Virgil

Helmuth Duckadam

135 posts in this topic

Blindica, ce mi-a placut la tine a fost faptul ca ai avut bunul simt sa precizezi ca esti off-topic, si ca detaliile alea sunt amanunte, nu fond. pentru asta, ai un plus mare de la mine.

Duckadam nu a fost un portar mare,! Am mai dezvoltat in acest topic si eu(citeste posturile anterioare!), ti-o pot confirma si altii. Este un simbol urias! Asta e altceva! Dar daca ii luam momentul ala, nu ramane cu nimic altceva! Nu e in niciun caz in primii 20 de portari romani all-time!

Cat ii priveste pe Tatarusanu si Pantilimon, sa stii ca au o mare perspectiva. Tu nu stii cate gafe facea Stangaciu, care a fost portar mult mai bun decat "eroul". Portarii au o marja mai mare de maturizare!

Imi aduc aminte, de ex., de Van der Sar la Juve, cate nenorociri facea! L-au dat afara la Fulham, unde a stat trei ani, si de acolo l-a recuperat MU, pentru 7 sezoane de vis!

Sau Lehman, care era circarul echipei la Milan, in echipa aia de vis cu Ba, Ganz, Davids...

Si altii, si altii..

pentru un tanar portar e normal sa gafezi. Asta te ajuta la cresterea ta valorica! Bine, nu vorbim de o exceptie absoluta precum Casillas!

Cand o sa vezi tu un portar de 1.78 in fotbalul mare, sa ma anunti si pe mine, ca vreau si eu sa rad!

Duckadam a fost un portar mediocru, care a jucat intr-o echipa uriasa, si exista azi, strict prin acel moment divin! asta poate il face pe el, ca persoana, ca simbol, mare, dar nu a fost, in niciun caz un portar mare! Nu pentru mine, si nu pentru cei toti cei care se pricep ...

Edited by Moskopole

A aparat cele 4 penalty-uri,degeaba ar fi inscris Lacatus daca Duckadam nu apara.Viata si caracterul sau nu ma intereseaza,decat in masura in care Duckadam da declaratii partinitoare pentru Gigi Becali.Si eu am fost scarbit cand l-am auzit aparand la TV ca nu are bani,milogindu-se,acest lucru parandu-mi-se imposibil stiind ce solutii a a avut.Primul gand care mi-a trecut prin minte era ca ar fi o lichea de om.Dar,penalty-urile raman,nu are rost sa invocam faptul ca Dumnezeu si-a facut lucrarea divina prin acest om,asa cum zici tu.De ce ar fi lucrat printr-un asa om???

Sportul primeaza,a avut momentul sau si cu atat va ramane,amintirea.Caci manusile,nu se stie pe unde sunt.

manusile le a vandut parca pentru 1500 Euro,Legenda Vie avea nevoie de banii altfel niciodata nu le vindea.

Pacat mai toata familia este lasata sa rugineasca,nimeni nu-i mai baga in seama.

Edited by TURKU

Blindica, ce mi-a placut la tine a fost faptul ca ai avut bunul simt sa precizezi ca esti off-topic, si ca detaliile alea sunt amanunte, nu fond. pentru asta, ai un plus mare de la mine.

Duckadam nu a fost un portar mare,! Am mai dezvoltat in acest topic si eu(citeste posturile anterioare!), ti-o pot confirma si altii. Este un simbol urias! Asta e altceva! Dar daca ii luam momentul ala, nu ramane cu nimic altceva! Nu e in niciun caz in primii 20 de portari romani all-time!

Cat ii priveste pe Tatarusanu si Pantilimon, sa stii ca au o mare perspectiva. Tu nu stii cate gafe facea Stangaciu, care a fost portar mult mai bun decat "eroul". Portarii au o marja mai mare de maturizare!

Imi aduc aminte, de ex., de Van der Sar la Juve, cate nenorociri facea! L-au dat afara la Fulham, unde a stat trei ani, si de acolo l-a recuperat MU, pentru 7 sezoane de vis!

Sau Lehman, care era circarul echipei la Milan, in echipa aia de vis cu Ba, Ganz, Davids...

Si altii, si altii..

pentru un tanar portar e normal sa gafezi. Asta te ajuta la cresterea ta valorica! Bine, nu vorbim de o exceptie absoluta precum Casillas!

Cand o sa vezi tu un portar de 1.78 in fotbalul mare, sa ma anunti si pe mine, ca vreau si eu sa rad!

