Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

ASA-Steaua 1-4 (0-1)

9 posts in this topic

Duminica, 8 mai 2016, de la ora 20:30, pe stadionul Trans Sil din Tg Mures,

 

ASA Tg Mures - Steaua Bucuresti

 

Ambele echipe au jucatori accidentati. Steaua nu are nici macar un varf de atac ca lumea. Tade a devenit jucator al Stelei, din greseala majora a patronului echipei. Tade nu e jucatorul consacrat care sa stea in fata portii, sa speculeze o cat de mica greseala a apararii adverse si sa o transforme in gol. Nu! Tade e jucatorul care se comporta mai degraba ca un mijlocas. Nici Bawab nu e ce trebuie Stelei. El mai marcheaza goluri, dar nu meci de meci, desi mijlocul Stelei, productiv, il pune in situatii favorabile. Daca n-ai un adevarat om de gol, ai dezavantaj din start.

 

La Tg Mures am avut meciuri grele, rand pe rand jucatori de-ai nostri iesi din joc accdentati de "brutele'' tg muresene in frunte cu Muresan.

ASA e o echipa formate de jucatori refuzati de alte echipe. Absolut niciunul dintre ei nu joaca fair-play si ne amintim cum in urma cu doi-trei ani Rusescu si Papp au parasit terenul cu contuzii serioase la nivelul capului, cauzate de coatele lui Muresan.

 

ASA in lipsa de jucatori valizi a jucat la Ovidiu, impotriva Viitorului cu cel putin un jucator sub 21 de ani.

 

Steaua si-a asigurat locul doi in clasament astfel incat orice rezultat nu o poate afecta. Bate, face egal sau pierde, ramane pe locul secund, loc care ii confera posibilitatea de a juca in preliminariile Champions League.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meciurile din toate ligile se amana, ca urmare a decesului pe teren a jucatorului camerunez Patrick Ekeng (Dinamo) in min 70 al meciului Dinamo-Viitorul. 

RIP Patrick Ekeng.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meciul se va juca marti 10 mai 2016, de la ora 20:30.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din pacate acest meci nu mai conteaza decat pentru statistica, fara valoarea punctelor puse in joc.

Asteptam tragerea la sort pentru calificarea in grupele CL.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brigada de arbitri:

) A: Călin Iulian (Ștefănești - Argeș)     A1: Artene Ovidiu (Vaslui - Vaslui)     A2: Urzică Vladimir (Piatra Neamț - Neamț) 
     

R1: Istrate Dragoș (București - București) 
R2: ( - )

 

Calin Iulian, un arbitru care sufera de orbul gainii. In meciul cu Voluntari ne-a refuzat trei penaltiuri la trei henturi in careu comise de jucatori de la Voluntari.

Dar si cateva alte faze in care ne-a defavorizat in alte meciuri. Calin Iulian este pentru noi (stelistii), Sebastian Coltescu II.

Un meci  al carui rezultat final, asa cum a spus si Korado, nu mai conteaza in clasamentul final deja stabilit al play-off-ului.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reghe va folosi jucatori mai putini prezenti in meciuri oficiale, garnisiti cu cativa titulari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cer scuze arbitrul de astazi nu e cel pe care il criticam in legatura cu neacordarea in favoarea Stelei, a trei penaltiuri in meciul retur cu Viitorul. Acela e Catalin Popa.

 

Un meci de vacanta in care ambitiile echipei gazda s-au concretizat prin doua lovituri cu cotul in repriza a doua. Astfel Ciolacu l-a lovit din saritura cu cotul, pe Rapa, fix in arcada, spargandui-o. Rapa a sangerat puternic, dupa care medicii de la SMURD s-au remarcat prin prezenta de spirit intrand pe teren pentru a constata rezolva problema medicala. Rapa a fost dus l-a spital unde s-a constatat ca e in afara oricarui pericol.

Muresan, nu-i asa, nu putea sa lipseasca de pe lista celor sanctionati cu cartonas rosu. In repriza a doua Muresan a intrat in posesia mingii dupa care alerga si Bawab. L-a asteptat pe stelist si cand acesta a ajuns langa el i-a tras un cot in plexul solar.

 

Golurile au fost marcate de Bawab, Chipciu, Popadiuc si Ontel. Pentru gazde a inscris Gorobsov din penalty in ultimul minut de joc.

Steaua termina campionatul pe locul doi in clasamentul final.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu inteleg ce fel de taranta avea in cap Muresan cand lovesti asa intr-un meci fara miza?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0