Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua - Dinamo 0-0

3 posts in this topic

Duminica, 9 iulie 2015, de la ora 21:00, pe National Arena<

 

Steaua - Dinamo

 

Meci transmis de Digi Sport 1

 

Fost derby al campionatului in urma cu ceva ani, Steaua-Dinamo poate pretinde a fi cel mult un derby de atapa. Dar nu intotdeauna.

Dupa infrangerea usturatoare si suparatoare din UCL, Steaua ar trebui sa isi arate capacitatea de invingator cel putin in acest meci. Un meci de orgoliu. Ultimele 11 meciuri au fost castigate de Steaua. Nici acum nu cred ca Dinamo va putea sa intoarca soarta meciurilor cu noi. Mai ales datorita faptului ca e o echipa in insolventa si nu poate plati jucatori de valoare. Apropo, Dinamo este la aceasta ora o echipa de non-valori.

 

De aceea spun cu tristete ca dupa ce si-a pierdut galeriile, Steaua isi poate pierde cat de curand identitatea si probabil se va desfiinta intr-un dezinteres naucitor.

 

Nu poti sa-l mai convingi in niciun chip pe Gigi sa mai bage bani in aceasta echipa, careia tot el i-a interzis accederea in preliminariile UCL mizand soarta partidei pe mana unui antrenor incepator. Fara bacalaureat, fara licenta pro. Un antrenor nescolit intr-ale antrenoratului.

 

In mod sigur daca nu s-ar fi renuntat la Tamas. am fi avut un un fundas central care sa-l inlocuiasca pe Papp. In mod sigur si Luchin ar fi trebuit oprit. Dar te poti pune cu ambitia unui antrenor dispus sa sacrifice jucatori importanti in numele disciplinei?

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca biletele pentru derby-ul cu Dinamo, programat pe 9 august (ora 21:00), pe National Arena, vor fi disponibile la case incepand de vineri, 7 august.

Tichetele vor fi disponibile la urmatoarele preturi:

Peluze - Inelul 3 - 10 LEI
Peluze - Inelul 1 si 2 - 15 LEI
Tribuna 2 - Inelul 3 - 20 LEI
Tribuna 1 - Inelul 3 - 20 LEI
Tribuna 2 - Inelul 2 - 30 LEI
Tribuna 1 - Inelul 2 - 30 LEI
Tribuna 2 - Inelul 1 - Periferic - 40 LEI
Tribuna 2 - Inelul 1 - Median - 60 LEI
Tribuna 2 - Inelul 1 - Central - 100 LEI
VIP 3 - 50 LEI
VIP 2 - 100 LEI
VIP 3 - 150 LEI
LOJA - 500 LEI
 
Programul caselor de bilete este urmatorul:
VINERI - 10:00 - 19:00
SAMBATA - 10:00 - 19:00
DUMINICA - incepand cu ora 10:00
--------------------
Articol:
Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciobanul e un idiot ....Puscaria l-a facut si mai imbecil ... Nu e bine sa doresti raul cuiva .... dar poate DNA-ul mai are ceva consistent printr-un sertar ....

Ce nu inteleg eu cum de nimeni din familie de langa el nu-i da 2-3 palme sa-l trezeasca pe idiot ....

 

Pai ce gandeste el e cam asa ..... daca pana la toamna e seceta de ce sa mai cultiv porum sau grau .... de parca taranii stiu toamna cand seamana graul sau primavara cand seamana porumbul  cum va fi vremea anul urmator .... se face sau nu se face .... in orice situatie ei merg la camp si seamana .... ara ... sapa .... etc .... si apoi se face sau nu recolta .... 

 

Idiotul nu .... el vrea intai s avina calificarea si apoi sa scoata banii ....

Mirele daca esti tare dai-o peste bot oligofrenului , nu mai sparge geamuri si arunca cu sticle aiurea .... dute la nasul tau acasa intr-o duminica si de fata cu masa si familia spunei ce trebuie si dai o bataie si i-ai actele de la club ....

 

In rest sper ca dinamu nu e nici macar trencin .... dar ambitia lor poate sa ne creeze probleme ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0