Sign in to follow this  
Followers 0
xray

Vrem Echipă!

10 posts in this topic

"VREM ECHIPA!" Mesajul galeriei vopsit pe gardurile din Ghencea.

 

La ultimul meci jucat de juniorii Stelei cu cei de la Dinamo, suporterii Stelei au "afisat" ultima dorinta a lor in scandalul siglei Stelei.

"Vrem echipa!", a fost mesajul pe care galeria Stelei l-a vopsit pe unul dintre gardurile din Ghencea.

 

CA8WwGsW8AAiML1.jpg

In urma cu cateva saptamani, un reprezentant al Peluzei Sud anunta in exclusivitate pentru Sport Pro TV ca suporterii vor sa-si faca echipa cu ajutorul celor de la CSA.
 
"Steaua are o medie de suporteri de 3 milioane si jumatate. Lucram la un proiect cu CSA, urmeaza sa formam o echipa de fotbal, fiecare stelist poate sa contribuie la acest lucru", a declarat Bila, reprezentantul Peluzei Sud.

 

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce echipa ??? Ce se intampla oameni buni ? FCSB este aceeasi Steaua , a disparut sigla , a disparut marca pentru moment , dar palmaresul si istoria sunt tot la FCSB , adica Steaua. Echipa trebuie sustinuta , nu lasata la greu. Mi-e greu sa recunosc si simt o mare ciuda sa spun ca crapidisitii sunt la inaltime desi se zbat la retrogradare iar clubul a trecut prin momente foarte grele in ultimii ani, iar Steaua care e lider si in continuare cea mai buna echipa a tarii , nu este sustinuta...RUSINE , nu mai sunteti ultrasi , sunteti anonimi...

Edited by Il Padrino

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar pe tine ce te tine sa te duci sa sustii fcsb-ul ? 

 

Omul vad ca e in Milano. Sunt suficienti mucosi care stau prin Berlin sau Londra si dau lectii de stelism (pardon, mapn-ism) pe aici; de ce sa nu fie lasat omul sa-si exprime o opinie (care oricum e cea reala, nu prostiile in care cred libertarienii purtatori de clona)?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Demersul unora dintre suporteri nu are valoare din punct de vedere sportiv. Sigur, in ceea ce priveste existenta unei echipe "a fanilor", din randul publicului neutru vor sari (anumite) aplauze. Din pacate, in momentul in care , fie echipa suporterilor nu se va fi infiintat, fie nu i se va fi recunoscut istoria, aceasta va fi lipsita de orice suport popular (cu exceptia celor care au initiat proiectul).

Cum am spus, una e sa protestezi, alta e sa te dezici si sa te arunci in cap intr-o piscina goala (in speta echipa fantoma a celor din MAPN, institutia care a fost prima ce a adus clubul in situatia actuala). 

Edited by Empyro

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Alexandru H

 

Vorbesti ca sa nu adormi.

 

Ai vazut tu vreodata un post de al meu in care l-am ridicat in slavi pe Talpan sau macar MApN-ul ? Nu cred.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunteti bolnavi , eu nu sustin FCSB , sustin Steaua , FCSB este tot Steaua !!! Cum si CCA era odata tot Steaua !!!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arsenal1886Steaua1947 tu chiar ai impresia ca se va naste o noua echipa ? Niciodata , MAPN-ul nu vrea echipa , vrea bani , tocmai de aceea a aprobat deschiderea unui magazin de catre un comerciant oarecare. E o rusine cum a ajuns " sigla " Stelei datorita MAPN iar voi SUD si NORD doriti formarea unei noi echipe impreuna cu dansii. Sustineti Steaua , chiar daca momentan este Fotbal Club Steaua Bucuresti , tot Steaua noastra este.

 

 

PS :

 

 

Palmaresul , istoria , traditia , chiar si cei aproape 5 milioane de suporteri stelisti din Romania , cu siguranta nu vor fi alaturi de o echipa noua infiintata fara palmares si istorie , care va pleca cel mult din Liga a 4a.

 

Eu zic ca se poate rezolva problema actuala , dar si in conditiile actuale , FCSB  = Fotbal Club Steaua Bucuresti , este aceeasi CCA din anii 50 , aceeasi Steaua ce a cucerit UCL in 86 , aceeasi Steaua care a ajuns in semifinalele UEFA Cup in 2006 , aceeasi Steaua care va cuceri titlul 25 in vara , indiferent de sigla , emblema , Steaua ramane Steaua !!!

Edited by Il Padrino
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0