Duckadam a fost un portar mediocru, care a jucat intr-o echipa uriasa, si exista azi, strict prin acel moment divin! asta poate il face pe el, ca persoana, ca simbol, mare, dar nu a fost, in niciun caz un portar mare! Nu pentru mine, si nu pentru cei toti cei care se pricep ...

Perfect de acord. Ca o constatare, Dumitru Moraru si Silviu Lung, ambii contemporani cu Duckadam, au fost mult mai inzestrati decat el.

Si totusi, penalty-urile de la Sevilla n-au fost singurele aparate in cariera. Chiar avea intuitie la acest domeniu.

Si totusi, penalty-urile de la Sevilla n-au fost singurele aparate in cariera. Chiar avea intuitie la acest domeniu.

da. cica si cu AS Roma a aparat un penalty, in meciul retur de pe Ghencea. iar personal, cred ca Duckadam a fost mai bun decat Stangaciu, deoarece s-au antrenat in acelasi timp impreuna in sezoanele 84-85 si 85-86, si sunt ferm convins ca nea Imi facea selectia dupa valoare, si in nici un caz dupa preferintele celor de "sus".

off-topic: imi amintesc de Stangaciu cum ne-a ingropat si el in destule meciuri. unul dintre ele fiind cel cu Monpellier, dubla in care l-am remarcat pt prima data pe acest portar, dar intr-un mod negativ (si acum mai imi aduc aminte de o faza cand el fiind in spatele liniei de poarta, si-a tras mingia la piept pentru a nu a primi gol... si normal ca a fost gol...autogol). in schimb, s-a ridicat foarte mult abia dupa anul 1991, cand a reusit chiar si in Europa niste meciuri memorabile (acum imi vine in minte meciul tur cu Royal Antwerp 0-0). in schimb Gherasim, a fost cea mai buna rezerva de portar dintre toate rezervele de portari din prima divizie nationala cel putin. cand Stelea era accidentat, Gherasim ii lua locul atat in poarta Stelei, cat si in cea a nationalei. chiar a fost un adevarat talent acest Daniel Gherasim. ghinionul lui a fost faptul ca Stangaciu intra tot timpul in forma maxima la momentul potrivit, dar si faptul ca Bogdan Stelea a prins la Steaua cea mai buna perioada a sa din toata cariera lui de portar. oricum, una peste alta, cine poate uita superbul meci dintre Bastia si Steaua?

legat de caracterul lui Helmuth Duckadam... nu stiu ce sa zic. cred ca este adevarat tot ce s-a spus, deoarece totul este foarte argumentat si justificat, dar imi pare rau ca unul dintre idolii nostri nu se ridica la inaltimea asteptarilor in viata de zi cu zi. la ce nume are, sincer, acum putea avea o caruta de bani. si asta doar din publicitate... daca se ducea la cei de la adidas si le spunea ca a aparat 4 penaltyuri in finala CCE intr-un tricou verde marca adidas, pai nu numai ca se scotea un tricou/bluza marca Duckadam (asemeni Nastase), ci ii mai dadea si o femeie la alegere (asiatica, mulatra, rusoaica etc etc) care sa ii faca felatie odata sau de doua ori pe luna. pacat. totusi, am sa il respect toata viata pentru acele imagini memorabile de la Sevilla. chiar daca eram prea mic pentru a-mi da seama de ceea ce insemna fotbal si Steaua, Duckadam (sau SI Duckadam) ne-a adus cel mai mare si mai pretios trofeu din lume, un trofeu pentru care rivalii ne cauta tot felul de "scuze" chiar si la 24 de ani de la acel magic moment.

Edited by y-jam

Pentru mine, Duckadam nu a fost un portar slab si cert este ca, in perioada cat a fost titular la Steaua, a fost mai valoros decat Stangaciu. Altfel, i-am considera cretini pe Jenei, Iordanescu, Voinescu, Iordache si Alecsandrescu. Cam multisor... Totusi, in afara de apararea penalty-urilor (talent nativ, slefuit extraordinar de Ion Voinescu), nu a fost un goalie remarcabil. Cu toate astea, in acea campanie a avut, in afara de vreo 2 gafe, si interventii salutare: meciul de la Lahti, dubla cu Anderlecht si chiar finala stau marturie.

Ca sa largim cadrul discutiei, Stangaciu a fost atat de valoros, incat s-a insistat pentru aducerea lui Lung... Mitica si-a facut insa bine si foarte bine treaba pentru Steaua, asa cum remarca si Y-Jam, in anii '90.

