Sign in to follow this  
Followers 0
xray

Transferuri sezon 2015 - 2016

92 posts in this topic

Aici vom posta/comenta zvonuri si info oficiale legate de transferuri si noul staff al Stelei pentru sezonul 2015-2016. 

Sezonul de vara 2015

VENIRI (14)

Noi (9):

Jugurtha Hamroun -Algeria- (mijlocaș dreapta, Oțelul Galați), LC

Jean Sony Alcénat -Haiti- (fundaș dreapta, Petrolul Ploiești), LC

Sulley Muniru -Ghana- (mijlocaș defensiv, CFR Cluj), 500k

Aymen Tahar -Algeria- (mijlocaș defensiv, Gaz Metan Mediaș), 180k

Alexandru Tudorie (atacant, Oțelul Galați), 250k

Vlad Mihalcea(atacant, FC Brașov), ?

Grégory Tadé -Franța- (atacant, CFR Cluj), 500k

Cătălin Carp (mijlocaș def, CFR Cluj), LC

Daniel Benzar (LPS Banatul), 10k

Reveniri (5):

Gabriel Matei (fundaș dreapta, FC Brașov), 

Alexandru Aldea (fundaș central, Ceahlăul Piatra-Neamț), 

Alexandru Târnovan (mijlocaș dreapta, Gaz Metan Mediaș),

Răzvan Grădinaru (mijlocaș dreapta, Oțelul Galați), 

Paul Pârvulescu (fundaș stânga, FC Voluntari)

PLECARI (13/13)

Definitiv (8): Giedrius Arlauskis -Lituania- (portar, Watford FC), IasminLatovlevici (fundaș stânga, GençlerbirliĂŸi SK), AlexandruBourceanu (mijlocaș defensiv, Trabzonspor AȘ), Andrei Prepeliță (mijlocaș defensiv, Ludogorets Razgard), Raul Rusescu (atacant, FC Sevilla), Cristian Tănase (mijlocaș stânga, Tianjin Teda- 1 mil.), Tamas (LC), Luchin(LC),Tucudean

Împrumut (4): Robert Vâlceanu (atacant, FC Voluntari),  Paul Pârvulescu (fundaș stânga, FC Voluntari), Florentin Pham (fundaș stânga, FC Clinceni), Daniel Benzar (mijlocas, FC Clinceni)

INFORMATII gasiti si pe prima pagina la  Transferuri FC Steaua “ vara 2015

Sezonul de iarna 2015-2016

VENIRI (9)

PLECARI (1/7)

• Definitiv (1): Guilherme Sitya(Bari-free)
  • Împrumut (0):

Lista plecări (puși pe lista de transferuri)

1. Jean-Sony Alcénat - fundaș dreapta
  2. Guilherme Sitya - fundaș stânga -Ok
  3. Aymen Tahar - mijlocaș defensiv
  4. Nicandro Breeveld - mijlocaș defensiv
  5. Grégory Tadé -Franța- atacant
  6. Alexandru Târnovan - extremă dreapta
  7. Alexandru Aldea - fundaș central

INFORMATII gasiti si pe prima pagina la Transferuri iarna 2015-2016

Edited by xray

Mai bine il transformi intr-un articol pe prima pagina, parerea mea. E un subiect interesant de dezbatut mai ales in contextul remanierii lotului si poate fi urmarit mai usor de pe prima pagina. Aici se pierd multe comentarii sau pareri.

Este deja un articol: http://www.fcsteaua.ro/misiune-imposibila-Radoi-37-de-zile-pentru-un-obiectiv-infernal pe care il tin "sticky". 

Pe forum voi face up date la prima postare, iar comentariile raman. Pe prima pagina, editarea comentariilor este mai anevoiasa decat cea pe forum. Evident, depinde de voi sa nu-l spamati cu off topic. :) Oricum, voi analiza propunerea ta.

PS

Cred ca voi lasa pe forum zvonurile si pe prima pagina ce este oficial, care va include si o foarte scurta prezentare a noului venit. Dacă aveti alte sugestii vă aștept.

Întrebare:

Care sunt cei 4-5 de care ați "curăța" lotul Stelei?

Edited by xray

alcenat cica ar fi semnat deja.

cernat a picat, l`a luat nasu

aia de la astra, slabe sanse sa vina, vor multi bani si ciobi nu da.

martinus si anton - sanse mici, ciobi nu scoate branza.

posibil teixeira, nu ar fi surpriza.

