Sign in to follow this  
Followers 0
xray

FC Steaua - Breaking news

279 posts in this topic

Când nu mai argumente o bagi pe aia cu varza și citate din altă "inteligență" sclipitoare, retonto. :)))

Reține! Nu am fost și nici nu sunt membru sau simpatizant al vreunui partid. Am fost și sunt apolitic. Niciodată nu m-am inregimentat in grupuri, grupări etc. Nici ca suporter, nici ca user pe site. Asta ca să mănânci rahatul in cunoștiință de cauză!

Mi se imbrehăne mie de războaiele lui Talpan sau Becali.  Ambii sunt nimeni pentru mine in raport cu Steaua, care e singura care contează.

Steaua din mintea și sufletul meu, nu a lui Talpan, a ciobanului, a unui troll ca tine ...  etc. 

Edited by xray

CSA Steaua - Dinamo 12-13 in Ghencea, ieri in Cupa Regelul. Asta a fost doar turul, returul se va juca la catei.

A fost soare, voie buna si atmosfera superba. Foarte foarte multi copii si in tribune si la try outs. Foarte frumos! Viitorul suna bine!

1 person likes this

Gigel a iesit la atac, are niste documente prin care pretinde ca palmaresul este la echipa lui. Armata doarme sau nu are nimic?

Nu e logic ca au si cei din CSA aceleasi documente ? Prin documente nu pretinde, ci are, caci in virtutea palmaresului joaca echipa unde joaca acum. 

Esti cam varza. Justitia a decis deja ca fcsb nu e Steaua cand i-a interzis sa foloseasca MARCA(nu sigla asa cum minti tu) Steaua Bucuresti.

De ce a deschis alt proces? Pentru ca FCSB nu vrea sa tina cont de acea decizie. Asa ca Steaua Bucuresti ii da acum in judecata pentru a cere daune. Iar procesul nu va dura 2-3 ani, stai calm. Ca un judecator a decis deja ca FCSB nu e Steaua. Tot ce trebuie sa faca Steaua Bucuresti la proces e sa arate ca fcsb a castigat bani folosindu-se de marca Steaua Bucuresti. Iar cum boii aia au aparut la televizor prezentati ca Steaua Bucuresti, eu cred ca totul e destul de simplu. Te pup ba. Mult spor la facut branza!

DAca Becali s-ar incadra la ce spui tu trebuia deschis proces pe " nerespectarea unei hotarari judecatoresti" . lucru care este infractiune, conform codului penal.

alt proces pe care talpan l-ar fi deschis cu siguranta daca ar fi avut argumente ar fi fost acela de actiune in constatare, unde ar fi chemat LPF, FRF etc, ca aceste institutii sa fie obligate sa puna in aplicare respectiva hotarare.

problema este ca abia acum avem un proces cu adevarat relevant in privinta situatiei!

Nu e logic ca au si cei din CSA aceleasi documente ? Prin documente nu pretinde, ci are, caci in virtutea palmaresului joaca echipa unde joaca acum. 

Echipa joaca unde joaca acum in virtutea faptului ca a preluat locul fostei sectii de fotbal a C.S.A. in Liga 1 si nu in virtutea palmaresului care apartine (cel putin pina in anul infiintarii A.F.C.-ului) clubului sportiv al Armatei.

Apropo, am inteles ca pe aici sunt si admini de pe pagina Steaua libera. de ce va place mai oamenilor sa dezinformati? o luati pe urmele sport,ro & co? pai ministrul spune "probabil ca incepand de la anul sau daca nu in anii urmatori, vom infiinta o echipa in liga4a". L-am citat pe ministru. ce titlu ati postat voi? La anul avem echipa!

voi sunteti oameni seriosi?

Becali a aratat un document unde spune ca AFC Steaua preia toata istoria si trecutul glorios al clubului. am  citat din acel document;

inca ceva, tot de pe Steaua libera, spuneti ca domne de fapt palmaresul FC Barcelona nu este doar la fotbal, este la toate sectiile sportive. Hai nu zau, de aia este FC (fotbal club) Barcelona, nu are nicio treaba cu sectia de polo de la Barcelona.

La fel si cu Steaua, Armata a renuntat la fotbal la un moment dat. Gata, la revede fotbal, nu mai facem fotbal. Nu a mai existat fotbal. este clar ca AFC-ul si mai apoi Becali sunt continuatorii fostei sectii de fotbal.

Adica Armata desfiinteaza fotbalul, cedeaza toti jucatorii catre o asociatie, lasa asociatia aia tot in Ghencea, ii lasa sa foloseasca culorile, emblema, colaboreaza 15-18 ani, asociatia aia plateste anumite datorii izvorate din perioada trecuta... si de fapt nu e Steaua, nu?

adica v-am dat jucatorii, v-am dat totul, v-am dat inclusiv datoriile dar nu domne voi nu sunteti Steaua, Steaua a ramas la conservare din 98 si pana .. la anul si la multi ani!

