Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

FC Botosani - Steaua 0-2 (0-1)

10 posts in this topic

Azi, 1 decembrie 2014, de la ora 20:30, in etapa a 16-a, pe stadionul Municipal din Botosani,

FC Botosani - Steaua

Meci transmis de Look TV.

Dupa esecul de neimaginat in fata danezilor de la Aalborg, campioana va incerca sa ia toate cele trei puncte. Va reusi oare? Eu cred ca da, pentru ca Steaua e perla fotbalului romanesc Are valoare, joaca bine, din pacate cu golgheterii stam mai prost. Si nu pentru ca nu am avea, ci pentru ca Rusescu se afla in perioada de dupa operatie, Iancu la fel, iar Keseru in perioada de ineficacitate.

La multi ani de ziua nationala a Romaniei, tuturor stelistilor. Si toate cele bune!

Succes Steaua!

Edited by Virgil

Partida va fi arbitrata de:

A: Avram Marius (București - București)     A1: Ghinguleac Adrian Radu (București - București)     A2: Constantinescu Andrei (București - București)

R1: Coza Ionuț (Cernica - Ilfov)

Avram e un arbitru cel putin ciudat, de care mi-e teama. E arogant, tipul omului care iti rade in fata, dar te arde.

Sa dea Domnul sa trecem cu bine peste acest meci, in fata unei echipe ambitioase cu bune rezultate in acest tur de campionat.

Edited by Virgil

20:05 Astăzi este ziua portarului Stelei. Arlauskis impliniște 27 de ani de Ziua României.  Cel mai bun fotbalist al Stelei in acest sezon iși sărbătorește ziua in cantonament și in poarta echipei Steaua: "Nu avem ce să facem, trebuie să câștigăm, să fim pe primul loc. Va fi un meci greu, mai ales că suntem obosiți de pe drum, e puțin mai greu să ne concentrăm. E important ca, după ce pierzi, să câștigi următorul meci. Toți vor să bată Steaua, dar noi suntem pregătiți pentru orice. Noi știm că trebuie să câștigăm. Mai mult mi-e frică de vreme, de zăpadă, de teren. Totul depinde de noi", a spus acesta la LOOK TV.

Vremea la Botoșani este ok, pentru că nu ninge. Doar că este foarte frig, vor fi minus 5 grade la ora meciului. Consider că le vom putea face față steliștilor cu toate că ne va aștepta un meci greu. Ei vor alinia impotriva noastră cea mai bună garnitură a lor, deoarece vor să iși consolideze primul loc. Sper să fie stadionul plin la ora jocului, chiar dacă marți este zi lucrătoare. Dacă jocul s-ar fi disputat sâmbătă seara, in mod sigur ar fi fost foarte mulți oameni la meci. Nu ne este frică de adversarii noștri", a declarat Șfaițer, presedintele echipei

moldovene.

Avem echipa de start a Stelei pentru această partidă. Așa cum era de așteptat, Rusescu se află pe banca de rezerve, dar surpriza constă in titularizarea lui Bourceanu, care in Danemarca a avut o evoluție sub așteptări. Chipciu nu a făcut deplasarea la Botoșanil, Gâlcă preferând să il menajeze pentru meciul din această seară.

Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Filip - Prepeliță, Bourceanu - Popa, Sânmărtean, Tănase (cpt.) - Keșeru
Rezerve: Cojocaru - Luchin, Stanciu, Toșca, Latovlevici, Breeveld, Rusescu

sursa: prosport.ro

0-1 la pauza, gol Prepelita marele absent de la Aalborg.

In min 89 Prepelita inscrie al doilea sau gol.

Scor final Botosani-Steaua 0-2

Un meci de care imi era serios frica. A fost un meci de alergatura si cu toate astea am rezistat foarte bine. Spre deosebire de multe din meciurile din trecutul recent (in special alea din deplasare) adversarii nu si-au creat aproape deloc ocazii.