Edited by Dj

Dj,spui ca ciobanul nu da cat trebuie si nu scoate branza.Pe de alta parte ma gandesc ca putem cadea in capcana imbogatitilor peste noapte care conduc la celelante cluburi.

Tu crezi ca ciobanul trebuie sa dea cat cer fratii lui de la Petrolu,Astra,etc?Eu cred ca astia vor sa mai dea un tun si sa scoata lovele bune cu acesti jucatori cel mult mediocrii .

Si ma mai intreb cum dracu isi permit insolventii astia sa tina la pret cand se plang ca nu au nici dupa ce bea apa si cauta protectie la stat fata de creditori?

de acord cu tine, dar 100k pe Martinus cat scria presa ca au oferit prima data, e prea putin. cica l`ar fi luat pana la urma cu 200k si 25% din transfer viitor. si de Anton se zice ca e aproape, mai sunt detalii de pus la punct.

ne trebuie varf neaparat, poate chiar 2 si un mijlocas ofensiv de creatie...

am impresia ca ciobi asteapta dupa Sanmartean si poate Szukala...

ah, si portar cu experienta obligat.

Edited by Dj

Ma indoiesc ca ciobanul o sa faca transferurile care si le-a propus. Luand in considerare si transferurile facute in anii precedenti eu personal nu am mari asteptari....

Deocamdata Steaua face transferuri (adica pe bani)... restul echipelor fac barter pe capace pentru sticla ca in Fallout :D

Edited by Alexandru H.

mda, doar 2 confirmati oficial: alcenat si muniru.

vedem mai departe, daca iarasi aduce jucatori cu 2 3 zile inainte de playoff-ul UCL. ne`o luam grav iar.

calcionews24:  10:12 | venerdì 19 giugno 2015

Inter, anche lo Steaua Bucarest su Botta: ipotesi prestito

Il club di Liga I vuole l'argentino per la Champions League: i dettagli

botta-azione-inter-marzo-2014-ifa.jpg
"ESCLUSIVA CALCIOMERCATO Steaua BUCAREST -
Si allunga ulteriormente la lista delle squadre interessato a Ruben Botta. Fantasista di proprietà Inter, l'argentino è reduce da una stagione in chiaroscuro con la maglia del Chievo Verona guidato da Rolando Maran e per lui è prevista una nuova cessione, visto che non rientra nei progetti dell'attuale tecnico nerazzurro Roberto Mancini. Vi avevamo riporta l'interessamento dell'Anzhi nei suoi confronti, ma ecco una nuova pretendente: secondo quanto raccolto daCalcionews24.com, anche lo Steaua Bucarest Ã¨ sull'ex Tigre.

I DETTAGLI - Il club di Liga I ha comunicato l'interesse per il calciatore argentino in vista della prossima stagione: lo Steaua Bucarest vorrebbe Botta per la Champions League ed è pronto ad intavolare una trattativa. Da valutare la formula: lo Steaua Bucarest punta al prestito del calciatore. Si attendono aggiornamenti nei prossimi giorni ma i rossoblu sono pronti al colpo per giocarsi l'Europa: Botta è nel mirino."

http://www.calcionews24.com/inter-anche-lo-Steaua-bucarest-su-botta-ipotesi-prestito-446478.html

Steaua si-a manifestat interesul pentru argentinianul Ruben Botta, fotbalist aflat sub contract cu Inter Milano, insa care a evoluat in sezonul trecut la Chievo. Botta, care a evoluat la Tigre in cea mai mare parte a carierei, este un mijlocas ofensiv de picior stang, de care s-ar interesa si rusii de la Anzhi.

Calcionews24 noteaza ca Steaua vrea sa-l imprumute mai intai pe jucator de la Inter, in vederea calificarii in grupele Ligii Campionilor.

Botta a jucat 10 meciuri in tricoul Interului, de la transferul din 2013, in timp ce pentru Chievo a bifat 21 aparitii, fara sa marcheze insa vreun gol.

In Argentina, acesta a jucat 57 de meciuri pentru Tigre, marcand 5 goluri.

4.000.000 este cota de piata a lui Botta, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

Edited by xray

Va mai aduceti aminte de Camus si Armenteros? :console:

1 person likes this

Camus ala costa vreo 3 mil. Oricum, la vremea aia nu a vrut el sa vină in România ....

Botta ar veni ca Piovaccari. Și eu sunt sceptic ca se va realiza. Așa presa a mai scris si de un marocan si de Hamza.

