Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua - Dinamo 3-0 (1-0)

33 posts in this topic

Vineri 31 octombrie 2014, de la ora 20:30, pe Arena Nationala,

Steaua - Dinamo

Meci transmis de Look TV.

Clasico de Rumania, Steaua-Dinamo sau Dinamo-Steaua, a avut mereu un impact major asupra iubitorilor fotbalului si in special asupra fanilor celor doua echipe. Fiecare dintre echipe a avut perioadele sale de glorie in campionatul primei ligi. Tragand o linie sub ultimul meci disputat, ajungem la un scor final la limita favorabil Stelei, 55-54 meciuri.

Diferenta mare intre cele doua echipe o evidentiem atunci cand vorbim despre numarul de titluri de campioana castigate. Steaua 25 - Dinamo 18.

La Cupe ale Romaniei Steaua conduce detasat cu 21-13. Cat priveste SuperCupele, Steaua conduce, de asemenea detasat cu 6-2.

Putem afirma clar ca Steaua e net superioara echipei din Soseaua Stefan cel Mare la toate capitolele.

In prezent Steaua tocmai a eliminat cu echipa a doua, prima echipa a CSMS Iasi din Cupa Romaniei. Dinamo, cu echipa completa, s-a poticnit in fata Mioveniului o echipa aflata la jumatatea clasamentului in Liga a doua, seria 2.

Pentru meciul de vineri Steaua prezinta probleme de ordin medical dupa meciul criminal de la Tg Mures. Dinamo are insa lotul valid si arde de nerabdare sa faca o figura frumoasa si sa obtina cel putin un punct.

Realitatea e insa ca Steaua ar putea trece de ea chiar cu echipa a doua intarita cu cativa jucatori din primul team.

Antrenorul Galca spera ca macar Keseru sa poata juca, Rusescu fiind indisponibil cel putin 3 saptamani. Personal as fi preferat sa fie Rusescu in teren.

Prevad ca va fi un meci tensionat si disputat in care Steaua, fiind echipa mai buna, are prima sansa. Sper sa-l vedem in primul 11 si pe Stanciu, care s-a dovedit a fi un adevarat salvatore della patria in meciul de Cupa de la Iasi.

In rest mizez pe,

Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepelita, Bourceanu - Stanciu, Sanmartean, Tanase - Keserű.

Ale, ale

Steaua Bucuresti, ale!

Acasa si-n deplasare,

Calca totul in picioare!

Edited by Virgil

Greu sa ii vedem pe Bourceanu si pe Stanciu titulari. Bourceanu a jucat 90 de minute dupa multe multe luni fara joc, Stanciu a jucat 30-35 min cu Rio Ave, 90 la Tg Mures, 90 ieri. Ar insemna al 4lea meci in 8 zile.

Ieri ca si la Tg Mures Stanciu de prin repriza a 2a a disparut din joc, dupa o repriza buna e drept, dar in a2a in afara de faza golului nu prea a existat.

Sper sa isi revina Chipciu sau Adi Popa, daca nu isi revine niciunul am vorbit degeaba, Stanciu va trebui sa intre titular.

Alt post cheie unde sper sa nu avem probleme este cel de fundas stanga, daca lipseste Lato va fi un mare minus.

Edited by France98

Trebuie sa avem mare grija pe faza de aparare, deoarece javrele sunt destul de rapide pe contraatac. Mijlocul e bunicel, iar pe faza de atac stam bine.

Daca il prindem pe Sanmartean intr-o zi buna eu zic ca le dam vreo 2-3 goluri.

Edited by eMagic

E adevarat ce zic ratonii de la spiort.rio ? ca SUD va sta raspandit la tribuna II?

^ Vor sta la Inelul I, langa Peluza I cum au stat aproape de fiecare data cand jucam cu javrele acasa.

Legat de meci: sunt ferm convins ca meciul depinde doar de Steaua. Titularii nostri sunt odihniti, pe cand dobitocii de la dinam0 au bagat ca MIG-ul 2 meciuri in 48h (la fel ca noi, doar ca nu si-au permis sa bage rezervele si tot si-au luat bataie).

