Posted July 6, 2011 · Report post Mai usor cu parerile despre persoanele cu care discutati. Rezumati-va la discutii despre Duckadam sau in jurul subiectului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2011 · Report post Acum o ora era la CSA in vizita la Boroi. Pare-se ca ciobanul l-a bagat la inaintare,parerea mea ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2011 · Report post Acum o ora era la CSA in vizita la Boroi. Pare-se ca ciobanul l-a bagat la inaintare,parerea mea ! De asta a fost adus la Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 · Report post Ia spune-ne si noua care sunt oamenii aia care au refuzat. De Tudorel Stoica ai auzit? O fi si el vreun mare bogatan. Dar de Ienei? Aaaa.... ca a venit cu Piturca si ca a plecat la primul semn cum ca branza e stricata... asta intareste ce am zis. O fi si Ienei vreun mare industrias, nu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 · Report post Singurul ferm pe pozitie a fost Tudorel Stoica. Restul au dat-o toti la intors! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 · Report post Nu e domnul T Stoica vreun miliardar, dar are destul.... a castigat fiul sau si chiar si el destul caci doar a lucrat la Anderlecht. Nu-mi place sa cad si eu in prostia altora sa judec de pe net averile si viata altora, dar asa din ziare si din ce surse avem (desi imi cer scuze daca fac acum vreo gafa) T Stoica nu era in situatia lui Duckadam. Jenei n-a mai venit ca n-a mai vrut Piturca sa vina...venirea domniei sale depindea strict de Piturca. De ce n-a ramas Piturca?...he-he, o dam in altele acum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 · Report post Piturca nu a ramas, prietene, pentru ca a vazut ca nu se poate nicicum cu stapanul tau. Era prost sa ramana? A cerut o clauza frumoasa, normala: strici ce vreau sa fac eu, platesti despagubire. Pana la urma, era munca lui Piturca acolo, era imaginea sa. Daca e sa o dai in bara, sa o dai in bara pe fortele tale, nu sa te lucreze cineva cum a facut-o becalii. Stoichita, pana sa vina la Steaua, era considerat unul dintre antrenorii buni din Liga 1. Acum se mai uita cineva la el? Bergodi s-a dus si el dracului. Etc, etc. Iar Tudorel Stoica e un om inteligent si echilibrat. El s-a realizat singur. Pai il comparam cu Duckadam? Duckadam si-a facut-o cu mana lui. Avea familie, a parasit-o. Si-a cautat alta. O fi vina mea sau a lui Stoica sau a altora ca el si-a batut joc de viata lui. Nu-i chiar asa. O fi avand el nevoie de ajutor, nu zic nu. Dar s-a si bagat singur in rahat. La 50 de ani ar trebui sa fii, totusi, intelept. Nu sa fugi dupa femei cu zeci de ani mai tinere. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 · Report post Doar atat as vrea sa spun,fara sa supar pe cineva,daca Gigi e asa om bun,marinimos,de ce nu i-a ajutat sa zicem si pe Sames sau Balan?Si ei au avut si au probleme mari.De ce doar pe Duckadam?... Radoi,c-o fi manelist sau mai stiu eu cum spun unii,de bine de rau,l-a ajutat cu ceva pe Sames... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 (edited) · Report post 1. Nu ai tu la varsta ta dreptul sa judeci viata (divorturile) omului Duckadam...atat. Lasa ca nici Gabi Balint sau altii nu sunt mai breji la fuga dupa gagici. De asta esti un obraznic, ca-ti permiti sa intri cu astfel de mizerii in viata particulara a oamenilor...asta e modul tau de a lucra. 