Sign in to follow this  
Followers 0
xray

Comunicate

3 posts in this topic

Deschidem acest topic pentru comunicate emise de grupuri organizate de suporteri/ultrasi stelisti, preluate de pe site-urile lor oficiale.

Este vorba de comunicatele care nu apar ca articolele pe prima pagina.

 

Topicul este pentru informare, nu pentru dezbatere! Pentru dezbatere sunt topicele celor doua peluze de la sectiunea "Suporteri".

 

 

Peluza Nord Steaua Oficial:

22 februarie 2014

 

Am primit cateva ganduri din partea grupului NUCLEO ( Peluza Nord).

Pentru toti nedumeritii din seara asta (n.r - seara meciului cu rapid), care vorbesc in necunostinta de cauza, si pentru toti bulangii care au stat acasa si au tremurat la fiecare ratare a " fcsb" si care emit tot felul de prostii cu ajutorul tastaturilor:

Toate cele 4 mesaje au fost facute de NUCLEO, au fost afisate numai in numele celor de la NUCLEO, gandite impotriva ciobanului si a celor din C.S.A. care in momentul preluarii clubului au inchis ochii la banii primiti de la cioban si la multe alte facilitati in cumpararea de terenuri si alte " bunuri"!!!!

Multi vorbesc, putini stiu dar si mai putini au trait momentele din seara asta! Multi vorbesc cum ca ar trebui sa ne aparam TEMPLUL. In seara asta au venit ciorile in TEMPLU. Unde ati fost? Acasa ? NOI am fost acolo!

NOI n-am fost "la meci"! NOI am avut "meciul" nostru, ne-am aparat orgoliul nostru si pe cel al peluzei noastre impreuna cu foarte multi baieti din Peluza Nord, mergand la Tribuna 1, unde se auzea ca au ciorile foarte multe bilete cumparate (s-a dovedit ca n-au avut curaj sa vina la Tribuna 1).

Inainte sa postati ceva pe facebook ganditi-va bine ca ati stat acasa sau prin baruri in timp ce NOI am scapat abia acum de la sectie!

Astea fiind zise... **** Gigi, **** Armata si **** "Steaua libera" si tuturor sustinatorilor acelei pagini cu admini din Brasov, Cluj si Vaslui.
INAINTE !

 

Sursa: https://ro-ro.facebook.com/PeluzaNordSteauaOficial

 

 

Peluza Sud

COMUNICAT 24.02.2015
 
Asa cum am incercat sa aparam toate gloriile si valorile steliste jignite de-a lungul timpului de diferite personaje care nu inteleg esenta spiritului stelist, ne vedem pusi in fata unui comunicat semnat de un alt grup de ultrasi stelisti, in care Armata, ca entitate, este injurata. De asemenea, toti suporterii Stelei, numiti bulangii, care au stat acasa la partida dintre fcsb si rapid, sunt trasi la raspundere pentru alegerea lor.
Nu ne consideram detinatorii adevarului absolut, insa sustinem ferm ca aceasta reactie este dezgustatoare, in conditiile in care, indiferent de pozitia pe care o are un suporter stelist in actuala disputa CSA-FCSB, printre singurele lucruri clare este faptul ca toti stelistii s-au format prin performantele si clipele traite langa echipa administrata de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti. **** Armata este egal in ochii nostri cu multe scandari ale coloratilor care au pasit in Templu duminica.
Altfel, nu au calitatea de a trage la raspundere felul in care alege orice stelist sa inteleaga si sa se comporte in aceste clipe grele pentru toti personaje care au amenintat cu bataia juristii CSA ca mai apoi sa participe cu titulatura de reprezentantii suporterilor la sedintele dintre FCSB si Armata. De asemenea, este evident ca acesti auto-intitulati lideri nu au dreptul de a acuza alti ultrasi ca nu si-au aparat teritoriul si echipa, atata timp cat pe strada, impotriva rivalilor de orice fel, nu au fost prezenti de-a lungul timpului. Mai mult, sub conducerea acestor persoane grupul mai sus amintit a participat la mai multe vanatori de stelisti, pentru a crea si profita de pe urma Nucleo SRL
Credem cu tarie ca nu acestea sunt crezurile majoritatii ultrasilor din Nord, care participa in mod activ atat la sustinerea echipelor CSA de polo si baschet, cat si, cu toate riscurile, la evenimente de strada pentru renumele Stelei.
Ne dorim o Stea libera si curata si o galerie unita, puternica, lipsita de oameni care vor imbogatirea cu orice scop pe carca pasiunii tuturor stelistilor!
 