De asemenea nu mai are rost sa vorbesc de valoarea celor doua echipa, asadar totul depinde doar de Steaua, sau mai bine zis de concentrarea jucatorilor nostri.

Am mai intrat noi o data in teren cu nasu` pe sus si abia am egalat (acel 1-1 din Ghencea, inainte de 5-2 din Cupa).

Daca baietii vor intra determinati in teren, ii batem. In caz contrar vom avea parte de un meci asemanator cu cel din Ghencea cand am terminat la egalitate, sau mai rau: vom manca bataie.

Clanță dinam0!

Edited by eMagic

^ Vor sta la Inelul I, langa Peluza I cum au stat aproape de fiecare data cand jucam cu javrele acasa.

Legat de meci: sunt ferm convins ca meciul depinde doar de Steaua. Titularii nostri sunt odihniti, pe cand dobitocii de la dinam0 au bagat ca MIG-ul 2 meciuri in 48h (la fel ca noi, doar ca nu si-au permis sa bage rezervele si tot si-au luat bataie).

De asemenea nu mai are rost sa vorbesc de valoarea celor doua echipa, asadar totul depinde doar de Steaua, sau mai bine zis de concentrarea jucatorilor nostri.

Am mai intrat noi o data in teren cu nasu` pe sus si abia am egalat (acel 1-1 din Ghencea, inainte de 5-2 din Cupa).

Daca baietii vor intra determinati in teren, ii batem. In caz contrar vom avea parte de un meci asemanator cu cel din Ghencea cand am terminat la egalitate, sau mai rau: vom manca bataie.

Clanță dinam0!

Bine punctat prietenul meu eMagic si imi place incheiere Clanta diamu.. ha ha hahahahhaa

Sezonul trecut am luat 4 goluri in 3 meciuri cu cainii. Ar fi indicat sa nu le mai dam asemenea prilejuri de bucurie maine. Sper ca problemele pe faza defensiva sa fie remediate si sa nu mai asistam la un joc defensiv asemanator celui cu Rio Ave!

tre sa le-o tragem la securisti...ca cica ei vor sa ne bata,caci au un moral bun dupa cafteala cu Mioveniul....stati linistiti ca va bate Steluta noastra norocoasa cu 3-1.

Forta Steauaaaaaaaaa!!!

Probabil cainii vor face campanie electorala si la meciul asta ... Fiind ultima zi de campanie sa le dam sa aibe o amintire frumoasa !!!!

Steaua VICTORIE !!!

Rusescu va fi operat si va sta in jur de 1 luna :(. O veste extrem de proasta, va trebui sa ducem cam tot restul sezonului in 2 atacanti, din care unul nici nu este atacant (Keseru si Chipciu).

Cred ca ar fi fost o idee buna daca ramanea Lemnaru. bine poate daca ramanea Lemnaru nu mai era adus Ruse, cine stie.

In orice caz suntem nepermis de neacoperiti numeric pentru postul de varf, la fel cum nu suntem acoperiti nici pe postul de mijlocas dreapta.

Eu daca as fi la Steaua as cauta sa aduc un varf liber de contract (macar sa te mai ajute pe final de meciuri, sa mai tina de minge, sa conteze pe postul ala) sau poate chiar sa il reprimesc pe Costea. Pentru ca altfel nu este exclus sa mai vedem meciuri la care varf sa fie Stanciu, Tanase sau Valceanu - jucatori care sunt degeaba pe teren pe postul ala.

Alta varianta poate unii o sa radeti, ar fi legitimarea lui Dica. Nu mai tarziu de primavara anului asta arata o forma ok la Viitorul.

DERBY DE Romania !!! Ora 20:30 » Steaua - Dinamo »

Meciul este Live Video HD pe www.Digi-HDSport.com

//// ori vrei sa faci o fapta buna sa ajuti oamenii cu un link folositor pentru meci, ori iti faci reclama la site? Not here bro, sorry.

PS: incearca Google AdWords pentru reclama.

Edited by eMagic

Mda, totul e bine cand se termina cu bine.