Mie Gherasim mi s-a parut un portar normal. Nimic de remarcat la el in mod special. Fie si numai daca imi aduc aminte de acea finala de Cupa, cu Dinamo, pierduta cu 4-6. Unul din golurile lui Raducioiu au fost date cu un sut de la vreo 20 de metri, de pe partea dreapta, la care Gherasim a intrat cu totu' in poarta. Totusi, mi-l voi aminti toata viata pe Gherasim pentru meciul de la Bastia. Incredibila prestatie a avut atunci! Il voi mai admira pe Gherasim si pentru caracterul sau deosebit.

Eu ma gandeam si la penalty-uri in meciuri din campionat: in divizia B debuteaza la Constructorul la o faza la care portarul titular este eliminat, Duckadam intra si apara penalty-ul. Apoi i-a aparat unul inclusiv lui il muce (intr-un UTA 1-1 Corvinul in 1981, moment despre care Duckadam spunea ca ar fi contat in aducerea lui la echipa nationala 1-2 ani mai tarziu sub comanda aceluiasi personaj ca antrenor). A mai aparat si la (scurta) revenire ca jucator la Vagonul Arad, dupa ce fusese operat si luase o pauza de 3 ani de zile.

Despre caracterul lui, nu comentez nimic, nefiind asa de bine informat ca alti colegi de forum si oricum, nici nu imi propun sa-l acuz sau sa-i iau apararea pentru ce a facut extra-fotbalistic.

"Reprezinta drogatii mai bine Steaua decat Duckadam?" Asta o sa se spuna, si asta este un mare pericol. Animalul ala de Fecali are un simt diabolic in a specula chestiile astea. Nu-l cunoasteti inca!Daca Duckadam a luat 20.000 pentru o operatie, sa faca operatie de banii aia, dar din ce vad eu, trag concluzia ca a luat banii aia pentru o felatie.Pe care o executa cu sarg.Ce credeti?Inghite?

inclin sa cred tot ce spui despre Duckadam. a fost intr-adevar cel mai slab om din echipa de aur a Stelei. daca nu apara penalty-urile la Sevilla probabil era astazi singurul titular din echipa castigatoare care ar fi fost uitat...

pupincurismul lui fata de maimuta din pipera imi face sila. acum vine presedinte la Steaua, sa se umple de kk si mai mult... MORI CIOBANE, tu si tot neamul tau!

@mountytoma

Pentru simplul fapt ca este o glorie ros-albastra, faptele si declaratiile lui Duckadam ce au legatura cu Gigi merita evitate. In caz contrar se ajunge la lucruri de genul:

Daca Duckadam a luat 20.000 pentru o operatie, sa faca operatie de banii aia, dar din ce vad eu, trag concluzia ca a luat banii aia pentru o felatie.Pe care o executa cu sarg.Ce credeti?Inghite?

si Majearu are o situatie materiala jenanta, dar chiar daca il vorbeste de bine pe Becali, Majearu are totusi o limita. Duckadam parca e sluga lui bbecali, nu alta! si de o alta sluga aveam noi nevoie? nu era de ajuns argatul? si blondul din echipa?

f234567k zicea doar ca trebuie sa vorbim cu respect despre o glorie stelista, indiferent daca tine cu Jiji sau nu. Nu sa fim de acord, dar nici sa jignim. Altfel, riscam sa ajungem niste "Gigi" mai mici

Sperand să le inchidă gura suporterilor Stelei, care, după plecarea lui Victor Piturca au anuntat că vor relua protestele față de el, Gigi Becali continuă să folosească fostele glorii drept paravan.

Astfel, după ce i-a incredintat functia de antrenor al echipei "roș-albastre" lui Ilie Dumitrescu, fostul oier l-a adus presedinte pe Helmuth Duckadam. Omul care n-a stiut marcatorii de la Sevilla se foloseste acum din plin de numele mari ale Stelei. Acestea se lasă folosite si terfelite, acceptand roluri secundare.

Și-a anulat plecarea in SUA

Eroul de la Sevilla a fost ofertat de Gigi Becali marti seară si a acceptat in secunda urmatoare să vină in Ghencea, chiar dacă iși programase o plecare in SUA, impreună cu familia.

Fostul portar s-a aflat tot timpul in relatii apropiate cu patronul stelist, care l-a si ajutat in trecut cu bani pentru o operatie la umar. De aceea, spre deosebire de alte foste glorii ale "roș-albastrilor", Duckadam s-a ferit de-a lungul timpului să-l critice pe Gigi Becali, fiind mai demult si seful filialei Arad a Partidului Noua Generatie.