2. Inca o data dovedesti ca nu stii despre ce vorbesti. Cum adica Piturca nu stia la ce se-nhama? Adica Piti abea in 2010 s-a convins ca nu se poate cu Becali? El care-l cunoaste cel mai bine? El care l-a adus la Steaua? 3. Stoichita era vazut exact cum e si acum....un antrenor bun, dar nu exceptional. Tu il vazusei exceptional cand antrena Armenia ca nu stiu cat de bine jucase un meci in Spania, etc. Apoi, cum a venit ai intors-o ca de obicei. 4. De ce vorbesti de Bergodi cand tu erai clar contra lui si acum 2 ani....tu il criticai cel mai rau, ca e varza etc etc. red&blue boy...cine a spus ca Gigi e om bun? Radoi are bani datorita fratilor Gigi-Oli ca altfel nu ajungea niciodata la arabi. Si pentru moment eu n-am auzit decat vorbe atat de la Oli, cat si de la Gigi sau Mirel....nu stiu daca l-a ajutat cineva concret inca. Edited July 7, 2011 by stockton Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 · Report post 1. Bai redondo, bai, eu nu judec pe nimeni. Eu prezint doar niste lucruri. Duckadam, cu toate problemele lui, s-a dus dupa femei, nu l-a intersat familia. Asta e adevarul.Degeaba incerci tu sa il faci sa para un om disperat ca nu avea cu ce sa isi hraneasca copiii, ca nu e asa. Daca era asa, daca era constient de situatia sa, nu se incurca cu o noua femeie sau cel putin nu mai facea inca un copil. E o dovada clara de iresponsabilitate cand un barbat, desi stie ca nu are bani ca sa isi intretina familia, se duce si umbla dupa fetite ca sa mai faca copii. Tu, in locul lui, ai fi facut la fel? Probabil ca da, ca nici pe tine nu te prea ajuta tartacuta. Dar asta nu inseamna ca toti oamenii cu cap ar fi facut la fel. De exemplu, Balint nu a sarit fara sa se uite. Frate, daca iti faci singur viata grea, da-mi voie sa nu mai imi fie asa mila de tine. Asta e punctul meu de vedere. Asa vad viata. 2. Din declaratiile sale, se pare ca da, Piturca s-a convins doar in 2010 ca nu se poate cu becalii. Dar iar a deviat discutia. Cum am ajuns la Piturca? Aaaa... da....stiu... tu esti craiovean, ai boala pe el ca a retrogradat Craiova, etc. samd... 3. Cand a venit la Steaua, ziarele de sport l-au prezentat pe Stoichita drept cel mai galonat atrenor din Liga 1. Au incercat si slugile sa le arate nenorocitilor ca Gigi a adus un geniu la echipa. Fin pacate, faptele sunt mai tari ca vorbele. Intre timp nimeni nu il mai considera geniu pe Stoichita. 4. Iar ai deviat. Dar nu e problema. La asta te pricepi tu. Nu conteaza ce cred eu despre Bergodi, conteaza ce s-a intamplat cu el. A antrenat Steaua, a dat de becalii, l-a distrus ala, a plecat din Romania. Simplu ca buna ziua. red&blue boy Ce vrea redondo sa spuna e ca in Romania doar becalii are bani. Daca el nu l-a ajutat pe Sames, e clar ca nimeni nu l-a ajutat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 (edited) · Report post 1. Chiar sa fie si asa, nu ai tu la 25 de ani dreptul sa-l judeci pe unul de 50 care mai e si cine e. Daca ar fi afemeiat care e treaba? E un delict cumva? Treaba lui frate, nu suntem comunisti sa-i judecam alegerile in viata. Un om de 50 de ani iti va spune ca in viata mai ai si noroc si ghinion, nu depinde totul de tine....eu nu stiu ce as fi facut ca am 30, nu 50. 