Deoarece (slava Domnului!) o victorie impotriva lui Dinamo nu e ceva "Wow!" pentru noi de cativa ani incoace, am sa pun accentul pe partile negative ale echipei noastre:

1. De ce am jucat atat de slab in prima repriza? Ma uitam la jucatorii lui Dinamo, la cum erau asezati in teren si pareau ca ei joaca acasa, nu noi. Adica oamenii faceau un pressing formidabil si se aparau si pe 2 linii in faza de aparare. Ca la futsal: toti in atac, toti in aparare. De aceea am pasat mingea intre fundasi foarte mult si am incercat sa deschidem jocul prin mingi lungi direct catre atacanti.

2. De ce s-a suparat Sanmartean ca a fost schimbat? Ok, la Nationala avea dreptate, dar acum avea un cartonas galben si scorul era favorabil Stelei (in conditiile in care cainii l-au scos pe Boubacar si au ramas "in curul gol" la mijlocul terenului). Asadar, consider ca Sanmartean a reactionat nepotrivit. Daca era vreun pusti de 20 de ani cu tatuaje proaspete pe antebrate, mai ziceam, dar aici nu are dreptate.

3. Clanță dinam0!

17cec4361403933.jpg

Edited by eMagic

In ciuda victorie nete, nu mi-a placut deloc jocul echipei in seara asta. I-am dat credit lui Galca, dar incepe sa ma dezamageasca.

La ce diferenta de valoare individuala e intre cele doua echipe, prima repriza a fost aproape catastrofala pentru noi. Pase gresite cu duiumul, mingi pierdute in 30 de metri-ul propriu, degajari in adversari si in coechipieri cat altadata in tot turul.

Nu am ajuns cu mingea in careul advers in urma unor faze lucrate ci doar pe recuperari sau fiindca Sinmartean sau Chipciu luau mingea si driblau 2-3 dinamovisti.

Liniile nu s-au ajutat intre ele, exact ceea ce nu am vrut sa vad, acel joc pe contre ca si cu Rio Ave sau cu Strogmogset, asta am vzt in prima repriza, cu oaspetii atacand periculos si avand faze de poarta desi erau inferiori tehnico-tactic.

Din acest punct de vedere, prima repriza din acel 1-1 din returul cupei a fost parfum pe langa cea din seara asta. Gol, 2-3 ocazii clare in plus, joc controlat la mijlocul terenului si nici o faza de poarta pentru caini. Asa as fi vrut sa vad si in seara asta, dar... ce sa vezi?

In repriza a doua am mai dres busuiocul cu 2 goluri frumoase, dar si acestea dupa ce Alexe reia nestingherit de 2 ori din mijlocul careului nostru.

Sigur ca o victorie cu 3-0 in fata cainilor nu poate decat sa ne entuziasmeze, insa impresia mea e ca daca azi intalneam un adversar "mai de dai-Doamne" aveam mari probleme.

Pana una alta insa, asa e fotbalul. Altadata aveam 6-7 ocazii intr-un meci cu Dinamo si castigam la limita, acum iata un 3-0 confortabil. Pe langa reusita superba a lui Keseru, o bila alba e faptul ca nu am luat gol, asa cum imi doream inainte de meci.

PS: Nu stiam cine e copilul lui Fl.Petre, dar acum il recunosc si daca il vad pe strada. In cele 5 minute cat a jucat cei de la Look ne-au oferit 7 cadre cu el, de zici ca acesta va fi minim noul Hagi!

Multumesc Steaua,asta e meciul care conteaza !!!!!!

PS:MWY3 dinam0

PS2: Nu va suport ! ! !

PS3: Bag ****-n rosu alb.....

