Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Viitorul - Steaua 0-1 (0-1)

5 posts in this topic

Luni, 14 decembrie 2015, de la ora 20:30, pe stadionul Academiei Hagi din Ovidiu/jud Constanta,

 

Viitorul - Steaua

 

Incepand de la meciul cu Craiova pe care l-a castigat cu 2-0, Steaua a reinceput sa joace fotbal de calitate si sa dea goluri de generic.

.Steaua a reinceput sa joace fotbalul in viteza, agresiv si eficient pe care ni-l doream, sub privirile a CCA 17.000 de spectatori, stadionul din Pitesti, avand  o capacitate de 17.500 de locuri.

 

Nu stiu ce tactica va adopta Reghe in meciul de la Ovidiu, dar stiu ca ros-albastrii vor depune un efort superior celui din meciul amintit mai sus.

Privitor la meciul cu echipa lui Hagi, Reghe va trebui sa adopte o tactica speciala, pentru ca Steaua sa castige si sa se apropie mai mult de primele locuri.

Se stie ca Viitorul practica un joc de pase foarte bun si ca inscrie multe goluri. Acest apetit trebuie curmat. Se mai stie ca baietii dau la picioare la nevoie si ca simuleaza ca ar fi faultati, mai ales in careul de 16m advers. Hagi i-a invatat tot felul de mici siretlicuri si e foarte vehement cand crede ca echipa lui e dezavantajata, dar de fapt nu e. 

 

In acest meci Rapa si Stanciu sunt suspendati pentru cumul de cartonase galbene. Chipciu e accidentat si va lipsi pe putin doua luni.

Se stie ca la Ovidiu arbitrii acorda din plin acel 5% destinat gazdelor. Si se dau si lovituri de la 11m inexistente. Un meci greu peste care geniul lui Reghe si daruirea jucatorilor trebuie sa treaca cu succes!

Le doresc succes.

 

FORZA Steaua!

Edited by Virgil
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chipciu e ca si cum n-ar fi. Ori cu el in teren, ori fara el in teren e totuna. De cele mai multe ori baiatul asta incurca. Asa ca o pauza, indiferent in ce conditii, e confortabila pentru echipa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un meci sublim si o victorie la limita. Exact ce ne trebuia pentru a lua 3 puncte. Hagi spumega!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
" data-width="500">
">

Meciul din această seară a demonstrat nivelul ridicat al celor două echipe, chiar dacă au existat importante absențe în...

Posted by Fan Club Steaua on 14 Decembrie 2015

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0