2. Deci inseamna ca Piturca a mintit...restul nu mai conteaza, ex. tau a fost prost. Nimeni in lumea asta nu poate spune (decat un strain) ca s-a convins de Becali abea in 2010...antecedente fusesera destule, si mai ales ca era vorba de omul care-l cunostea cel mai bine. 3. Nici atunci nu era geniu, ci doar galonat...castigase un titlu in 98...ala nu i-l fura nimeni, galonat e si acum. Nu mai stiu eu exact ce ziceau atunci ziarele, dar si Cartu avea un titlu in palmares. Mai mult Stoichitta nu mai antrena decat prin Panama, Kuweit etc....deci cade asta cu mare antrenor in 2009. Astea cu "ba baiatule fa ce-ti spun eu" erau apuse de multa vreme. 4. Corect, dar nici Bergodi nu auzise in 2009 de Becali ci prin 2005-2006 parca....fiind si implicat direct in fotbal, stia mai multe decat am putea noi vreodata stii....deci a stiut si el unde se duce si cu cine are de-a face. 5. De ce nu-l ajuta generalii pe Sames cu ceva? Edited July 7, 2011 by stockton Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 · Report post Ba baieti , a plecat Bilasco de la Steaua . Trebuie sa sarbatorim , n-are rost sa ne contram pe aici. Asta e , Duckadam ramane Ducakdam pretutindeni ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 · Report post 1.redondo, daca omul a ales un stil de viata, atunci sa nu se planga daca are anumite lipsuri. Eu stiu ca tu esti limitat si nu intelegi unele lucruri. Totusi, fa un efort si intelege ca nimeni nu il judeca, nu il critica, doar nu vrem sa ii plangem de mila. Atat. ce e asa de greu de priceput? Daca omul isi sapa singur groapa, nu e de datoria mea sa il scot din ea. 2. Daca Piturca a mintit, atunci a mintit. Daca nu, nu a mintit. Totusi, faptul ca omul a plecat in momentul in care a vazut ca nu se poate cu becalii ma face sa cred ca nu a mintit. De ce? Pentru ca, daca avea alte idei, nu ar fi venit la Steaua in primul rand. De ce sa muncesti degeaba cateva luni? Nu e logic. 3. Nu eu am spus treburile alea despre Lippi, ci ziarele. Bate-te cu ei, daca nu esti de acord. 4.Aceleasi devieri. 5. Intreaba-i pe ei, nu pe mine. Poate nici ei nu au bani. Dar, din cate stiu eu, nu generalii profita de pe urma muncii lui Sames, ca nu generalii au castigat notorietate si nu ei primesc contracte banoase de sponsorizare. Pentru ca, da, prietene, Sames a contribuit la renumele Stelei. Daca Gigi isi permite sa le ceara sponsorilor o anumita suma acum, e pentru ca oameni ca Sames au avut grija sa faca o istorie care sa justifice sumele cerute de jeg. Asa ca, eu cred ca pe Sames ar trebui sa il ajute cel care profita de pe urma lui. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 · Report post Nu ma , Piturca nu a plecat pentru ca a vazut ca nu se mai poate cu Becali. Piturca a plecat pentru ca Ciobanul nu vroia sa treaca clauza aia cu multe zerouri in contract. De aceea a plecat el , nu ca ar fi comentat Ciobanul ceva. Era prea prost sa zica ceva , echipa mergea foarte bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 · Report post red&blue boy...cine a spus ca Gigi e om bun? Radoi are bani datorita fratilor Gigi-Oli ca altfel nu ajungea niciodata la arabi. Si pentru moment eu n-am auzit decat vorbe atat de la Oli, cat si de la Gigi sau Mirel....nu stiu daca l-a ajutat cineva concret inca. Ei,era o gluma aia cu om bun. N-am spus ca Radoi n-are banii datorita lui Jiji sau Oli,doar ca putea sa isi vada de treaba,ca nu zicea nimeni nimic si daca nu facea ceva pentru Sames.Acum n-am de unde stii sigur ca a si dat banii,dar eu cred ca a facut asta,am citit parca un interviu cu doamna Sames in care-i multumea pentru ajutor. Chestia e ca Jiji e patron la Steaua,iar