In primul rand meciul a fost pierdut din minutul 1 din punct de vedere al ambitiei si determinarii. E clar ca aia de la Dinamo au intrat de 100 de ori mai motivati decat ai nostri.

in prima repriza pur si simplu in afara de diagonala de la sanmartean in stanga catre tanase/filip nu am facut altceva. cand incercam altceva pierdeam mingea ca niste incepatori, efectiv nu eram capabili de altceva.

normal ca am fost dominati de caini pentru ca pe faza de atac cainii nu sunt chiar atat de departe de noi cum sunt pe faza de aparare. dar degeaba au fost ei praf pe aparare atata timp cat noi nu i-am pus in pericol.

de multe ori se vede foarte clar ca in anumite momente este nevoie ca de aer de un varf de careu. mai arunci o minge pe el, mai castiga un duel, mai deviaza cu capul catre altul (ce sef era Piovaccari), mai protejeaza o minge, mai se descurca foarte bine cand e singur cu 2-3 langa el - Keseru nu prea face nimic din astea, e de alt tip.. sper sa realizeze si conducerea + galca asta si din iarna sa aduca un astfel de varf. Poate Bokila.

In repriza a 2a am inceput sa mai miscam dar e posibil sa se fi intamplat asta datorita faptului ca au cazut fizic si chiar psihic dupa golul primit de ei in 45, gol primit total cursului jocului (desi inca de prin min 40 mai echilibrasem).

Per total a iesit excelent (cum e fotbalul, anul trecut la 2-1 am avut peste 10 ocazii mari si a fost 2-1 si azi 3-0) dar nu avem cum sa nu vedem ca jocul nu este ce trebuie. Daca o tinem tot asa (si daca o tinem asa de 3 luni probabil ca asa o tinem si de acum) sa nu ne miram cand o sa vina si vreun 0-3 asa sec si... meritat. Poate intrarea lui Bourceanu langa Sanmartean sa mai aduca o "liniste" dpdv defensiv nu stiu ce sa zic, pt ca Prepelita nu cred ca e ce trebuie acolo(jos palaria pt cele 2 deposedari care m-au incantat, prima repriza la Alexe era deranj mare acolo si una in repriza a2a in banda noastra stanga).

In orice caz cand intri cu asa mare diferenta de determinare in derby cred ca asta e principala problema inainte de toate.

in final inainte de clasicul clanta Dinamo ma vad nevoit sa remarc fair playul lui stoican si chiar daca nu are treaba cu echipa noastra si poate ma si injurati cred ca fundasul ala nedelcaru, nedelcearu se misca foarte bine pt cei doar 18 ani cat am inteles ca are.

Edited by France98

Atmosfera ok, atat NORD cat si SUD mi-au placut.

Halowen perfect pentru caini ... culorile ros-albastre au prins de minune. Au luat doar 3 dovlecei pentru care trebuie sa multumeasca in special lui Chipciu ...

Jocul a fost ok, trebuia sa ne asteptam la o replica buna a cainilor ... doar se implinesc aproape 3 ani de cand aspira la fraza aia ..... cum ii spune .... "Victorie in meci cu Steaua". In repriza 2 s-au taiat ....

Totusi puteau veni mai multi stelisti la meci ...mai era loc de vreo 5k cel putin ... daca nici la derby-ul de pe teren propriu nu vii la meci, pe 31 noiembrie ...atunci .....

In ciuda victorie nete, nu mi-a placut deloc jocul echipei in seara asta. I-am dat credit lui Galca, dar incepe sa ma dezamageasca.

La ce diferenta de valoare individuala e intre cele doua echipe, prima repriza a fost aproape catastrofala pentru noi. Pase gresite cu duiumul, mingi pierdute in 30 de metri-ul propriu, degajari in adversari si in coechipieri cat altadata in tot turul.

Nu am ajuns cu mingea in careul advers in urma unor faze lucrate ci doar pe recuperari sau fiindca Sinmartean sau Chipciu luau mingea si driblau 2-3 dinamovisti.

Liniile nu s-au ajutat intre ele, exact ceea ce nu am vrut sa vad, acel joc pe contre ca si cu Rio Ave sau cu Strogmogset, asta am vzt in prima repriza, cu oaspetii atacand periculos si avand faze de poarta desi erau inferiori tehnico-tactic.

Din acest punct de vedere, prima repriza din acel 1-1 din returul cupei a fost parfum pe langa cea din seara asta. Gol, 2-3 ocazii clare in plus, joc controlat la mijlocul terenului si nici o faza de poarta pentru caini. Asa as fi vrut sa vad si in seara asta, dar... ce sa vezi?