Din punctul meu de vedere tot respectul pentru clubul CSA Steaua, dar la revedere oamenilor, ati vandut, ati abandonat sectia de fotbal. Unde vii acum in 2015? ati renuntat la fotbal, v-ati lasat de fotbal. Daca Becali v-a furat echipa stiti ce trebuie facut? Demonstrati ca Becali a furat echipa, nu spuneti ca domne de fapt nu esti Steaua. Nu, echipa Steaua este cea patronata acum de Becali. a furat-o? Foarte bine, demontati, desfiintati contractul de preluare si atunci echipa se intoarce de drept la voi iar infractorii la puscarie. dar nu spuneti voi ca becali nu are Steaua, nu a avut niciodata Steaua.

sunt 2 lucruri diferite oamenilor.

Edited by France98
2 people like this

Echipa joaca unde joaca acum in virtutea faptului ca a preluat locul fostei sectii de fotbal a C.S.A. in Liga 1 si nu in virtutea palmaresului care apartine (cel putin pina in anul infiintarii A.F.C.-ului) clubului sportiv al Armatei.

Daca a luat locul inseamna ca a continuat si nu oricum, ci pastrand culorile, numele si chiar si emblema (timp de 17 ani). Asta este palmaresul, care nu se detine, nu se transmite prin acte juridice si nu se fractioneaza ; acesta se atribuie, se recunoaste. Becali nu are el palmaresul, nici in virtutea statului societatii lui comerciale si nici a tranzactiei dintre CSA si AFC (ulterior FCSB), echipei de fotbal ("FC Steaua Bucuresti") fiindu-i recunoscut, de forurile interne si internationale, in primul rand ca o situatie de fapt (continuitate) si mai apoi de drept. 

Daca echipa de fotbal nu mai exista, palmaresul se perima. 

Nu mai dezbat problema ca s-a vorbit destul pe-aici.

Azi a apărut informația că CSA a inscris noua echipă in Liga 5. Echipa va evolua in campionatul bucureștean, competiție care se derulează sub girul Asociației Municipale de Fotbal București. Noul sezon va debuta sâmbătă, 5 septembrie, dar de regulă meciurile se vor juca vinerea și sâmbăta.

În aceeași competiție a fost inscrisă și echipa de fotbal a celor de la CS Dinamo, astfel că in sezonul viitor al Ligii 5 vom asista și la derby-ul CS Steaua - CS Dinamo. Cele două echipe nou inființate vor juca, printre alții și cu Frăția, Floreasca sau Radet.

Președintele AMFB este Marian Rusu, in timp ce vicepreședinte este Anton Doboș, fostul fundaș al Stelei, prezent șo la selecția de jucători pe care a efectuat-o CS Steaua săptămâna trecută.

Sursă: Digi Sport.

"Ordine și disciplină" (!?)

CSA Steaua București se inscrisese in Liga a 5-a, iar pe 4 septembrie ar fi trebuit să aibă primul meci. Nici n-a apucat să debuteze și deja s-a retras.

Adrian Bumbescu, antrenor la grupele de copii și juniori de la CS Steaua, susține că nou inființata echipă nu va lua startul in Liga a 5-a.

S-a făcut o mică greșeală. Chiar azi am vorbit la club și mîine o să ne retragem. Nu avem cum să ne inscriem in Liga a cincea pentru că abia au inceput selecțiile la grupele de copii. Nu putem să jucăm in Liga a cincea, a spus Bumbescu conform Digi.

PS
Asta intrece in penibil licitația de evaluare marcă.
Asta e conducere profi de Champions League la CSA, Talpane?
Edited by xray

Președintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că gruparea roș-albastră a dorit prelungirea contractului de inchiriere a stadionului și a terenurilor de antrenament din Bulevardul Ghencea, dar conducerea Clubului Sportiv al Armatei a refuzat.

"S-a lansat ideea că noi am fi refuzat inchirierea mai departe a terenului de la CSA, dar este incorect. Noi i-am transmis și domnului ministru azi demersurile noastre, să vadă că noi am incercat, dar am fost refuzați sau nu am fost acceptați",

Acesta i-a răspuns astfel juristului CSA Steaua, Florin Talpan, care afirmase că FC Steaua nu a trimis nicio solicitare de prelungire a contractului de inchiriere

Argăseală a explicat că jucătorii Aymen Tahar și George Țucudean nu și-au găsit deocamdată alte echipe. "Tahar nu și-a găsit echipă. El este in discuții, dar in această perioadă este destul de delicat să iși găsească. Țucudean iși găsise două alternative, rămăsese să se decidă"

Sursa:Prosport

Edited by xray

EXCLUSIV!!!