Noul presedinte a fost prezentat ieri, la "palat", intr-o conferință in care latifundiarul din Pipera nu l-a lasat să vorbeasca Duckadam a stat in dreapta patronului, luand loc pe "jiltul condamnatilor" “ scaun pe care au mai stat, inainte, Gică Hagi, Marius Lacatuș sau Dorinel Munteanu si cu totii au sfarsit prin a fi umiliti de Gigi Becali.

Paravan intre fani si patron

"Chiar dacă aveam alte planuri, n-am putut refuza această oferta Sunt sigur că voi avea liniste. Am lucrat la Politia de Frontieră si am invățat să-mi respect sefii", a declarat ieri, umil, Duckadam.

Ca in atatea randuri, Gigi Becali s-a intrecut in laude si promisiuni. "Duckadam este una dintre cele mai mari glorii ale Stelei. Mi se face pielea de gaină cand comentatorul de la Sevilla spune «apară Duckadam!». Vreau să incepem acum o nouă viață, un nou drum pentru Steaua. Eu vreau să mă linistesc, să nu mai apar atat de des pe la televizor, că s-o fi saturat lumea de Becali. De-acum incolo o să vorbiti despre echipă cu presedintele si cu antrenorul", a spus patronul din Ghencea. Cateva ore mai apoi, Becali a dat navala telefonic, la emisiuni TV de profil.

"Duckadam, slugă la cioban!"

Pentru a scapa de contestarile fanilor, Becali n-a ezitat să-și toarne cenușă-n cap: "Îmi cer scuze față de toti suporterii Stelei pentru greselile pe care le-am facut. Și eu ii iert pe ei pentru injuraturile pe care mi le-au adus. Acum mi s-a deschis mintea si nu o să mai jignesc nicio glorie".

Suporterii din Arad, orasul de resedință al fostului portar, sunt suparati pe Helmuth Duckadam fiindcă a acceptat să vină la Steaua ca paravan pentru Gigi Becali. Prin oraș au inceput să apară bannere cu mesajul: "Duckadam, slugă la cioban!".

EVZ

Edited by andyro

Duckadam isi acuza fostii colegi de la Steaua ca se uita de sus la amarati:

Duckadam a fost adus pe post de scut de protectie!

adica un fel de prezervativ pentru cand ia **** ciobanul de la tot stadionul!?

Helmuth va ramane cea mai frumoasa amintire din viata tuturor stelistilor... fular-campionii

Edited by bogdinho_AISS

Actualul presedinte din Ghencea era portarul "militarilor" atunci si a fost inlocuit in repriza a doua cu Stingaciu, fiindcă se opunea egalului stabilit dinainte

După ce a cîștigat Cupa Campionilor Europeni, Steaua le-a impartit puncte echipelor care aveau nevoie! Helmuth Duckadam face dezvaluirea incredibilă: "Jucam la U Cluj si trebuia să se termine egal, dar cu goluri, pentru spectacol. Eu m-am prins destul de tirziu că meciul e aranjat si aparam, din ambitie, tot ce puteam. Ieseam pe centrari, prindeam fiecare minge. La un moment dat, in repriza a doua, Emeric Ienei m-a schimbat cu Stingaciu, enervat că din cauza mea nu iesea rezultatul stabilit dinaintea partidei. Era 2-1 pentru noi in acel moment. Stingaciu era fericit că intră el, dar Lacatuș i-a taiat-o: <Ce rizi, ma asa? Nu stii că trebuie să iei gol neaparat?!".

"N-a fost singura dată!"

Clujul a egalat pină la urmă si jocul s-a incheiat cu scorul 2-2. Roș-albastrii nu mai aveau cum să rateze titlul, pe care l-au cucerit in acel an cu 9 puncte avans față de ocupanta locului al doilea, Sportul Studentesc. Iar U a terminat sezonul pe pozitia a 7-a. Duckadam explică si motivul pentru care Steaua era implicată in aranjarea unor rezultate: "Noi, jucatorii, n-aveam nici o treabă cu ce se intimpla. Pur si simplu ni se transmitea de sus, din conducere, că trebuie să ajutam anumite echipe cu puncte. Bineinteles, atunci cind situatia noastră din clasament ne permitea să facem asta".