Astazi am vazut si acea determinare care sincer a lipsit in multe din meciurile din turul asta.

Acum e posibil si adversarul sa fi prins o zi mai slaba.

Una peste alta cu Galca antrenor avem castigate meciuri in delasare la Petrolul, la CFR, la Botosani si acasa cu Dinamo. Nu e putin lucru.

Totusi pe viitor mi-as dori sa il reintegreze pe Latovlevici e greu sa joci fara fundasi laterali care sa ajute echipa pe faza ofensiva. Si pe dreapta o echipa care se respecta ar cauta un fundas de mare meserie (Alcenat?).

Urmeaza un meci de care imi este la fel de frica, cel de la Craiova. Daca tot sansele de a merge mai departe in Europa League sunt micute macar sa ne fixam obiectiv un event sau chiar o tripa, tinand cont si de Cupa Ligii.

1 person likes this

Seara magica a lui Prepelita a dus Steaua de la -5 grade la +7 puncte in clasament.

Felicitari baietilor, lui Galca si staff-ului, stelist getbeget! In rest, canii latra iar Steaua defileaza, si de 1 Decembrie!

Romania, Steaua, campionii din Ghencea!

:steagro:  fularsteaua2  fular-campionii

Edited by xray

As vrea sa il remarc si pe Adi Popa care de cateva meciuri pe langa alergatura si determinarea pe care le-a avut mereu a inceput sa fie si eficient, sa aiba si realizari concrete.

Cred ca ieri a fost un avantaj ca a lipsit Chipciu, in ultimele meciuri a fost printre cei mai slabi. Bourceanu e in crestere clara, are nevoie doar de incredere, el chiar fiind un jucator special din punctul asta de vedere, aduceti-va aminte si in primul sezon cand a venit la noi in 2011-2012 nu prea a rupt gura targului. Dar daca are incredere e acelasi jucator de mare valoare.

Foarte mult m-am bucurat si de revenirea lui Rusescu, sper sa nu fie nevoit in tot restul carierei sa poarte acea masca :(.

2 people like this

In afara de victoria echipei pe un teren dificil la propriu si la figurat, as vrea sa remarc un episod neplacut care ar putea avea consecinte negative asupra prestatiilor noastre viitoare. Este vorba de faultul nesimtit asupra lui Keseru (pe care arbitrul - alt nesimtit - nici macar nu l-a fluierat, considerand probabil ca jucatorul a ajuns pe jos fiindca nu a putut sa se tina pe picioare) in urma caruia Claudiu a trebuit sa fie schimbat. La reluare s-a vazut si mai bine lovitura intentionata a jucatorului botosanean in muschiul lui Keseru pe care nici nu si-a pus problema sa il evite, un fault cinic de "profesionist" care nu pierde nicio ocazie de a isi scoate un adversar din joc.

In conditiile in care Keseru ramasese singurul atacant din lot fara probleme fizice, interventia acelui nemernic ne lasa intr-o situatie destul de delicata pentru ultimele confruntari dinaintea pauzei de iarna. Totodata, lipsa de reactie a arbitrului poate fi vazuta eventual ca o greseala dar ar putea fi interpretata si ca actiune premeditata de dezavantajare, semn al unei directive verbale ipotetice "lasati-i sa ii rupa pe stelisti". Oricum, trista zi aniversara pentru Claudiu...

2 people like this

@mdionis: de ce te mira?

Muresan a luat 16 etape dupa ce i-a spart fata lui Rusescu dupa care a scapat doar cu 1 etapa. Hai, sa zicem ca la Rusescu a fost cum a fost, joaca fara probleme. Dar de Seroni, cel care i-a rupt piciorul pustiului de la Viitorul ce sa mai zici? Si ala isi luase 16 etape dupa care a scapat cu 1 etapa suspendare.

E fucked up comisia asta la noi.

Sign in to follow this  
Followers 0