 
 
24/02/2015, Nord1995
 

Ne bucura apetitul vostru nelimitat pentru comunicate dar, de data asta, voi nu ati inteles sau nu ati citit bine ce scrie in comunicatul dat de NUCLEO!

  1. Acesta era adresat strict  Pentru toti nedumeritii din seara asta (n.r “ seara meciului cu rapid), care vorbesc in necunostinta de cauza, si pentru toti bulangii care au stat acasa si au tremurat la fiecare ratare a  fcsb si care emit tot felul de prostii cu ajutorul tastaturilor: “ pe scurt ne-am referit la acei bulangii care, in timpul si dupa meciul cu Astra din Cupa, au umplut facebook-ul cu referiri la Peluza Nord, cum ca nu-si apara Peluza, ca nu apara Templul si ca lasa lumea sa cante sau sa incurajeze FCSB, majoritatea acestor bulangii fiind useri care nu au legatura cu fenomenul din peluza! Iar ceilalti care s-au simtit lezati de acel comunicat NUCLEO, au o problema a lor!
  2. Voi va erijati in esente ale spiritului stelist? Nu am uitat ca niste esente ale spiritului asta stelist de care tot pomeniti voi mai tot timpul, au fost angajati la firma de paza Zmarandescu VIP Security. Oare nu erau platiti din banii ciobanului cei de la Zmarandescu VIP Security? Ma rog Poate multa lume nu stie, dar da, erau bani de la cioban! Nu mai conteaza! Asa cum va erijati in esente ale spiritului stelist, cand, cu bani primiti din partea unei alte firme de paza (sa spunem doar o suma “ 1500 de euro, pentru ca au mai fost si alte sponsorizari) faceati coregrafii pe Mall Arena! Ma rog, poate multa lume nu stie, dar ce mai conteaza? Esenta este esenta, sa revenim la comunicat! Am facut referire la toti bulangiii care nu au venit in Templu, da, dar nu pentru ca nu au venit la meci! Nici noi n-am fost pentru meciul de fotbal, noi am avut alt meci! Noi am fost acolo pentru ca erau informatii ca multi spurcati de la rapid si-au cumparat bilete in T1 (informatie confirmata, toti fiind mutate in peluza oaspete la insistentele jandarmilor). DE AICI VA EXTRAGETI VOI ESENTA DESPRE CEEA CE AM VRUT SA FACEM ACOLO. N-am nominalizat cu nume si prenume vreo persoana si nici vreun alt grup stelist, ultras sau de esenta stelista.
  3. In comunicatul vostru sustineti ca toti stelistii s-au format prin performantele si clipele traite langa echipa administrata de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti? Pai cum facem???? Ca multi sustinatori de langa voi sunt aterizati in perioada de dupa anii 2003-2004. Sau chiar mult mai tarziu. Nu sunt si ei tot stelisti? Sau sunt doar de esenta stelista? Sau doar de forma? Bun, fiecare va intelege ce vrea, ca e sau nu e stelist, pe voi sa va intrebe!
  4. Nu stim cine v-a mintit pe voi sau cine v-a imbarligat (dar a facut-o bine) ca am fi amenintat vreun jurist de la C.S.A.! Nici un jurist de la C.S.A. nu a fost ameninta de nimeni din Peluza Nord! Mai mult, multi dintre cei de la Peluza Nord le respecta munca si lupta (chiar daca nu au sustinere in ceea ce fac “ vedeti contrele cu Boroi). Iar despre participarea noastra la negocieri sunteti iar grav dezinformati!
  5. Despre vanatoare de stelisti nu stim de unde ati scos aceasta poveste! Si nici nu ne intereseaza! Cum puteti sa vorbiti voi de vanatoare de stelisti (un fel de vanatoare de vrajitoare purtata pe facebook si alte canale) cand la un meci de trista amintire acum cativa ani ati intrat peste stelistii de la Tribuna a II-a si ati lovit in stanga si in dreapta numai pentru ca nu erau de acord cu voi?
  6. Daca noi nu ne ducem in fata la stadionul din Stefan cel Mare sa facem filmulete de 0.39 minute, asta nu inseamna ca nu avem activitati de strada! Poate ca noua nu ne place sa ne laudam!
  7. Si nu in ultimul rand, ne bucuram ca ati adus vorba de afacerile Peluzei Nord. C.S.A. va poate oferi o informare simpla (ca multe informatii care ajung intamplator la voi). La fel ca alte societati comerciale si noi am avut licenta FC Steaua Bucuresti, licenta pentru care lunar plateam (la fel ca multe alte societati comerciale) comision la club. Din bani ramasi au fost suportate diferente la coregrafii (destul de costisitoare avand in vedere ca s-au facut pe toata peluza din Mall Arena, ca am avut un 2013 cu coregrafie la fiecare meci international, etc), deplasari, materiale, amenzi, etc.
  8. Daca vreti sa vorbiti despre cineva care face intr-adevar o afacere din vanzarea de produse cu Steaua si care baga absolut toti banii in buzunarele sale, mergeti va rog frumos la magazinul din Piata Drumul Taberei. Acolo veti gasi pe cineva care face afaceri cu produse Steaua. Oare de unde are el, si acum, autorizatie pentru vanzarea de produse cu Steaua???? Ciudat, foarte ciudat !!!!