Nu am preluat, mai ales ca la Hamza era o facatura.

Presa română a scris ca Ludogorets a confirmat interesul Stelei pt Hamza, si dateau un print (in bulgara) cu pagina respectiva de pe site-ul lui Ludogorets.

Însă pe site-ul de la Ludogorets(am tradus pagina din bulgară), scria ca presa romaneasca a relatat de interesul Stelei pentru Hamza.  :)

Steaua l-a transferat pe Tudorie, anunta conducerea lui Otelul Galati.

Steaua l-a transferat pentru 250.000 de euro pe Alexandru Tudorie de la Otelul Galati. Acesta joaca pe postul de atacant si ii va aduce Otelului si 25% din suma pe care o va incasa Steaua la urmatorul transfer. Tudorie are 19 ani si este al treilea transfer oficial facut de Steaua in acesta vara, dupa Alcenat si Muniru. Tanarul jucator a fost in probe la Borussia M'Gladbach si a mai fost dorit in trecut de AC Milan, Sampdoria, Toulouse si Malaga.

s-a-facut-steaua-a-cumparat-azi-un-ataca

Edited by xray

Radoi a cautat jucatori pentru tineretul Stelei!

A vazut peste 100 de fotbalisti pe data de 20 iunie 2015 la trialul organizat de Sorin Paraschiv.

radoi-a-cautat-jucatori-pentru-tineretul

Radoi se gandeste la grupele ligii: cauta fotbalisti pentru tineretul Stelei. A vazut azi peste 100 de pusti la un trial al prietenului de la Steaua, Paraschiv!

Radoi, Argaseala si Pedrazzini - acesta a fost juriul Stelei la trial! Cei 3 le-au dat note pustilor. Pe unii vor sa-i transfere la Steaua. Daca intra in grupe, Steaua are nevoie de o echipa de tineret. Juniori de la Craiova, Timisoara, dar si juniori ai Stelei au incercat sa-l impresioneze pe Radoi.

"Steaua trebuie sa-si puna mai multa baza pe acesti copii.", spune Sorin Paraschiv.
Edited by xray

Zvonuri

GSP :

1 ) Presa din Grecia scrie că roș-albaștrii s-au interesat de Anastasios Karamano. Anastasios Karamanos, 24 de ani, e fost internațional de tineret și a jucat sub formă de imprumut la Atromitos. A marcat impotriva lui Oly și a lui PAOK, dar ii e imposibil să se impună la formația campioană.

2) Campioana a inceput discuțiile cu clubul gălățean pentru a-l semna pe Miron, insă nu-l va aduce acum sub comanda lui Rădoi: fie il va lăsa la Oțelul, fie va fi imprumutat la altă echipă din Liga 1.După Alex Tudorie, de doar 19 ani, campioana și-a făcut o țintă dintr-un alt jucător al Oțelulului care e eligibil pentru "naționala" de tineret in acest moment: fundașul central Andrei George Miron. A implinit la finalul lunii mai 21 de ani și in retur a fost unul dintre oamenii de bază ai Oțelului. A impresionat mai ales in meciul direct cu Steaua, de pe Arena Națională, cînd a fost integralist, gălățenii s-au impus cu 2-1, iar Gazeta Sporturilor i-a dat nota 7 pentru evoluția lui. 

Cf Fanatik si GSP

Steaua incearcă să acopere cît mai repede golul lăsat in poartă după plecarea lui Giedrius Arlauskis. Stiridesport.ro susține că roș-albaștrii fac eforturi pentru a-l aduce pe Mario Felgueiras, fostul goalkeeper al celor de la CFR Cluj.

Portarul de 28 de ani a plecat in iarnă in Turcia, la Konyaspor, unde nu s-a adaptat, nefiind in nici un meci de campionat titular.

Singurul meci in care a jucat din primul minut a fost in Cupă, scor 1-4 cu Galatasaray. Sursa citată susține că mutarea are șanse mari să se realizeze in aceste zile.

Acesta ar putea veni la Steaua sub formă de imprumut, ambele cluburi urmînd să ii plătească salariul de 400.000 de euro.