"Nu tin minte meciul, vă dati seama, după atîția ani... Dar astfel de lucruri se petreceau doar peste capul meu, fiindcă oamenii care decideau se fereau, stiau si ei că eu nu accept aranjamentele"

Emeric Ienei, antrenorul Stelei in 1986

"Cit am jucat eu la Steaua, nu a existat meci aranjat cîștigat de noi! Sută la suta garantez pentru asta! În schimb, le-am mai dat puncte unor echipe, că asa erau ordinele"

Helmuth Duckadam, portarul Stelei in 1986

U Cluj-Steaua 2-2

Au marcat: Fîșic, Bucur / Piturcă (două goluri)

Steaua: Duckadam - Iovan, Bumbescu, Belodedici, Barbulescu - Balint, T. Stoica, Boloni, Majearu - Lacatus Piturcă

Au mai jucat: Stingaciu, L. Balan

Partida s-a disputat pe 25 mai 1986

gesepe

Duckadam a fost adus pe post de scut de protectie! adica un fel de prezervativ pentru cand ia **** ciobanul de la tot stadionul!?

Acum am vazut acest post incredibil,cu atat mai incredibil cu cat el se gaseste pe un forum al "suporterilor Steaua" (??!!??)

Probabil ca specimenul de mai sus nu ar fi simpatizat cu Steaua,daca Duckadam nu ar fi aparat la acest club,avand in vedere ca Steaua si-a castigat peste 75% dintre actualii suporteri dupa marea performanta de la Sevilla,iar aceasta s-a datorat in mare masura portarului legendar la propriu!

E de inteles ca exista astfel de "oameni" intr-o societate ca cea de astazi,unde bunul-simt, cultura ,dar si recunostinta sunt flori mai rare ca cele de colt,dar e si foarte trist ca din 30 august,data postarii si pana astazi nu s-a gasit nici macar un user,ca sa nu mai zic de moderatori care sa ia atitudine...Pacat,mare pacat...si ma gandesc ca daca sar fi gasit cineva care sa zica hai sa incurajam Steaua la meciul x,uitati de Gigi ar fi sarit cateva sute pe el...

Sa va fie rusine ar fi prea frumos sa va zic,asa ca priviti-va voi singuri in oglinda.

Edited by banelinho_16

ma de unde tot apar astia ca nu mi dau seama,ba voi aveti tot timpul mintea odihnita si mai are si poza cu ciordel.....pt voi nu e nicio speranta,asa o sa muriti

Forza Steaua .Va rog din suflet sa le implementati jucatorilor stilul pe care lati avut dumneavoastra si Marius Lacatus.Ne omoara,se joaca cu sufetele noastre si cu noi.PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSCCCC

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIII

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU va iubeste si va asteapta pe aici sa jucam un meci

- Domnule Duckadam, toată Steaua e in silenzio stampa. Dumneavoastră nu?

- Eh, nu e chiar toată Steaua. Gigi n-are cum să fie niciodată in silenzio stampa. Iar eu mă ocup de imaginea Stelei, deci trebuie să fiu in permanență in contact cu presa.

- Povestiti-ne cum se desfășoară o zi din viata dumneavoastra

- Ziua mea n-are un program fix ori stabilit dinainte. Eu mă desfășor in functie de mass-media, azi dau patru interviuri, diseară mă duc la o televiziune, maine o iau de la capat si tot asa... Cam acesta-i programul meu.

- Cum e relatia cu Ciobanul? Cat de des comunicati?

- Nu discutam prea mult. Noi ne intalnim la meciuri si cam atat. Ce putem vorbi noi doi? Dansul e cu treburile sale, eu cu ale mele, nu depindem unul de celalalt.

- Mai tineti legatura cu fostii colegi?

- Mmm, da. În limita timpului disponibil. Mă mai intalnesc din cand in cand cu Iovan, cu Bumbescu, dar cu ceilalti, mai rar.

- Unii dintre acestia v-au atacat zilele trecute...

- Da, stiu. Am vazut că toată presa a speculat cateva vorbe, cum că eu aș fi carne de tun la Steaua... Haideti să vă lamuresc! Eu la Steaua nu sunt presedinte executiv, n-am atributii de conducere, puterea mea e limitata N-am influente in cheltuieli, eu doar reprezint imaginea Stelei. Și nu sunt carne de tun, stiam de la inceput unde vin, am acceptat situatia asta pentru că iubesc Steaua si mi-am dorit mult să fiu aici.

- Lucian Balan v-a acuzat chiar că ati refuzat să-l ajutati atunci cand a fost dat afară de la Academie...