oamenii astia ajunsi la ananghie,printre care si Sames,au facut ceva pentru clubul asta,si datorita lor Steaua e cea mai titrata echipa din tara,iar Jiji se foloseste de asta in prezent. Nu spun ca nu e bine ca l-a ajutat pe Duckadam,dar de ce n-a facut la fel si cu altii?Plus ca Duckadam s-a compromis cu el venind la Steaua mai mult de decor,plus ca era cu partidul ciobanului in propaganda mare prin tara acum cativa ani....Asa ca,pana la urma nici Jiji n-a facut ajutorul ala cu titlu gratuit,ca sa zicem asa.... red&blue boy Ce vrea redondo sa spuna e ca in Romania doar becalii are bani. Daca el nu l-a ajutat pe Sames, e clar ca nimeni nu l-a ajutat. Apropo de cei ajutati de Becali,nu spun ca nu e frumos gestul,ca altii cu bani nu fac asta,etc,dar Jiji si din asta face o intreaga tevatura pe la TV si laudarosenie.Plus ca asteapta ceva inapoi.Le-a facut casele alea oamenilor de la Vadu Rosca,a asteptat ca aia sa-l voteze,etc...Ce vreau sa spun,ca si daca ajuti pe cineva poti s-o faci mai discret,adica nu e nevoie sa o stie toata lumea,sa te lauzi cu asta.Cred ca atunci gestul respectiv are mai mare insemnatatea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2011 · Report post Faptul ca intr-un moment greu al vietii a facut un compromis(?) nu este de condamnat,ba din contra:te faci frate cu dracul pana treci puntea.De condamnat sunt declaratiile hazardate si fara rost,dupa parerea mea,pe care Helmuth le-a facut si continua sa le faca. Pentru mine memorabila este declaratia de la Digi,daca nu ma-nsel,in care spunea ca isi v-a da demisia in cazul in care Marius Lacatus n-o sa realizeze obiectivul impus de catre conducere,asta si in numele prieteniei care ii leaga pe cei doi. Nu am pretentia ca el sa-si tina promisiunea,este clar ca depinde de banii primiti pentru postul ocupat la Steaua,dar ar trebui sa fie mai moderat in declaratii,cu atat mai mult cu cat el se ocupa de imaginea Stelei. Ar trebui sa se ocupe ceva mai mult si de propria imagine,care sufera cam mult in ultima vreme. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2011 · Report post Nu stiu daca ati vazut declararatia aceea cu "vor creste copacii in Ghencea daca Domnul Becali nu va mai investi in el", ca Armata greseste samd. El chiar nu intelege ca decat sa traim in umilinta asta mai bine se alege praful de tot. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2011 · Report post "Patronul are dreptate, nu are cum sa ne bata Bostina! Cred ca o sa batem la o diferenta de doua goluri, pentru ca avem un lot mult mai valoros decat ei", a comentat Duckadam. Onlinesport Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2011 · Report post Trebuia sa subliniezi ideea la care vrei sa ajungi si anume primele 3 cuvinte spuse de Duckadam...restul declaratiei e irelevanta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2011 · Report post Off topic: Stie cineva ce se intampla cu Duckadam ca nu l-am mai vazut in public de doua luni? Mai face parte din staff-ul Stelei? Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2011 · Report post Da , nu l-am mai vazut pe Duckadam de aseara de la gsp ..Ar fi bine sa nu il mai vad , pentru ca de fiecare data ma enerveaza ; de fiecare data nu stie nimic , de fiecare data rade ca un tampit , de fiecare data are acelasi discurs. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2011 · Report post de fiecare data ma enerveaza Alexanko de fiecare data nu stie nimic Pedraza de fiecare data rade ca un tampit Pichi Alonso de fiecare data are acelasi discurs. Marcos Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 22, 2011 · Report post Domnule Duckadam, a trecut mai mult de un an de cand ati venit la Steaua, cum caracterizati această perioada Of, uite că aveti dreptate, ce repede a trecut timpul! Parcă mai ieri eram sunat si mi se oferea postul la Steaua. Apropo, nu v-a deranjat faptul că nu aveti putere de decizie la acest club? Nu. Hai să vă explic de ce! În primul rand, incă de la inceput mi s-a spus ce trebuie să fac eu in acest club. Mi s-a transmis că eu o să fiu mai mult de imagine, că voi merge in emisiuni sportive si voi vorbi despre echipa Deci, nu mi s-au trasat sarcini de conducere. Cum comentati parcursul Stelei din momentul in care ati sosit la echipa Eu am venit la Steaua odată cu Ilie Dumitrescu. Îmi aduc aminte că era o perioadă agitata deoarece plecase Victor Piturca Din pacate, această perioadă de agonie a durat chiar pană la finalul acestui tur de campionat. Sunteti multumit de ce a realizat Steaua pană acum? Ca să fiu sincer, vă spun că Steaua a excelat doar pe plan extern, iar, pe plan intern, din pacate parcursul nu prea a fost satisfacator. Aici suntem datori suporterilor. Totusi, dacă putem spune asa, poate ne-am scos in această vară cu câștigarea Cupei Romaniei. Ce antrenori de la Steaua v-au permis să vă apropiati cel mai mult de echipa Pană la Ilie Stan, niciun alt antrenor nu mi-a cerut să mă implic si eu cat de cat in bunul mers al angrenajului echipei. Ilie este cel care mi-a acordat cel mai mult increderea sa. El mi-a spus că mă vrea mult mai aproape de jucatorii sai. Mi-a zis că pot să asist la antrenamente si că pot să stau in cantonamente. În plus, pot să ii dau un sfat antrenorului cu portarii dacă e nevoie. Ati fost coechipier cu Marius Lacatus el nu v-a cerut acest lucru? Eu am fost cu tot sufletul aproape de Marius Lacatus deoarece cu el am si jucat. Însa am fost aproape de el doar sufleteste, deoarece la echipă nu mergeam asa de des. Întrebarea de final e una al carei raspuns il asteaptă toti suporterii Stelei. Cand vă intoarceti in Ghencea? E clar că toată suflarea fotbalistică a Stelei doreste acest lucru. După cate simt eu, cred că in luna februarie ne vom intoarce in Ghencea. O să jucam acolo majoritatea meciurilor, iar partidele care vor aduce o retetă financiară de succes banuiesc că le vom juca pe National Arena. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2, 2012 · Report post "" Fostul mare portar a vorbit despre Becali, dar si despre sex, l-a caracterizat pe Basescu, dar a si dezvaluit ce si cit a baut in avionul care a adus-o pe Steaua de la Sevila '86. A explicat de ce si-a dorit să ajungă gardă de corp, ce tatuaj si-ar face, dar si cine crede că va fi urmatorul antrenor al Stelei, după Ilie Stan. Într-un cantonament lung si plictisitor chiar si pentru jucatori, Duckadam s-a aratat incintat de ideea Gazetei Sporturilor de a-l provoca la un interviu inedit. Cu teme din toate domeniile si cu intrebari scrise deja si pe care fostul mare portar le afla după ce alegea de pe masă cartonasul pe care il dorea. "Pfaaa, cite sunt!! Ia să vedem cit de tare mă puteti provoca pentru că promit să raspund sincer la orice, indiferent in ce dificultate voi fi pus", a spus Helmuth, după care a intors cele 40 de cartoane si