Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

ACS Poli Timisoara - Steaua 1-0 (0-0)

9 posts in this topic

Duminica 13 septembrie 2015, de la ora 21:00, pe stadionul "'Dan Paltinisan",

 

Poli Timisoara - Steaua

 

Meci transmis de Digi Sport 1.

 

Poli nu e o forta a campionatului, dar nici Steaua nu mai e echipa de acum 3 ani care juca in grupele Champions League.

Poli incearca sa se puna pe picioare renuntand la Dan Alexa. Florin Marin, zis Flocea in tineretea lui, pentru podoaba capilara bogata a preluat fala Timisoarei si a si castigat un prim meci. 1-0 cu Concordia.

 

Steaua a avut un meci extrem de greu in fata Viitorului Constanta, dupa ce cu numai 3 zile in urma venea victorioasa din Norvegia. Drmul lung si meciul in care au dat totul pentru a castiga si-au pus amprenta pe fizicul dar nu si pe mentalul Stelei. Steaua a rapus Viitorul la capatul unui meci in care a suferit.

 

Meciul de la Timisoara poate fi unul mai la indemana Stelei, mai ales ca va avea la indemana o pauza de 2 saptamani, cauzata de intreruperea campionatului in vederea meciului cu UNgaria si Grecia. Slectionatii Stelei in lotul national sunt Papp, A. Popa si CHipciu. Ar fi meritat sa fie chemat si Tosca, dar din tribuna unde se afla selectionerul pana jos pe extrema stanga a terenului vizibilitatea s-a estompat.

 

Se pune tot mai pregnant problema retrogradarii FC Steaua Bucuresti in Liga a patra si preluarea ei acolo de CSA Steaua! Mi se pare complet aiurea sa distrugi o echipa care a castigat consecutiv 3 titluri de campioana nationala si alte doua in 12 ani, sa o trimiti in Liga a patra si sa o lasi la voia sortii. Din ambitia cui? 

Se va constata in timp ca aceasta ambitie a Armatei a fost o mare eroare.

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
 


Virgil: Se pune tot mai pregnant problema retrogradarii FC Steaua Bucuresti in Liga a patra si preluarea ei acolo de CSA Steaua! Mi se pare complet aiurea sa distrugi o echipa care a castigat consecutiv 3 titluri de campioana nationala si alte doua in 12 ani, sa o trimiti in Liga a patra si sa o lasi la voia sortii. Din ambitia cui? 

Se va constata in timp ca aceasta ambitie a Armatei a fost o mare eroare.CSA nu are cum să preia o societate pe acțiuni și nici să fuzioneze cu ea pentru a-i ocupa locul in Liga 1. Prin absurd, daca SC FCSB SA ar fi retrogradată, sau s-ar retrage singură, locul vacant din Liga 1 va fi ocupat de una din Liga a 2-a, pe criterii sportive.

 


 

Dacă Talpan, atunci când a cerut retrogradarea SC FCSB SA, și-o fi imaginat același scenariu ca acum 68 de ani e problema lui.

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma rog... Eu stiu ca in trecut, pe vremea socialismului multilateral dezvoltat erau trei echipe Dinamo in Divizia A si anume:

Dinamo Bucuresti, Dinamo Pitesti si Dinamo Bacau.

De ce n-ar exista si doua cluburi Steaua in fotbalul romanesc. FC Steaua Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti? Eu cred ca Becali s-a saturat de povara Stelei si vrea sa renunte. Si s-a intamplat ca un oarecare jurist Talpan si CSA sa-i usureze sarcina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pot exista CSA Steaua, FC Steaua ... etc., dar nu se pot inlocui una pe alta. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pedrazzini nu a acceptat reducerea de salariu si si-a reziliat contractul. Traiasca Dumitru Dumitriu, un tinerel de 70 de ani!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ACS Poli Timișoara - Steaua, ora 21.00


Arbitri: George Cătălin Găman - Vladimir Urzică, Alexandru Cerei - Marius Avram


Observatori: Iosif Olah, Marian Ivan


Gaman este un fel de Marius Avram si de Sebastian Coltescu. Precis ne va dezavantaja. Un arbitru din noul val. Fara experienta. Mai mult decat atat e oltean si nu sufera Steaua.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Ion Marin ne-a batut a treia oara consecutiv! Rusine Steaua! **** Becali! Radoi lasa-ne! Steaua a ajuns o echipa de rahat! E posibil sa ne bata o echipa nou promovata? Ei bine, da!

Mai merita sa tii cu o astfel de echipa care cu un lot bun nu reuseste sa joace nimic? Duca-se pe pustii! Ciobane, vezi-ti de oile tale!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0