Presedintele FRF, Razvan Burleanu a declarat azi intr-un flash interviu TV(cred că in aeroport), transmis in cadrul emisiunii Fotbal Club la ora 18:30 (emisiune pe care o vizionez si la ora la care scriu acum)

Citez din memorie:
  • Nu am primit nicio sesizare, reclamatie sau orice alt document de la CSA in legatura cu numele echipei FC Steaua Bucuresti.
  • Nu se pune problema dezafilierii, retrogradarii sau a altor scenarii halucinante de genul asta.
  • Steaua este Steaua si are locul ei in Liga 1 si la UEFA indiferent cum se va numi FCSB, FC Steaua Bucuresti sau orice denumire va dori sa poarte in viitor.

PS

Cand va apare in forma scrisă și completă o voi posta pe prima pagină.

Edited by xray

Dupa cum zice si burleanu la TV ..... oricum s-ar numi Steaua / FCSB / etc si cred ca isi poate schimba si culorile , va ramane in Liga 1.

Modul de rezolvare a problemei :

1. Becalu schimba denumire si culori si sigla si ramane cu actualul lot .Schimbarea va fi facuta probabil treptat.

2. MAPN isi face echipa si o inscrie in competitii Liga 4/ 5 etc.

3. MAPN se combina cu terti ca sa poata duce echipa in Liga 1 si ramane de vazut ce si cum va reusi.

Nu in ultimul rand, dorim sa reamintim ca inceperea activitatii Centrului de fotbal pentru copii si juniori, asupra careia ne-am aplecat cu toata seriozitatea in ultima luna, nu este doar un proiect mai vechi al clubului, ci si o consecinta fireasca a numeroaselor solicitari din partea copiilor cadrelor militare din Bucuresti - nu la dorinta fanilor cum credeam noi. Ce JEGURI, PANARAME, cum de ii tine pamantul?

intrebare, cu riscul de a fi dat afara de pe site, mai sunt cretini pe aici care au incredere ca Armata vrea cu adevarat binele Stelei si sunt pe aceeasi lungime de unda cu suporterii????

Ai dreptate. doar becali vrea binele Stelei. Statul ar trebui sa-l ajute. Ar trebui sa-i dea stadionul gratis, sa-l sustina cu bani si sa-i aduca la club pe cei mai buni fotbalisti din Liga 1. Ar trebui si sa ignore faptul ca ne-a Gigi fura in prostie, da tepe, da in cap, ameninta, etc. Pana la urma, el face bine Stelei. Nu ca Armata, care vrea sa faca niste grupe de fotbal pentru niste copii ratati.

Edited by Ronnie

Bai, moldovene, nu mai bine ne apara Armata granitele de imigranti arabi decat sa bage bani la echipe de fotbal, gen?

Ai dreptate. doar becali vrea binele Stelei. Statul ar trebui sa-l ajute. Ar trebui sa-i dea stadionul gratis, sa-l sustina cu bani si sa-i aduca la club pe cei mai buni fotbalisti din Liga 1. Ar trebui si sa ignore faptul ca ne-a Gigi fura in prostie, da tepe, da in cap, ameninta, etc. Pana la urma, el face bine Stelei. Nu ca Armata, care vrea sa faca niste grupe de fotbal pentru niste copii ratati.

aaaaaa????? ai fumat?

FC Steaua - AL ITTIHAD KALBA 1-0

11875252_1179433938739297_67468913549138

Tade a adus victoria in amical!
Campionii Romaniei au disputat sambata, la Domnesti, o partida amicala in compania celor de la Al Ittihad Kalba, din Emiratele Arabe Unite.
Jocul s-a incheiat cu victoria Stelei la limita, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind reusit de Gregory Tade, in minutul 50.
Staff-ul condus de Mirel Radoi a inceput jocul in urmatoarea formula de echipa:
  • Nita (cpt) - Alcenat, Rapa, Tosca, Guilherme - Tahar, Filip - Mihalcea, Stanciu, Diarrasouba - Tade.
In repriza secunda, ros-albastrii au evoluat astfel:
  • Nita - Matei, Rapa, Aldea, Tarnovan - Sulley, Breeveld - Simion, Stanciu, Enceanu - Tade.
In minutul 60, pentru Campioni au intrat in teren Hamroun si Bakali, care i-au inlocuit pe Stanciu si Tade.
La inceputul meciului, cele doua echipe au tinut un moment de reculegere in memoria victimelor din randul refugiatilor din Siria.