In repriza a doua am mai dres busuiocul cu 2 goluri frumoase, dar si acestea dupa ce Alexe reia nestingherit de 2 ori din mijlocul careului nostru.

Sigur ca o victorie cu 3-0 in fata cainilor nu poate decat sa ne entuziasmeze, insa impresia mea e ca daca azi intalneam un adversar "mai de dai-Doamne" aveam mari probleme.

Pana una alta insa, asa e fotbalul. Altadata aveam 6-7 ocazii intr-un meci cu Dinamo si castigam la limita, acum iata un 3-0 confortabil. Pe langa reusita superba a lui Keseru, o bila alba e faptul ca nu am luat gol, asa cum imi doream inainte de meci.

PS: Nu stiam cine e copilul lui Fl.Petre, dar acum il recunosc si daca il vad pe strada. In cele 5 minute cat a jucat cei de la Look ne-au oferit 7 cadre cu el, de zici ca acesta va fi minim noul Hagi!

Eu zic ca nu este vina lui Galca pentru pasele gresite, date la adversar sau pentru driblingurile inutile la jumatatea terenului sau pentru jocul "de-a titirezul" cu mingea la picior pana vin trei adversari, in loc sa dea drumul la pasa... Fratilor, aveti rabdare!!! E antrenor tanar, e dornic de performanta, este pasionat si ESTE STELIST PANA IN MADUVA OASELOR!!! E de-al nostru, haideti sa ii acordam incredere si respect.

PS: Ma asteptam la mai multa "dragoste" din partea fanilor pentru Costel, in sensul ca daca Arla a fost luat pe sus in galerie, Galca macar sa fi fost chemat sa bata palma cu noi, sa il strangem in brate, sa fim mai aproape unii de altii. Aveam asa impresia ca sta la distanta la sfarsitul meciului (in raport cu jucatorii, cel putin..)

Eu zic ca nu este vina lui Galca pentru pasele gresite, date la adversar sau pentru driblingurile inutile la jumatatea terenului sau pentru jocul "de-a titirezul" cu mingea la picior pana vin trei adversari, in loc sa dea drumul la pasa... Fratilor, aveti rabdare!!! E antrenor tanar, e dornic de performanta, este pasionat si ESTE STELIST PANA IN MADUVA OASELOR!!! E de-al nostru, haideti sa ii acordam incredere si respect.

Cand a preluat Steaua, s-a spus in presa si a fost perfect constient ca va avea mult de tras din cauza rezultatelor predecesorului sau, asa cum era si firesc.

Steaua lui Galca este in grafic, dar sa nu uitam ca si cu foarte, foarte multa sansa. Jocul nu convinge si nu a convins inca de la inceputul sezonului. Avem carente serioase de natura tactica si in special in ceea ce priveste sarcinile individuale pe care ar trebui sa le primeasca inchizatorii, inchizatori care se plimba inutil pe teren. nu "strang", nu inchid culoare, nu recupereaza.

Spre deosebire de jocul din trecut, stim sa contraatacam si de cele mai multe ori reusim sa fim letali, dar asta, si gratie valorii individuale a compartimentului ofensiv care este cu mult peste ceea ce am avut in "era Reghecampf". Din pacate, nu stim sa presam, sa recuperam si sa "tinem de minge", lucru care ne costa. Toate, dar absolut toate echipele ceva mai valoroase ne-au pus probleme serioase, (ultimele exemple fiind Rio Ave, ASA sau dinam0), fiindca jucam mai degraba ca o echipe mica, "pe contre", decat ca o echipa mare, controland jocul.E bine sa alegi o abordare de genul asta cu echipe mari in cupele europene, dar e o prostie sa faci asta cu echipe slabe, pe care ar trebui sa le "macini" pana cedeaza.

Imi pare rau sa o spun, dar personal, nu-mi place nesiguranta si inconstanta echipei din mandatul lui Galca. Iar antrenori, tineri, pasionati si dornici de performanta sunt pe toate drumurile, important e sa tragi lozul norocos ; Costel impresionand mai mult la capitolul noroc...