a raspuns la toate. Fară exceptie. - Care a fost primul dumneavoastră vis implinit? - Faptul că am ajuns să joc la UTA. - Care vă e cel mai antipatic personaj din fotbalul romanesc? - Pfaa, grea intrebare...Dacă raspund pe bune, creez iarăși razboi... Trebuie să fiu sincer, am promis. Marius Șumudica - Dacă nu va lua Steaua titlul, cine vreti să-l ia? - FC Vaslui. - Dacă Ciobanul se trezeste intr-o dimineață si vrea să vă pună antrenor, ce ii raspundeti? - I-aș zice nu. N-aș accepta. - "Duckadam e o marionetă agățată in fata tribunei". Știti cine a spus asta? - Au zis atit de multi chestia asta, incit chiar nu mai stiu exact. - În '86 ati fost la un pas să vă pierdeti bratul, v-ati imaginat vreodată viata fară o mina - Din pacate, mi-am imaginat-o de prea multe ori. - La cite decizii importante luate la club in ultima jumatate de an ati fost consultat? - La nici una. - Dacă nu v-ati fi operat in '86, cum ar fi continuat cariera dumneavoastra - Aproape sigur ajungeam să joc la o echipă importanta fie din Bundesliga, fie din Premier League. - V-ar placea să fiti Ciobanul? - Da, dar doar pentru un an. - Propuneti un inlocuitor perfect pentru Dumitru Dragomir la sefia LPF. - Greu si aici. Îmi voi face o mie de dusmani după ce voi spune pe cine vad eu. Marius Stan. - Care era cel mai nesuferit coleg al dumneavoastră de la Steaua in anii '80? - Marcel Puscas din cauza arogantei lui, chiar dacă sunt prieten cu el. - Care e ultima intrebare a fetitei dumneavoastră care v-a pus in incurcatura - Hmmm, stai să mă gindesc, că ea abia acum incepe să pună intrebari. Mă mai intreabă de ce trebuie să plec mereu si eu ii explic că merg la Steaua ca să fac rost de bani să-i cumpar jucarii. Cea mai tare fază cu ea a fost cind am intrat la o emisiune prin telefon, moderatorul a zis "bună seara, domnule Duckadam", la care fetita mea a reactionat: "Uau, ce nume frumos are tata, auzi cum suna Duckadam...". - Care e emisiunea TV preferata - Cele de pe National Geographic referitoare la animale. - În cele 4 penalty-uri aparate la Sevilla, cit la sută a fost inspiratie, cit noroc si cit valoare? - La primul a fost intuitie. La urmatoarele două a fost logica iar la ultimul valoare. - Ordonati in functie de valoare urmatorii antrenori: Iordanescu, Lucescu, Kovaci, Ienei. - Îi pun sentimental, nu neaparat in functie de trofee. Primul: Lucescu, m-a luat la echipa natională cind jucam in Divizia B. Al doilea: Ienei, apoi Iordanescu si Kovaci, pe ultimul eu l-am cunoscut foarte putin. - Ce si cit ati baut in avionul care v-a adus la Bucuresti in noaptea de după Sevilla '86? - O sticlă mare de whisky, doar eu cu Ștefan Iovan. - Cit platiti factura la telefon pe luna - În jur de 100 de euro, mult prea mult. - Dacă ati fi primarul Bucurestiului, care ar fi prima decizie pe care ati lua-o? - Aș interzice pescuitul pe Dimbovita. - Care credeti că a fost cel mai bun jucator strain din istoria Stelei? - sunt doi, Geraldo si Brandan. - Care e cea mai proastă scuză pe care ati folosit-o vreodata - «Nu pot deoarece cineva din familia mea e bolnav». Completez eu că e si cea mai timpită scuza nu numai proasta - Care a fost jucaria preferată in copilarie? - Roaba din curte, cu care plimbam paiele dintr-o parte in alta. Asta era distractia mea. - Care e cel mai frumos vis pe care l-ati pierdut pe drum? - Că n-am jucat si eu macar un an in strainatate. - Cine credeti că va fi urmatorul