- Nu este adevarat, eu am incercat să-l ajut. Au iesit niste polemici aiurea! El a venit in perioada lui Piturcă si voia salariul pe două luni in avans. M-a rugat să vorbesc la conducere, dar asta a fost singura dată cand n-am putut să-l ajut, pentru că nu depindea de mine. În rest, am incercat să fac tot ce-mi stă in putință.

- Totusi, nu vă deranjează că tocmai fostii colegi spun aceste lucruri?

- Nu! Poate au spus-o din putină invidie, poate din necunostință de cauza În orice caz, nu le port pică!

- Trebuie să vă pun si această intrebare: vă dati demisia sau nu?

- Nu, cel putin nu acum. La vară mă mai gandesc! Vă spun si de ce, dar să nu speculati pe urmă: eu, teoretic, nu sunt legat de rezultatele echipei. Însă imi doresc la fel de mult ca Marius Lacatuș să facem performanță. Daca prin absurd, echipa ramane pe un loc ca acesta de acum si la finalul campionatului, atunci mă voi gandi de două ori dacă mai raman. Dar nu va fi cazul...

- Domnule Duckadam, ce diferență e intre Steaua dumneavoastră si Steaua de azi?

- Pfff! Atunci eram numai romani, eram ca o mică natională! După trei ani cu 60 de jucatori adusi din toate colturile Romaniei, reusisem să inchegam o echipa Acum se experimentează intruna cu multi jucatori necunoscuti.

- Ce modele aveati?

- Portarul meu preferat era Moraru, imi placea că era unul dintre cei mai eleganti portari din tara avea mereu cele mai frumoase echipamente. Apoi ii apreciam pe Gordon Banks, Schumacher...

- Ce v-ati dori să schimbati la Steaua?

- Strategia! S-o schimb pe cea pe termen foarte scurt intr-una pe termen mediu! La Steaua n-ai cum să faci performanță dacă se fac atatea schimbari in două-trei luni.

- Aparăăă Tatarusanu ca Duckadam?

- (rade) Ooo, da! Sunt fericit ca in sfarsit, după 25 de ani, s-a nascut un al doilea Duckadam!

A vandut manusile de la Sevilla cu 3.000 $

Duckadam a fost nevoit să renunte acum nouă ani la celebrele manusi cu care a aparat la Sevilla: "Le‘am dat demult! Am fost nevoit să mă mut dintr-un apartament in altul si eram presat cu niste bani. Le-am dat cu 3.000 de dolari. Mai intai le-am oferit Stelei, dar n-au vrut să le ia. Regret enorm, dar, din pacate, nu mai am ce face".

Să nu se mai spună că finala din '89 s-a pierdut pentru că ne-am fi intins toti la un sprit Nu este deloc adevarat! Am pierdut pentru că Milan era fenomenală atunci - Helmuth Duckadam, presedinte de imagine Steaua

Cum l-a impuscat Ceausescu

Imediat după finala din '86, au circulat zvonuri conform carora Duckadam a fost impuscat de Nicolae Ceausescu (foto) la o partidă de vanatoare. "Nici că pot să le scot oamenilor din cap această prostie! Să vă povestesc si o intamplare: cumnatul meu de la tară schimba o butelie si toti vecinii il intrebau cum m-a impuscat Ceausescu pe mine. El tot incerca să le explice că n-a fost vorba de asa ceva, iar la final a fost intrebat: «Deci? Cate alice a avut?». Asa că n-am ce să mai zic, oamenii au ideea lor fixă", a povestit fostul portar.

ProSport

Acum am vazut acest post incredibil,cu atat mai incredibil cu cat el se gaseste pe un forum al "suporterilor Steaua" (??!!??)

Probabil ca specimenul de mai sus nu ar fi simpatizat cu Steaua,daca Duckadam nu ar fi aparat la acest club,avand in vedere ca Steaua si-a castigat peste 75% dintre actualii suporteri dupa marea performanta de la Sevilla,iar aceasta s-a datorat in mare masura portarului legendar la propriu!

acum am vazut si eu p®ostul tau...

specimenul de care vorbesti tu tine cu Steaua cu mult inainte de a veni Duckadam la Steaua ca jucator!

normal ca m-am bucurat cand Duckadam a aparat penalty-urile la Sevilla.

dar tu stii de ce a aparat el penalty-urile alea? el TREBUIA sa apere, sa faca si el ceva pentru performanta aceea a echipei. a fost un portar de duzina, nici prea-prea nici foarte-foarte, si in momentul ala era obligat sa faca si el ceva pentru echipa. spre norocul lui si al nostru, a reusit.

Edited by mountytoma