateasca la fel cu echipa precum a patit cu sigla.

In Romania un judecator zice asa, altul in alt mod, iar al treilea iti da in cap...mori cu dreptatea in mana!

Uite ce pateste Mititelu.

Desi nu -l agreez, eu tin minte ca a preluat echipa de la Dinel Staicu (al jmeker-de-jmeker), a platit datorii, a facut o noua societate, a transferat jucatorii si iata ca justitia Romana zice ca a dat banii in vant.

Nu inteleg cum poate zice cineva ca CSU e continuatoarea Craiovei maxima cand a fost o echipa infiintata in 2013...si nu a preluat nimic de nicaieri.

Poate au cumparat active de la societatea falimentara a lui Mititelu?

Poate au ceva documente din care sa reiasa ca au preluat palmaresul FC U Craiova?

Posibil...

Cert e ca jurnalistii romani nu prezinta clar spetele judecate, iar cei care prezinta sunt marginalizati si aratati drept paria!

Știre de presă, neconfirmată prin comunicat oficial incă.

Steaua a reușit al treilea transfer al acestei veri, după Bojan Golubovic și Ovidiu Popescu. Fundașul stânga Dan Popescu, venit de la ACS Poli Timișoara, va semna un contract pe 3 ani cu vicecampioanaRomâniei.

"L-a luat MM, liber de contract. Va semna pe 3 sezoane", a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Dan Popescu e al doilea jucător adus de Steaua de la Timișoara, a doua retrogradată din acest sezon. Primul a fost mijlocașul defensiv Ovidiu Popescu.

Steaua mai are doi jucători care pot evolua pe postul de fundaș stânga: Marko Momcilovic și Alin Toșca. Ultimul are șanse mari să fie trecut in centrul apărării, in cazul unei plecări a căpitanului Fernando Varela.

• 37 de meciuri și două goluri a avut Dan Popescu in sezonul recent incheiat de Liga 1.
  • 500.000 de euro este actuala cotă de piață a fundașului stânga, potrivit site-ului transfermarkt.de.
  • 3 cluburi are in CV apărătorul de bandă stângă până acum: Dunărea Galați (2010-2013), Oțelul Galați (2013-2015) și ACS Poli Timișoara (2015-2016).
Edited by xray

Iarasi transferam de la retrogradate ... 

Thomas Neubert a plecat "pe bune". Antrenorul Stelei a recunoscut acest lucru și susține că formația vicecampioană caută deja un inlocuitor pentru neamț, care are o ofertă de la ȚSKA Sofia.

"Vreau să clarific situația lui Tommy. El a primit o ofertă din Bulgaria, dar e in continuare in staff-ul nostru. El are o clauză de 300.000 de euro care trebuie plătită.

A avut niște probleme, eu am ințeles acest lucru, am decis că e OK să plece, dar trebuie să plătească acea sumă sau o să urmeze un proces. De acest lucru se va ocupa Argăseală, președintele clubului.

Nimeni nu e de neînlocuit. Fiecare e liber să iși aleagă viitorul așa cum iși dorește. Nu mai contează dacă sunt dezamăgit sau nu. Ce contează acum e să găsim un alt preparator fizic. Nu am ce altceva să comentez. «Despre morți, numai de bine», spune o vorbă românească. Evident, o spun la figurat", a dezvăluit Reghecampf la Digi.

SportFM: Un om de baza din echipa Rapidului, care a promovat in mandatul lui Dan Alexa, a semnat cu FC Steaua!

Cristian Raiciu, unul dintre cei mai folositi jucatori de Dan Alexa in sezonul trecut, si-a gasit echipa. Fotbalistul de 20 de ani a semnat cu FC Steaua Bucuresti SA!

Impresariat de Anamaria Prodan, Raiciu, nascut in Chiajna, si-a inceput cariera de fotbalist profesionist la Academia Gheorghe Hagi, in 2009.

In 2012 a ajuns la Concordia Chiajna. A fost anul cand Raiciu, desi evolua la echipa a adoua a ilfovenilor, a inceput sa cocheteze cu lotul national Under 17. Un an mai tarziu, a fost subiectul principal intr-un scandal iscat intre Lita Dumitru si oficialii FRF. Acestia din urma au acuzat selectia facuta de Lita, pe atunci selectionerului lotului U18, care il promova tot mai des pe Raiciu, cel despre care s-a spus la vremea respectiva ca ar fi finul tehnicianului.

b0f3989d2fa14b5c8bb3723a72cb4377.png

Raiciu a anuntat pe pagina sa de Facebook transferul la FC Steaua.

cdc3667ebfa04c7eb5e3d7420cf692f0.png

Nu se știe câte șanse va avea Raiciu să joace la prima formație a Stelei, dar transferul lui ar putea fi incă un semn că roș-albaștrii iși vor reînființa echipa a doua.

Edited by xray

Steaua l-a transferat ieri pe Alexandru Iordănescu, fiul fostului selecționer, care va juca la echipa a doua a roș-albaștrilor.

Iordănescu jr. a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și a dezvăluit cum s-a transferat la Steaua fără ca tatăl lui să știe.

"A fost, în mod deosebit, o dorință a mea. Am avut mai multe probleme medicale în ultimul timp și m-am gândit că locul în care îmi pot reveni e Steaua. Practic, am vrut să mă reîntorc acasă, aici mă simt excelent, îmi pot relansa cariera. Tata nici nu a știut. M-am dus eu direct la nea Gigi și i-am zis că vreau să vin la Steaua. Tata mă întrebase înainte, «vrei să te ajut, să vorbesc să-ți caut o echipă?». I-am zis că nu, că mă descurc singur. Mai mult, după ce am vorbit cu nea Gigi, cu domnii Mihai Stoica, Argăseală, i-am și zis patronului Stelei să nu-i spună nimic tatălui meu. Am vrut eu așa, să fie o surpriză, dar s-a aflat totul", a spus Alexandru Iordănescu pentru Gazeta Sporturilor.

d3eeeff924344b28af896f3a45e68435.png

În vârstă de 22 de ani, fiul fostului selecționer al României evoluează pe postul de mijlocaș central, este stângaci, a făcut junioratul la Steaua, iar ultima oară a evoluat la Concordia Chiajna. Steaua l-a adus pentru echipa a doua a clubului, care joacă în Liga a treia. De altfel, Alex Iordănescu a evoluat deja pentru roș-albaștri, sâmbătă, în meciul pierdut la Alexandria, scor 0-1.