Sign in to follow this  
Followers 0
xray

Interviu cu Jan Pavel - GSP

4 posts in this topic

Interviu cu Jan Pavel dat la Gazeta Sporturilor.

 

"Rep: Domnule Pavel, cum vedeti situatia din acest moment de la Steaua?
Jan Pavel: Care Steaua? Poate de la FCSB! Eu cred ca Gigi Becali se pregateste sa vanda clubul si asta nu e doar impresia mea. 
A mancat multi ani dupa urma acestui club si sa ne mai lase cu cat a investit el! A investit, dar a si scos inca pe atat. Sa nu uite ca noi i-am bagat milioane de euro in buzunar. Sa anunte mai repede ca se retrage ca sa-i pregatim o surpriza.

 

Rep: Ce surpriza?
Jan Pavel: Deja am luat legatura cu oamenii mei de incredere si am dat mesaje in toata tara ca suntem dispusi sa cumparam Steaua si sa o administram la fel ca la Barcelona, cum au facut si la Timisoara. Fiecare sa cumepe actiuni, sa zic, in valoare de 150 de euro. O sa se implice foarte multa lume in acest proiect, asta va pot garanta! Nu doar suporterii Stelei, ci si fostele glorii.

 

Rep: Dar si fostele glorii sunt impartite...
Jan Pavel: Astea care se identifica cu FCSB nu isi mai aduc aminte cum erau umilite de catre Becali? Uita gloriile ca multi mor de foame, ca Majearu sau Balan? Unii au avut si noroc ca au ajuns pe la nu stiu ce echipe si pe la Federatie, dar restul sunt vai de capul lor. Cine n-a ajuns sa se transfere in strainatate pe vremea aia moare de foame acum. 
Gloriile meritau renta viagera din partea clubului,trebuia sa fie rasplatite pentru ce-au facut la Steaua.

 

Rep: Revenind la planul dumneavoastra...
Jan Pavel: Asa. Vreau sa mergem la MApN sa cumparam sigla si sa ne facem o noua echipa care sa se numeasca Steaua. O sa le cerem dreptul sa folosim emblema si denumirea si trebuie sa gasim solutie ca aceasta echipa sa nu moara. 
FCSB de-acum pe mine nu ma reprezinta absolut deloc!

 

Rep: Gresesc fanii ca nu mai vin la stadion la meciuri?
Jan Pavel: Nu, absolut deloc! Eu sunt stelist de cand m-am nascut, nu sunt FCSB-ist. Nu pot sa uit toti anii in care am venit pe stadion pentru Steaua, nu pot sa uit ca am condus galeria atatia ani. Daca domnul Becali crede in Dumnezeu, eu cred in Steaua si nu pot sa-mi schimb religia peste noapte. Cum Gigi il iubeste si-l divinizeaza pe Dumnezeu, eu fac acelasi lucru cu Steaua!

 

Rep: Dar numai Becali e de vina pentru problema aceasta cu marca?
Jan Pavel: El trebuia sa ia marca Steaua si gata! Din punctul meu de vedere, si Armata e de vina pentru situatia asta, putea sa fie si ea mai maleabila, dar cand vede ca din partea clubului de fotbal nu e nici o deschidere ce sa faca?

 

Rep: Cat credeti ca valoreaza actuala echipa?
Jan Pavel: A FCSB-ului nu valoreaza nimic. O echipa fara identitate e zero barat, nu exista! 
Chiar faceam misto de prietenii mei de la Dinamo si le ziceam "ba, ati ajuns rau de tot daca va bate si FCSB. Daca va batea Steaua mai intelegeam, dar sa te bata astia infiintati acum 5 luni"...

 

Rep: Pai sunt aceiasi jucatori...
Jan Pavel: Nu jucatorii inseamna clubul, ci performanta si istoria! Astia vin si pleaca, clubul ramane mereu acolo.

 

Rep: Daca Steaua va castiga campionatul ii vei indemna pe ultrasi sa revina pe stadion la finalele Cupelor?
Jan Pavel: Becali a gresit mult fata de suporteri in aceasta perioada. Nici daca se va lua campionatul, lumea nu se va intoarce pe stadion. Va garantez asta! 
Daca jucam cu emblema adevarata a Stelei pe piept la meciul cu Chiajna, va asigur ca o sa fie 50.000 de spectatori pe stadion. Gigi trebuie sa se trezeasca si sa aduca la stadion suporterii adevarati, nu parvenitii si lingaii!"

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alt articol luat cu copy/paste de pe Steaua Libera. Multumim xray ca ne urmaresti!

Si nu incerca sa te scoti, ca articolul asta l-am transcris noi, cuvant cu cuvant, din editia tiparita a gazetei. Iar tu l-ai copiat cuvant cu cuvant de la noi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai ca-ti platesc eu drepturi de autor; cu cite jeturi sa te omenesc? 

Daca nu inghiti din prima, si faci gargara, ca un moldovean istet ce te afli, ai hrana pt tine si pt fratiorii bolnaviori pina-n iarna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alt articol luat cu copy/paste de pe Steaua Libera. Multumim xray ca ne urmaresti!

 

Si nu incerca sa te scoti, ca articolul asta l-am transcris noi, cuvant cu cuvant, din editia tiparita a gazetei. Iar tu l-ai copiat cuvant cu cuvant de la noi.

 

Imi amintesc de o schita umoristica scrisa de George Mihalache. Un macelar dintr-un orasel comunist scrie o piesa de teatru. Senzatie, pupare dorsala, tot tacamul din partea locuitorilor acelui oras. Vin niste critici de la centru ca sa vada si ei piesa asta epocala - si sunt socati cand vad o porcarie absoluta, scrisa fara talent, fara imaginatie, fara har scriitoricesc. La dineul de dupa spectacol incep criticii sa-si intrebe confratii din urbea respectiva: "Ati innebunit? Cum puteti sa laudati asemenea prostie?". Raspunsul vine rapid: "Nu intelegeti, avem nevoie de omul asta, e macelar, stiti si voi cum e cu carnea, ca ai nevoie sa te pui bine cu macelarul ca sa o primesti". De partea cealalta a mesei, autorul da imperturbabil un interviu televiziunii nationale: "Am invatat sa transcriu de la Tolstoi".

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0