Sursa: FC Steaua București 

Notă : Al Ittihad Kalba activează in Divizia I - Grupa A ( Liga a 2-a de la noi). În acest amical, Rădoi i-a folosit in premieră și pe Diarrasouba și pe Bakali.

Edited by xray

Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabila a contractelor lui George Tucudean si Gabriel Matei.

Anterior, Razvan Gradinaru a fost imprumutat la Concordia Chiajna pana la sfarsitul acestui sezon, iar Gabriel Iancu a fost imprumutat pentru un sezon, cu optiune de cumparare, la Kardemir Karabukspor.

Edited by xray

Acord pentru stadion si marca intre Armata si Becali! Lovitura in plin pentru cei ce credeau ca Armata isi va face echipa.

Inca nu, dar se pare ca asta se doreste. Si eu am tresarit cand am vazut stirea. Sa vedem zilele acestea ce se mai intampla. Ca o nota personala - cred ca atat Armata cat si Becali sunt intr-un punct in care se tem ca dezgropand si mai mult trecutul, e periculos pentru toate partile implicate. Nu neaparat ca ar fi un lucru bun acesta, dar se pare ca teama de a nu descoperi nereguli mai mari decat se credeau initial ii uneste paradoxal in demersul asta...

Actiunea are urmatoarea cauză:

1) 30 August 2015, Mircea Dușa, despre cazul Steaua : "Sunt probleme de bani ca trebuie o parte din veniturile realizate pe emblema clubului să revină clubului. Nu știu de ce au renunțat să mai joace pe Ghencea. E un stadion generos. Are 4-5 terenuri de fotbal de rezervă."

2) Imediat,FC Steaua, prin Argaeala, a trimis oficial la MApN documentele prin care a dorit continuarea și refuzul CSA.

În consecință, MApN a dat ordin la CSA să reînceapă discuțiile cu FC Steaua, inclusiv pentru baza din Ghencea.

Edited by xray

"Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca antrenorul principal al echipei, Massimo Pedrazzini, a parasit echipa noastra, ajungand la un acord amiabil pentru desfacerea contractului de munca.

Acesta va fi inlocuit in functie de catre Dumitru Dumitriu, care va colabora, in continuare, cu staff-ul format din Nicolae Dica, Ciprian Pruna, Marius Popa si Mirel Radoi, directorul sportiv al Stelei", scrie Steaua in comunicatul oficial.

Conform Digi Sport, despărțirea lui Massimo Pedrazzini de Steaua a fost forțată de o hotărâre a lui Gigi Becali, prin care contractul italianului urma să fie redus cu 50%. Sursa citată notează că Pedrazzini era plătit cu 5.000 de euro pe lună la Steaua și nu a acceptat injumătățirea contractului.

Dumitru Dumitriu s-a nascut pe 19 noiembrie 1945, in Capitala. A jucat pentru Steaua intre 1962 si 1972, perioada in care a castigat trei Cupe ale Romaniei (1969-1971). In 1972 a trecut la Satu Mare, apoi la FC Galati si s-a retras din activitate de la ICSIM, in 1978. In editia 1989-1990 a devenit secund la Steaua si a castigat eventul in 1989. In 1990-1991 a pregatit lotul olimpic, apoi Dacia Unirea Braila, in sezonul 1991-1992. A revenit ca antrenor secund la echipa noastra in 1992, cu care a castigat din nou titlul, in 1993 si 1994. De asemenea, a fost numit antrenorul secund al lui Anghel Iordanescu la echipa nationala si a participat la CM 1994, unde Romania a obtinut cea mai mare performanta din istorie, sferturile de finala. Visul de a fi antrenor principal la Steaua i s-a indeplinit dupa Cupa Mondiala si a deschis o noua serie de titluri consecutive, intre 1995 si 1997, perioada in care a cucerit si doua Cupe (1996 si 1997), precum si Super Cupa (1995). Titi Dumitriu este totodata si primul tehnician roman care a acces in UEFA Champions League, cu Steaua, unde a ajuns trei editii la rand. Parcursul sau ulterior s-a legat de AEK Atena, Apollon Limassol, Rapid, Otelul, Rocar, FC Bacau, Akratitos, FC Bihor, Poli Timisoara, Prefab Modelu, Poli Iasi si FC Clinceni, acolo unde a activat ultima data. De asemenea, si-a trecut in palmares si titlul obtinut de Steaua in 2005, atunci cand s-a aflat pe banca la ultimele trei meciuri ale sezonului, dupa demiterea lui Walter Zenga.

Edited by xray

Cred ca Dumitru Dumitriu a castigat in doua randuri SuperCupa Romaniei: intai impotriva Gloriei Bistrita (1994,1-0 OT, gol Marian Popa), apoi in fata Petrolului (1995,2-0).