111 meciuri
are Felgueiras in Liga 1 la CFR și FC Brașov 

Steaua il asteapta pe Aymen TAHAR - 25 ani, mijlocas defensiv de la Gaz Metan, jucator ofertat la 100.000 de euro.

tahar.jpg

Transfer confirmat de Becali si  Ioan Horoba: "Tahar are oferta si de la Slovan Bratislava. Daca Steaua ofera aceeasi suma il ia. Am vorbit cu Argaseala si Radoi. Eu cred ca se poate impune ca titular. Mai ramane ca jucatorul sa se inteleaga cu Steaua". Pe site-ul transfermarkt.de, Tahar e cotat la 650.000 de euro.

• "Ar fi un vis pentru mine sa joc la Steaua, e cel mai mare club din Romania. Vreau sa merg acolo si sa joc in Champions League", a declarat Tahar pentru Pro TV. 
  • Îmi amintesc de acea semifinală de Cupa UEFA, cu Middlesbrough. Eram tânăr și-mi amintesc că am văzut acel meci. A marcat, parcă, Maccarone. A fost un meci incredibil. Vin din Anglia și când întrebai despre fotbalul românesc toată lumea spunea Steaua. Era cea mai cunoscută echipă în străinătate, a mai spus Tahar.

Detalii aici la  http://www.fcsteaua.ro/transferuri-FC-Steaua-Bucuresti, la ZVONURI.

Edited by xray
1 person likes this

Update Tahar

Președintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că algerianul Aymen Tahar va efectua vizita medicală și apoi va deveni jucătorul formației "roș-albastre".

"Steaua s-a ințeles cu Tahar. Îl așteptăm. Mâine va face vizita medicală și apoi va semna. De Tade nu s-a discutat. Am avut discuții și sunt pretenții prea mari. În România nu se pot satisface asemenea pretenții. Este un jucător foarte bun, dar probabil pentru campionate mai puternice", a spus Valeriu Argăseală.

1 person likes this

Este un mijlocas defensiv foarte bun pentru campionatul intern, mai ales tinand cont si de pretul de achizitie.

Da. Din clipuri am vazut ca are și dribling, viteză, pasă lungă și sut.

Eu zic sa nu ne entuziasmam prea tare. E totusi un jucator luat de la o retrogradata si nu prea poti spune ca a rupt gura targului nici pe-acolo. Asa daca facem o selectie cu fazele "frumoase" ale lui Dodel, s-ar putea sa ni se para un pui de Zidane.

E bine ca s-a mai adus un mijlocas central, dar nu stiu daca va fi acel "optar". Au mai facut multi greseala anul trecut sa se lase impresionati de Breeveld, jucatorul care saracul, nu este de Steaua. 

Cel putin Neagu in ultimele meciuri, de cand a inceput sa mai joace titular, a facut-o mai bine decat surinamezul in tot sezonul.

E bine ca s-a mai adus un mijlocas central, dar nu stiu daca va fi acel "optar". Au mai facut multi greseala anul trecut sa se lase impresionati de Breeveld, jucatorul care saracul, nu este de Steaua. 

Iti aduci aminte ca printre cei entuziasmati de Breeveld,care sustineau acum un an transferul lui la Steaua,se numarau si antrenori ai unor echipe din prima Liga ?!  Ma intreb daca oamenii astia chiar nu au ochi la jucatori si prin urmare nu prea ce sa caute la conducerea unor echipe sau pur si simplu doreau sa-i puna o vorba buna lui Breeveld.

Mijlocașul Tahar Aymen s-a ințeles cuSteaua, iar in cursul zilei de marți a semnat contractul cu roș-albaștrii.

Algerianul in vârstă de 25 de ani va juca 4 ani la Steaua, cu un salariu stagional de 10.000 de euro. Va pleca miercuri in Austria, unde va face joncțiunea cu restul lotului pregătit de Mirel Rădoi.

"Steaua e cea mai mare echipă din România. Sunt foarte fericit, dar in același timp și foatret obosit. după această zi extenuantă pentru mine. Plec mâine (n.r. miercuri, 1 iulie) in Austria să mă alătur celorlalți jucători, să pregătim campionatul care urmează.", a declarat Tahar Aymen.

Tahar Aymen este al cincilea jucător transferat de Steaua in această vară, după Vlad Mihalcea, Sulley Muniru, Sony Alcenatși Alexandru Tudorie.

Informația a fost confirmată și de oficialii medieșeni, in cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport 1.

Algerianul câștiga la Mediaș 6.000 de euro pe lună și avea un bonus de 500 de euro pentru fiecare meci jucat. Ioan Horoba a recunoscut că la Steaua va avea un salariu mai mare.