Sign in to follow this  
Followers 0
xray

Alexandru Tudorie

2 posts in this topic

tudorie-interior.jpg


 


Alexandru Tudorie (click!) “  are 19 ani, atacant, international U17, 19 si 21.


 


Suma de transfer este de 200.000 de euro plus 25% dintr-un viitor transfer , a spus Ovidiu Burcă, manager sportiv Oțelul. Steaua l-a abordat pe Tudorie pentru un contract pe 5 ani cu un salariu de 8.000 de euro pe lună. 500.000 de euro este cota de piață a lui Tudorie, conform transfermarkt.de


 


Alexandru Tudorie este un jucator nascut pe 19 martie 1996, la Galati, care a evoluat, pana in prezent, doar pentru Otelul. Acesta a fost promovat de la grupele de copii si juniori si a inceput sa evolueze constant, in Liga 1, in sezonul 2014-2015, cand a strans 24 de partide si 4 goluri. Pana sa se transfere la Steaua, a evoluat in 51 de jocuri oficiale in toate competitiile si a punctat de 6 ori, una dintre reusite fiind chiar impotriva Campioanei Romaniei. Alex face parte din lotul echipei nationale de tineret.


 


Înainte ca cele două părți să ajungă la o ințelegere, atacantul a declarat deja ca vrea să ajungă la Steaua. 


  • Vă dați seama că orice jucător iși doreste sa joace la Steaua și mai ales să evolueze in Champions League. Pentru moment nu pot spune prea multe, pentru că nu am semnat. Aștept să se concretizeze totul [ ] Cred că Steaua e singura echipa apropiata de formațiile de afară, pentru că joacă cel mai bun fotbal acum. Cred că noul sistem competițional va fi mai atractiv, lupta pentru titlu, dar și pentru retrogradare va fi mai strânsă. Nu imi este teamă că voi dezamagi la Steaua. Am incredere in mine, trebuie să rămân la fel de modest și muncitor. Acum 10 ani il urmăream la TV pe Rădoi, când juca alături de Steaua in cupele europene, și imi imaginam că voi ajunge și eu la un astfel de nivel. Mirel Radoi este un exemplu pentru toți fotbaliștii din România, cred că va fi un antrenor la fel de bun, așa cum a fost și ca jucător , a declarat Tudorie
Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca jucatorii Alexandru Tudorie, Rares Enceanu si Catalin Stefanescu au fost cedati, sub forma de imprumut, la FC Voluntari.

 
Luni 01 Feb 2016 19:33
 
Cei trei fotbalisti vor evolua pentru gruparea ilfoveana pana la sfarsitul acestui sezon si s-au alaturat deja lotului condus de Ionel Ganea.
Clubul nostru le ureaza mult succes si ii asteapta inapoi in cea mai buna forma!
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0