La sfarsit va rugam in mod special sa credeti cu tarie in crezurile voastre si ale Peluzei voastre, numai cautati nod in papura cu noi si nu va mai inchipuiti vrute si nevrute despre cam ce crezuri au ultrasii de la Peluza Nord. Crezul nostru, al celor de la NUCLEO si al celor de la Peluza Nord este Steaua. ATAT.

PS :  din pacate, ne-a scapat acel **** Armata, mesaj care la fel ca si cel cu C.S.A. LA D.N.A facea referire la aceleasi personaje corupte si bolnave dupa bani si spaga din cadrul C.S.A., persoane care au cedat clubul prin metode dubioase, persoane care le-ati amendat si voi (cum alfel decat printr-un comunicat) si nu la tot clubul sportiv sau la oamenii de acolo care au adus glorie culorilor ros-albastre.

O SEARA MINUNATA VA DORIM .cu respect va saluta Lungu si toti BAIETII de la NUCLEO !

Sursa: http://www.nord1995.ro/drept-la-replica-nucleo/

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/490030904486538" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/490030904486538"><p>Comunicat GLAS!Oricand solidari cu orice grup liber a carei existenta deranjeaza "afacerile" interlopilor de carton...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947">Ultras Steaua Bucuresti 1947</a> on <a href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/490030904486538">21 Iulie 2015</a></blockquote></div></div>

 

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/488860444603584:0" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/488860444603584:0"><p>:)</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947">Ultras Steaua Bucuresti 1947</a> on <a href="https://www.facebook.com/ultrasteaua1947/posts/488860444603584:0">19 Iulie 2015</a></blockquote></div></div>

Share this post


Link to post
Share on other sites
" data-width="500">
">

Deoarece am primit foarte multe mesaje referitoare la mitingul din data de 24.10.2015, va prezentam in continuare...

Posted by Peluza Nord Steaua Oficial on 21 Octombrie 2015

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0