Sign in to follow this  
Followers 0
xray

Parodii și caterincă

3 posts in this topic

Catedrala Mântuirii Neamului va fi pavată cu piste pentru mers pe coate și genunchi

 

piste-moaste-500x289.jpg

 

Conform directivelor date de Preafericitul Daniel, Catedrala Mântuirii va fi dotată cu piste pentru târâtoarele pe coate și genunchi, izbăvitoare de păcate. Fiecare pistă, va avea din 20 in 20 de metri câte o poartă, similară cu cea de pe Autostrada Soarelui, unde enoriașul să iși plătească traversarea spre iertare și utilizarea acestor piste. La achitarea taxei, păcătosul pupător de oase va primi un fir de busuioc peste bot pentru iertarea păcatelor. Porțile vor fi așezate atât la intrare, cât și la ieșirea de pe piste, atât intrarea cât și ieșirea se vor face obligatoriu in genunchi, pentru a nu murdari păcătosul, oaia rătăcită de turmă, pardoseala de aur, cu incălțările lui jegoase.

 

Înaintea intrării pe piste, acestea vor fi dotate cu cu mini dușuri, ca enoriașul păcătos și nespălat să nu intineze cu mirosul lui de brânză invechită și rapăn de la curul vacii mirosul sfânt din lăcașul de cult, fiindcă nu toți oamenii se primenesc și se grijesc când vin la biserică, mai sunt și din aceia care se răzuie la dindos cu coceanul de porumb și patriarhia se așteaptă ca și aceștia să ia cu asalt sfântul lăcaș.

 

Accesul la cutia milei se va face separat, după ce ulterior, păcătosul a bălit pe toate icoanele de aur, acoperite cu peliculă fină de folie transparentă și a stat la coadă la pupat moaște. La introducerea unei sume minime modice de 50 de lei in cutia milei, se va deschide automat o barieră care te va lăsa să ieși din Catedrală, obligatoriu tot pe coate și genunchi.

 

Cei drepți vor merge drept de la intrare până la ieșire, vor căuta mântuirea prin fapte bune și nu li se va percepe nicio taxă.

 

Scris de: Gotovel Defecteanu

Sursa: http://defecti.ro/

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Birmașina “ Mașina de colectat biruri

 

birmasina-500x304.jpg

 

Guvernul României, inventiv, ca de obicei când e vorba de luat pielea de pe om, specialist in exfolieri adică, abate o nouă năpastă asupra contribuabililor. Aceasta, datorită faptului că nu mai face față colectării multitudinii de taxe și impozite puse pe spinarea amărâtului care muncește câte 10 ore pe zi pe 800 de lei salariu, in condițiile in care tot amărâtul imparte salariul cu statul român, ba chiar, da mai mult de jumătate dă la stat pe taxe și impozite.

 

Iată de ce, izbiții, pardon, iubiții noștri guvernanți s-au gândit că e necesară o mașină de colectat taxele și impozitele de la români. Aceasta se va numi BIRMAȘINA și va fi o mașină de colectat biruri. Fiecare primărie va fi dotată cu BIRMAȘINA. Echipajul va avea in componență un șofer profesionist, un contabil cu experiență, executorul judecătoresc și un maestru de karate 7 Dani. Acest autovehicul va vizita doar cetățenii restanțieri la orice tip de impozit și datorie pe care cetățeanul indrăznește să o aibă la statul român.
 

Este in discuție ca din echipaj să facă parte și un preot, dar Biserica Ortodoxă Română incă nu s-a hotărât in această privință. Rolul fiecărui membru al echipajului este foarte bine delimitat, contabilul va calcula dările fiecărui cetățean restanțier, executorul judecătoresc il va executa silit pe datornic. Obiectele din casa amăratului care n-a fost in stare să iși plătească taxele vor fi ridicate, obiectele confiscate valorând atât cât face datoria către statul român. Maestrul karateka va avea obligația strictă să il imobilizeze pe amărât, dacă acesta se va opune executării silite. Preotul, dacă BOR va consfinți prezența acestuia, va avea rolul să facă sfeștanie la obiectele ridicate la la prăpădit, ca acestea să nu fie impregnate cu energii negative și blesteme. Șoferul profesionist trebuie să fi participat la curse de Formula 1, in cazurile extreme să știe să conducă foarte bine și cu viteze foarte mari, cu demaraje in forță atunci când executarea silită va merge prost.

 

Scris de: Gotovel Defecteanu

Sursa: http://defecti.ro/

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fute-m-as in tot neamul tau, xray ! De cand **** ma-tii, tai tu si spanzuri pe-aici ?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0