Nu imi pare ca n-ar beneficia de sustinere, din contra, sa nu uitam ca si-a ratat un obiectiv, ca echipa nu joaca grozav si totusi nu auzi critici pe stadion. Mai departe, e datoria lui sa faca echipa sa joace fotbal, sa aiba rezultate, caci are cel mai bun lot din Romania si peste faza grupelor Europa League.

Oare cine e de vina ca joaca Sanmartean la inchidere doar ca sa ii faca loc lui Tanase in echipa? De ce credeti ca joaca Steaua atat de slab pe faza defensiva? Pentru ca la inchidere marele Galca joaca cu Prepelita si Sanmartean doi fotbalisti care sunt mai degraba de profil box-2-box sau ofensiv care pur si simplu nu au agresivitatea lui Pintilii/Bourceanu.

In prima repriza am vazut o echipa Steaua tematoare, lipsita de agresivitate care a fost luata destul de tare de Dinamo ,o echipa determinata care a alergat si a facut un pressing foarte bun.

Individualitatile te salveaza in meciurile din Liga I...cand da de un Dinamo Kiev/Ajax/Sevilla aceasta echipa construita de Galca nu are absolut nicio sansa.

Kapetan0s ai punctat foarte bine. Problemele noastre pleaca de la mijloc. Cele mai multe situatii periculoase se inregistreaza pe benzi, dar asta fiindca baloanele adversarilor sunt lasate sa ajunga acolo.

Treaba e ca pe langa "selectia" primului 11, mai intervin si indicatiile individuale pentru postul respectiv. Intr-adevar stiinta jocului si experienta te pot ajuta, dar nu este suficient. In mod normal, inchizatorul poate sa faca pressing sau sa se "retraga". Dar cum te retragi, in ce directie, cu ce ritm, cum te plasezi pe pozitia viitoare intuind pasele adversarilor si recuperand baloane, toate astea sunt directive pe care antrenorul trebuie sa le ofere, iar jucatorii sa le ridice la rang de automatisme prin exercitii si scheme tactice la antrenamente.

Noi nu interceptam/recuperam mai nimic, ceea ce da senzatia ca nu ne retragem suficient de repede, lasand adversarul sa ne ameninte poarta. Din pacate, asta este doar o iluzie datorita faptului ca nu reusim sa recuperam la mijlocul terenului, cat mai departe de poarta noastra.

Am spus-o si atunci, aviz amatorilor, ca nici macar revenirea lui Bourceanu nu ne va rezolva aceasta problema. In fapt, putem noi sa-l avem si pe Gattuso din vremurile lui bune, fotbalul ramane un sport colectic care implica stiinta...

Ceea ce am spus, nu inseamna ca nu m-a multumit rezultatul sau ca tin musai sa fiu carcaotas. Pe de alta parte, n-as vrea nici sa ne imbatam cu apa rece. Aseara am intalnit un dinam0 mai slab decat in sezonul trecut (cand mai aveau prin aparare un Grigore) si mult, mult mai slab decat in meciul tur de acum doi ani, in timp ce noi avem in prezent un compartiment ofensiv, cum probabil n-am mai avut de la sfarsitul anilor '90.

Vom vedea ce si cum, dar deocamdata sunt nemultumit de faptul ca meciurile europene imi provoaca o stare de teama, teama total nemotivata tinand cont de valoarea lotului nostru.

Edited by Empyro

Sunteti incredibili. Aveti impresia ca ciobanul a construit o echipa galactica si ne-a transferat cel putin 3 campioni europeni. BAAAAI! Scheletul echipei Steaua a fost la nationala! Nationala care s-a chinuit cu Ungaria si Finlanda (!!!). Astia sunt jucatorii!! Asta le e nivelul! Un pic peste unguri si finlandezi. Dar voi visati victorii cu Ajax si Sevilla si alte echipe. Ati vazut ce zicea Chipciu? Macar era realist in declaratii, sa nu ne asteptam de la ei sa fie Brazilia.