antrenor al Stelei, după Ilie Stan? - Gică Hagi. - Ati fi de acord cu introducerea pedepsei cu moartea? - N-ar fi trebuit abrogată niciodată această lege. - Ce inventie din ultimul secol credeti că are cel mai mare impact in viata dumneavoastra - Televizorul. - Sexul cu o seară inainte de meci daunează randamentului de a doua zi. Adevarat sau fals? - După parerea mea, fals. Bine, asta dacă o faci o singură data că dacă o faci de zece ori, atunci dauneaza normal. - Care a fost cea mai mare nebunie pe care ati facut-o intr-un cantonament? - Am adus in camera de hotel in care stateam două fete. - Care personalitate din viata publică din Romania vă place ca femeie? - Elena Udrea. - Care e sunetul care vă enervează cel mai tare? - Fluierul de arbitru. - Cind v-a fost cel mai greu să spuneti adevarul? - Cind am recunoscut dragostea față de Alexandra, actuala mea sotie. - Tatarusanu v-a solicitat vreodată vreun sfat? - Niciodata - Dacă nu ati fi fost fotbalist, v-ati fi vazut: pompier, Politist, luptator sau rugbyst? - Gardă de corp. Să fiu bodyguard era visul meu, ca să devin celebru, să-i pazesc fundul lui Jenifer Lopez, de exemplu. - Ati accepta să fiti soferul lui Ciobanul? - Depinde de salariu. - Dacă ati putea să schimbati o regulă in fotbal, care ar fi aceea? - Să se revină la interdictia portarilor de a face mai mult de 3 pasi cu mingea in brate, ar ajuta la dinamica - Cum arată pentru dumneavoastră o masă perfecta - Ciorbă de burta iar la felul doi cascaval pane cu o salată de rosii. - Dacă v-ati face vreun tatuaj, ce ar reprezenta si unde l-ati face? - Ar fi chipul fetitei mele, Julliane, si mi l-aș face in dreptul inimii. - Cine credeti că a fost mai bun conducator la Steaua: Valentin sau MM? - Ion Alecsandrescu. - Care a fost cel mai stinjenitor moment? - Cind m-am dus cu sotia mea la altă nunta nu la cea care trebuia, si am inceput noi să felicitam mireasa, mi s-a parut mie ciudat că e blonda desi eu o stiam bruneta dar fiind in Arad am cunoscut citeva persoane la intrare si am zis că e in regula Nunta la care fuseseram noi invitati era seara urmatoare, in acelasi local! - Care a fost cea mai faimoasă personalitate din afara fotbalului cu care v-ati intilnit? - Printul Albert de Monaco. - Vă place sau vă displace Basescu? - Îmi place ca om, imi displace ca politician. - Puteti raspunde in 5 secunde cîți antrenori a avut Steaua de cind sinteti dumneavoastră presedinte? - Nu-mi ajung 5, imi trebuie 7 secunde: Ilie Dumitrescu, Edi Iordanescu, Lacatus Cirtu, Olaroiu, Levy, Ilie Stan. "" gsp Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2012 · Report post Nea Helmuth ar trebui sa inteleaga ca au si jucatorii dreptate, nu conteaza daca gresesc, el ca si presedinte de IMAGINE, trebuie sa apere si sa arate fata placuta a echipei, nu sa scoata in evidenta problemele din lot, discutiile de la masa sau din cantonament. Trebuie sa ii apere si pe ei cineva pentru ca lumea din exterior arunca cu noroi in ei, dar oficialii Stelei trebuie sa fie de partea lor intotdeauna, de asta era MM bun la echipa...avea gura mare, iesea in fata si atragea toate scandalurile asupra lui, pentru ca echipa sa aiba liniste sa nu fie nevoiti jucatorii sa iasa in presa sa se certe cu nu stiu ce moderator de gsp(licentiati la spiru haret). Te rugam nea Helmuth sa ii aperi de acum cum ai aparat poarta la Sevilla! Share this post Link to post Share on other sites