UnuBatran

Încetați odată cu mizeria asta!

8 posts in this topic

În primul rând, câteva cuvinte despre mine..

 

Sunt un suporter bătrân al acestei echipe, m-am născut cum se spune cu Steaua in sânge, in 1986 plângeam de bucurie in fața televizorului. Nu sunt un ultras, nu am de-a face cu grupări de acest gen. Pe vremurile Armatei Ultra, eram și eu prin peluză, imi plăcea ce se intâmpla acolo, imi plăcea modul in care Jean reușea să conducă peluza in sensul că, atunci când incepeam să cântăm, vuia stadionul, ți se făcea pielea de găină și impresionam orice adversar, orice neutru.

 

Vremurile acelea s-au dus, au urmat scindările, a urmat ULT*RAS, mi-au plăcut băieții, chiar mi-au plăcut și lipsa lor se simte.. sau mai bine zis se simțea in ultimii ani. Vremurile bune au trecut, au apus, nu?

 

Urmăresc de foarte mulți ani acest site considerându-l site-ul oficial al suporterilor echipei Steaua București. Am citit de-a lungul timpului multe lucruri interesante, am citit si multe prostii, am văzut și troli, și oameni care țin la Steaua cu adevărat.

 

Nu am postat până acum, nu am simțit nevoia de a-mi face un cont aici. Cu toate acestea, urmărind ceea ce se intâmplă in ultima vreme atât pe acest site cât și cu echipa noastră, am simțit nevoia să-mi fac cont și să pun câteva rânduri. Aș fi postat direct la articolele ale căror comentarii m-au trezit din letargia de simplu vizitator dar, din păcate nu reușesc de fel(probleme tehnice din partea voastră). Am decis astfel să postez aici.

 

Dragilor nu ințeleg ce atâta ură intre noi? Nu ințeleg ce aveți de câștigat? FCSB-iști? Ce inseamnă asta și cum se deosebesc ei de suporterii "adevărați"? Voi vă dați seama de ce enormități spuneți? Vă dați seama de ipocrizia in care vă scăldați cu atâta nonșalanță?

 

Din start vă spun că nu sunt fan al "oierului". Consider că a greșit mult de-a lungul timpului vis-a-vis de noi, suporterii, noi ce-i umpleam stadionul și-i aduceam bani la pușculiță. Pe plan fotbalistic nu am ce să-i reproșez pentru că omul n-are habar despre cum se manageriază un club de fotbal, n-are habar despre fotbal in general. Pentru el Steaua a fost rampa de lansare către notorietate, a fost mai mult decât o afacere, tocmai de aceea a investit atât de mult la inceputuri. Țelurile lui au fost politice, asta a vrut de la bun inceput, dovadă fiind faptul că din momentul in care a dat "chix" in politică și s-a aranjat și cu o vizită la "mititica", nu a mai investit nimic. Acum este strict afacere și nu-l judec pentru asta, il judec pentru faptul că nici măcar la afaceri nu se pricepe, vrea doar să stoarcă cât se poate cu investiții minime, lucru ce ne afectează și pe noi, cei ce iubim aceste culori, acest club, deși n-ar trebui să avem nicio pretenție, trebuia să fim conștienți că aici se va ajunge din momentul preluării clubului de către acest individ. Din păcate, nu ne putem detașa așa de ușor de tot ce inseamnă Steaua, nu-i așa? Sângele apă nu se face.

 

Revenind la "FCSB"-iști și steliștii "puri".. stau și mă intreb, in momentul in care ciobanul a apărut ca salvatorul Stelei, voi ăștia puri ce făceați? V-ați retras și ați inceput să contestați ceea ce se intâmplă? Nu! Nu pot uita meciurile in care tot stadionul il ovaționa pe cioban minute in șir, nu pot uita imaginile cu el la geam, făcând cu mâna și un stadion intreg strigându-i numele. Nu pot uita Piața Universității și ce se intâmpla acolo. Să ințeleg că voi nu făceați parte din peisajul STELIST de atunci? Eu cred că da, tocmai de aceea, prin ceea ce faceți acum, dovediți că sunteți niște MARI ipocriți.

 

În ultimele luni Armata "a realizat" că defapt ciobanul nu deține Steaua. Stau și mă intreb, cum mama dracu s-au trezit ăștia abia acum? Acum când ciobanul a scos profit sănătos de pe urma clubului. Unde erau generalii și avocații lor in anii când ne zbăteam in mocirla clasamentului, când ciobanul schimba jucători/antrenori de la o zi la alta, când NU IEȘEAU BANI? Unde erau? De ce nu și-au dat seama atunci că defapt ciobanul a preluat Steaua/Sigla/Marcă..whatever in mod ilegal? Vă spun eu de ce, pentru că, ca și voi, și ei sunt niște MARI ipocriți. Au văzut acum că Steaua merge și produce și vor și ei un ciolan, și chiar unul destul de consistent. Până acum nu i-a interesat.

 

Cert este că in momentul preluării, actele s-au făcut "după ureche", ceva miroase acolo deoarece niciuna dintre părți nu a venit cu ceva concludent. Totul este o mare harababură. Ciobanul ne tot arată aceleași și aceleași acte iar Armata nu a ieșit cu nimic concret ca să incheie tot circul ăsta.

 

Dacă este să mă iau după logica voastră, FCSB-iști suntem toți din momentul in care ciobanul a preluat echipa. Da, toți, adică ȘI VOI. Atunci despre ce vorbim? Acum 2-3 ani când echipa zdrobea tot, pe vremea celebrelor deja "Scooter Maria" și "Sunt fericit și mă simt bine..", nu erați acolo pe stadion? Eu cred că da! Așa că vă rog respectuos, "ciocu' mic". Nu noi suntem manipulați, ci voi ăștia care până mai ieri strigați din toți rănunchii "Sunt fericit și mă simt bine" și acum dintr-o dată renegați tot și vă declarați puri.

 

Că ne convine sau nu, Steaua este una singură și la ora actuală este in posesia ciobanului.

 

Din tot războiul ăsta nu va câștiga nimeni și mai grav numele și imaginea Stelei vor avea de suferit iremediabil. Nu Steaua lui becali, nu Steaua lui Talpan sau Steaua lui Chipciu ci acea Steaua cu care ne-am născut cu toții in sânge!

 

O zi bună!

Edited by UnuBatran

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cine sare? Armatra Ultra, hei, hei!

Share this post


Link to post
Share on other sites

La cat esti de batran, ma mira pe mine ca ai putut sa vezi comentariile de pe site.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu este vina nimănui că tu te regăsești în această echipă și să-ți creezi efectul placebo precum fcsb ar fi Steaua...  Și eu sunt de  generație veche, dar totuși n-am cum să mă mint singur de  maniera asta! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

exact, la inceput traiesti in minciuna o perioada de timp, esti impotriva "sistemului" si incerci sa schimbi ceva alta perioada de timp, observi ca totul e in zadar si nu-ti iese nimic, ce faci? continui ca prostul sau renunti/te reorientezi? :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

UnuBatran felicitari. Nu-i baga in seama pe acesti ,, stelisti ". Important e ce crezi tu. Baietii astia sustin ca Becali a furat Steaua. Pai daca o furi nu tot Steaua e. Dar nu ai ce sa le faci. Ei vad CSA Steaua ca pe echipa din trecut. Dar din 98 si pana in prezent lucrurile s-au mai schimbat in fotbal. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Numai "bătrâni" prăjiți... Nu-mi spune că faci și parte din deja de "temuta brigadă Steaua hooligans"...!? 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now