In loc sa va bucurati la victorii in eternul Derby, carcotiti de parca avem lot de sferturi de UCL (cel putin) si pierdem meciuri facile. Vai de capul meu, as vrea sa vad ce faceti la infrangeri daca la victorii cu rivalii reactionati asa. V-a placut cand ne-au batut cu patruladoi in Ghencea (4-2)? V-a incalzit ca avea piticul Elton 100 de ocazii, dar ei ne-au dat 4 goluri din 4 ocazii? Credeti ca dinamovistii s-au plans de asta? Ce plm cautati atat nod in papura, nu inteleg.

Sunteti incredibili. Aveti impresia ca ciobanul a construit o echipa galactica si ne-a transferat cel putin 3 campioni europeni. BAAAAI! Scheletul echipei Steaua a fost la nationala! Nationala care s-a chinuit cu Ungaria si Finlanda (!!!). Astia sunt jucatorii!! Asta le e nivelul! Un pic peste unguri si finlandezi. Dar voi visati victorii cu Ajax si Sevilla si alte echipe. Ati vazut ce zicea Chipciu? Macar era realist in declaratii, sa nu ne asteptam de la ei sa fie Brazilia.

In loc sa va bucurati la victorii in eternul Derby, carcotiti de parca avem lot de sferturi de UCL (cel putin) si pierdem meciuri facile. Vai de capul meu, as vrea sa vad ce faceti la infrangeri daca la victorii cu rivalii reactionati asa. V-a placut cand ne-au batut cu patruladoi in Ghencea (4-2)? V-a incalzit ca avea piticul Elton 100 de ocazii, dar ei ne-au dat 4 goluri din 4 ocazii? Credeti ca dinamovistii s-au plans de asta? Ce plm cautati atat nod in papura, nu inteleg.

Ai urmarit meciul? Daca dadea 1-2 goluri Dinamo in prima repriza nu se supara nimeni. Noi spunem doar faptul ca echipa antrenata de Laurențiu Reghecampf avea un joc defensiv mult mai sigur + facea pressing si era mai agresiva decat cea actuala.

Nu are absolut niciun rost sa comparam Steaua cu echipa nationala antrenata de marele Piturca , oricum compartimentul defensiv : Szukala ,Varela si Arlauskis sunt peste ce avem noi la echipa nationala...

Ciobanul nu a construit o echipa galactica, dar cu siguranta si fix in momentul de fata suntem peste nivelul grupelor Europa League, poate si un tur-doua in primavara europeana. Mutatis-mutandis, Steaua este aproape de ceea ce aveam in sezonul '12-'13, cu minusuri in defensiva si plusuri in ofensiva. Despre nationala, nu am ce sa mai comentez, dar diferenta corecta dintre noi si unguri s-a vazut in vara anului trecut. Hai sa nu ne mai subapreciem in halul asta si sa dam din umeri ca n-avem valoare, ca mai intervin si multi alti factori !

Chipciu, a declarat una, dar a facut alta pe teren. In timpul meciului era agresiv/nervos, fiindca stia/simtea ca echipa nu-l sustine ofensiv, la ordinul emeritului Piturca pentru care nu mai exista adversari usori si "atentie la Trinidad-Tobago ca e in primele 88 ale lumii" :)

Cine a zis ca nu se bucura ? E o discutie deschisa si atat, bazata pur pe observatii asupra jocului de fotbal. De la ce s-a spus pana la "lot de sferturi UCL" e cale putin cam lunga. Revin, cu totii ne bucuram de aceasta victorie si acest scor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa chefuim o saptamana, fiindca ne-am invins rivala traditionala "la scor", rivala care este totusi intr-o situatie precara. Iar jocul, ramane asa cum il stiam si aici cred ca multi ar fi preferat, sa castigam cu un amarat de 1-0, dar sa nu le dam nici cea mai mica sansa. O sa vina meciul cu un dinam0 puternic, cel din Kiev si o sa ne lamentam ca n-avem valoare, de parca danezii de la Aalborg au.

Asta nu-mi place mie la roman, se imbata cu apa rece cand nu e cazul si se tanguie ca n-are si atunci cand are. Ne lipseste modestia si echilibrul, optica pozitiva si autocritica, dar asta e o alta discutie.

Edited by Empyro

Sign in to follow this  
Followers 0