Virgil

Steaua-Pandurii 1-1 (0-0)

6 postări în acest topic

Duminica, 01 mai 2016, de la ora 20:30, pe Arena Nationala,

 

Steaua Bucuresti-Pandurii Targu Jiu

 

Pentru a fi sigura de locul doi la finele play-off-ului 2016, Steaua trebuie sa obtina victoria in acest meci. Exista si posibilitatea de a castiga la Tg Mures in ultima etapa, dar ce-i in mana nu-i minciuna.

 

Pandurii vor veni hotarati sa ne incurce pentru a rasfata orgoliul lui Edi Iordanescu, dar si al echipei care daca a facut cateva jocuri bune are impresia ca e o forta in campionatul autohton.

Nu uitam comportamentul ostil avut de echipa gorjeana impotriva ros-albastrilor. Nu uitam nici ca arbitrul Marius Avram a trecut cu vederea un fault evident comis de Sapunaru impotriva lui Adi Popa in careul de 16 metri al echipei condusa de Iordanescu jr.

Iordanescu jr - un antistelist feroce prin declaratiile lui.

 

Steaua traieste momente favorabile in prezent si in special pe teren propriu. Daca va avea si un arbitru corect va trece ca aproape de fiecare data de jieni.

 

In echipa ros-albastra va reveni Stanciu, cel care si-a ispasit etapa de suspendare in meciul cu Viitorul. Va fi un castig atat timp cat Timo Gebhart, inlocuitorul sau, nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

Din pacate nu va reveni si Reghecampf, care mai are o etapa de suspendare.

 

E un meci pe care Steaua trebuie sa-l castige si nu ma indoiesc ca va reusi. Steaua joaca fotbal, Steaua nu joaca ostil si nici macar murdar. Steaua nu plateste polite. Steaua joaca numai pentru ea si pentru supoterii sai. Steaua e o echipa curata.

 

Haide Steaua! Invinge-i pe panduri! Calca-le in picioare mandria gresit inteleasa!

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu doar din orgoliu lui Edi Iordanescu sunt multi jucatori la Pandurii ca sunt anti-Steaua.

Plus ca majoritatea echipelor care joaca cu Steaua joaca parca sunt in finala Ligii Campionilor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Brigada de arbitri:

 
A: Petrescu Radu (București - București)     A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava - Suceava)     A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca - Cluj) 
Add1: Cojocaru Adrian Viorel (Galați - Galați) 
Add2: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca - Cluj)     R1: Păunescu Florin (Ramnicu Valcea - Vâlcea) 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atacul Stelei n-a reusit sa marcheze macar un gol. Golul ros-albastrilor a fost marcat de Enache, care a egalat scorul. Pandurii au marcat un gol prin golgeterul campionatului, Hora.

 

In ultimul meci Steaua trebuie sa obtina cel putin un meci egal cu ASA, pentru a nu fi depasita de Dinamo in cazul in care ar obtine sase puncte din ultimele doua etape.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate acest egal a trimis definitiv titlul la Giurgiu.

SIncer sa fiu nu stiu cum a fost gandita perioada de transferuri din iarna,dar din pacate a fost una dezastruasa,noi in acest play-off nu am avut atac, Marica nu a confirmat, Tade a marcat cred 6 goluri exact cat a marcat tot sezonul anul trecut fara cele 11 penaly-uri.

Sper ca macar, daca echipa va mai exista in sezonul viitor sa gandeasca unde au probleme si sa realizeze niste transferuri mai serioase.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri