Sign in to follow this  
Followers 0
Lochi

FC Steaua in litigiu cu CS al Armatei, pentru palmares si emblema

181 posts in this topic

@ENder si @mq_messi

Si care sunt mai exact contributiile voastre de oameni destepti de aveti neobrazarea sa pretindeti ca ceilalti sa taca din gura? Singura voastra calitate pe acest forum e de "injuratori" de serviciu. Nu aveti putinta sa duceti un dialog, capacitatea de a va "lovi" interlocutorii cu argumente si nici forta mentala de a iesi din stadiul de tarani inarmati cu furci. Oamenii decenti nu se duc pe forumurile echipelor "inamice" ca sa se certe cu fanii adversarelor - nu simt nevoia sa-si arate muschiul virtual de anonim. Ce cautati voi pe aici e scandal si nimic mai mult; echipa de fotbal oricum nu veti avea nici de la anul, asa ca probabil va veti folosi in continuare contul de pe fcsteaua pentru a-i balacari pe cei care nu-l pupa in fund pe Talpan.

Daca moderatorii si-ar mai face treaba (si vorbesc atat de choli cat si de arsenal), s-ar opri potopul asta de sudalmi pe care mapn-istii tin neaparat sa-l reverse asupra userilor normali.

Ca sa-ti demonstrez ce femeie proasta esti, verifica-ti primul post si vezi daca gasesti un "imbecililor" pe acolo. Cand te adresezi in modul ala, e normal sa primesti injurii( penibil oricum sa strigi ca o fetita dupa moderatori.. adica nu ca ar mai fi fost cazul de "semne" ca sa ne arate ce fel de om esti: UN MARE INADAPTAT, speriat probabil sa iasa din casa dupa ora 8). 

Cat despre forumul asta unde, dupa spusele tale, unii suntem "intrusi", a fost la inceputurile lui un forum pentru stelistii care se duceau la meciuri.. se puneau informatii despre viitoare actiuni.. sa nu mai vorbesc de numarul mare de useri activi, din ambele peluze. La un articol cu meciul din ziua anterioare, principalele comentarii erau despre suporteri, cum s-a cantat, ce s-a intamplat, cata lume a fost nu discutii interminabile despre antrenor sau nu stiu ce jucator. 

V-ati gasit in jur de 7-8 pensionari, care nu aveti efectiv o viata( de inteles la varsta voastra). Dar totusi sa am varsta unora dintre voi si principala mea ocupatie sa fie postatul pe fcsteaua, mi-as pune semne de intrebare...

Pai hai sa-i luam pe toti la mana:

1. bacau aka Alexandru h. -> pentru el suporterii din peluza au aceeasi importanta ca simpatizantii din fotoliu din cine stie ce colt al tarii (cred ca e la fel pt Empyro, dar nu sunt sigur)

Matalica esti rupt de viata din Bucuresti si din peluza si dai lectii din Germania. In fapt, site-ul asta a ramas probabil singura ta legatura cu ceea ce inseamna Steaua. M-as abtine sa fac aprecieri la adresa altor persoane, pe care nu le cunosc. In toate cazurile, faci ce faci si iti arati limitele cu fiecare postare in plus. Cat priveste importanta lui x sau lui y, nu multumesc. Nu fac ierarhizari, nu ma laud, nu fac expluzari si epurari. Una dintre greselile "strategice" ale "radicalilor" fie ca vorbim de anumite grupari ultras, fie ca vorbim de "razboinicii liberi de pe net", o reprezinta exact disocierea si alienarea de ceilalti stelisti, unii cu anumite carente de educatie, altii "cetateni cu pedigree" loiali si omniprezenti la meciurile Stelei, care merita respectati. De toti ai nevoie si toti trebuie sa traga la aceeasi caruta. Revolutiile se fac cu mintea nu cu sapa !

Porti niste ochelari de cal oteliti, care nu te lasa sa vezi perspectiva larga, am inteles, asta e limita, nu mai bat moneda pe chestia asta. Cat priveste propria-mi persoana, te rog sa nu mai mori de grija mea, ca deja esti negru ca un taciune si presupun ca esti inca baiat tanar. Pot sa-ti spun doar atat, in vreme ce tu complotai din Berlin, pe internet ,"liberarea Stelei", eram prezent acolo, in peluza (si exact aia care iti place si tie ;) )  

Faptul ca pot sa dialoghez si cu o persoana ca vitto, tine de educatie. Pot sa fiu sau pot sa nu fiu de acord cu el, nu ma doare pe mine ca are el o viziune pro-becali si n-am motive sa ma dezbrac de caracter, in fata unui individ care are totusi o varsta si care frecventa Ghencea, inainte ca multi sa ne fi nascut. Stiu ca impertinenta si gura spurcata e la mare moda in zilele noastre, dar apropo de stelism si "religia ros-albastra", daca iei anumiti putzoi la intrebari (se stiu ei care), s-ar putea sa dea din umeri cand ii intrebi de Florea Voinea.

@joseph, ca sa tragi de maneca pe cineva trebuie sa aduci si argumente. Ai esuat lamentabil in a demonstra contrariul privitor la tot ceea ce s-a discutat. Cat priveste asta cu..n-am apelat, dar am apelat, ai tinut dinadins si usor subversiv sa arunci o sagetica. 

Edited by Empyro

OMG! S-a dus si empyro la 3 meciuri pe stadion si acum tot cu asta e. Lasa-ne, cholo, ca ai zis cu gura ta ca tu nu mergeai la meciuri in perioada cand echipa nu castiga si ca ai inceput sa mergi pe stadion doar dupa ce echipa lui Reggae si-a asigurat titlul. Eu zic sa nu mai dai tu lectii, ca n-ai nici o treaba. Ma si mir ca ai auzit de Florea Voinea. Acum fugi la prietenii tai moderatori si zi-le sa ii baneze pe baietii astia, ca asa stiti voi sa "dezbateti." Voi ziceti ceva si daca cineva va contrazice il banati.

Si inca ceva. Mi se rupe de faptul ca Steaua Libera va provoaca voua atatea nopti nedormite. M-as bucura daca as da doi bani pe voi. Dar nu dau. Asa ca mi se rupe. Numai niste saraci ca voi se pot da asa mari experti si asa de afectati pe net.

Baietii se baneaza singuri, prin atitudine si reactii. Poti sa discuti civilizat si in contradictoriu... daca recurgi la injuraturi, nu ai ce cauta intr-o discutie. Eventual te muti la gradina zoologica, ca sa te certi cu hienele. Succes pe site-urile adevaratei Steaua!

@joseph, ca sa tragi de maneca pe cineva trebuie sa aduci si argumente. Ai esuat lamentabil in a demonstra contrariul privitor la tot ceea ce s-a discutat. Cat priveste asta cu..n-am apelat, dar am apelat, ai tinut dinadins si usor subversiv sa arunci o sagetica. 

de cate ori sa-ti spun ca nu incerc sa demonstrez nimic? daca nu simti de la sine ce simt si eu si daca toti anii astia nu te-au invatat nimic, eu cu siguranta nu am sanse sa te conving si nici nu vreau sa fac asta. asta in cazul vostru, al celor "normali"... pentru ca cei care nu au avut acces la informatii pana acum, nu sunt de condamnat.

mai departe nu imi mai pierd vremea si iti pun un link mai jos, pentru ca si acum, ca si atunci si de fiecare data... esti pe langa subiect. e amuzant ca de obicei tu ataci si pe urma te plangi ca ti se raspunde pe acelasi ton, iar cand esti prins ca ai jucat la bluf, te faci ca ploua sau reiei aceeasi placa dar pe alt topic. De obicei aia cu fratia si cu Steaua Libera... carora mai mult le faci reclama decat altceva, pentru ca eu cel putin nu mai intrasem pe pagina asta de vreo 3 ani pana sa-mi aduci tu aminte. 

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=36855&p=689884

iar "sagetelele" sunt de obicei argumentate pe scurt, dar asta e mai usor de vazut cand nu esti tu ala luat in vizor ;)

Edited by joseph

OMG! S-a dus si empyro la 3 meciuri pe stadion si acum tot cu asta e. Lasa-ne, cholo, ca ai zis cu gura ta ca tu nu mergeai la meciuri in perioada cand echipa nu castiga si ca ai inceput sa mergi pe stadion doar dupa ce echipa lui Reggae si-a asigurat titlul. 

Da ma baiete, dar vezi ca "perioada aia" coincide cu momentele alea cand faceati SUD-ul, "vanduti" si "fara coloana vertebrala" ;) In rest, nu ma intereseaza sa dau lectii nimanui, dar prefer sa nu primesc. Si pentru cultura generala, calitatea de stelist nu se dobandeste cu data de inregistrare pe fcsteaua.ro. Insa, ma bucur si acum ca am reusit sa va demontez cloaca internetistica intr-un timp record si sunt convins ca acest gand nu v-a dat pace nici pana acum. Vezi tu, jignind constant galeria, fanii obisnuiti, gloriile (vezi Lacatus facut tigan), inevitabil esuati in orice demers si va pierdeti orice farama de credibilitate.

Si ca sa vedeti unde stati : "COMUNICAT NUCLEO ( Peluza Nord ) **** "Steaua libera" si tuturor sustinatorilor acelei pagini cu admini din Brasov, Cluj si Vaslui. INAINTE !

Si va garantez ca nici la SUD nu sunteti iubiti de prea multi si aici nu vorbim de ideal, ca pe ala il impartasim cam toti stelistii cu capul pe umeri, vorbim de oameni si de pacatele din trecut ;).

Si ca sa vedeti unde stati : "COMUNICAT NUCLEO ( Peluza Nord ) **** "Steaua libera" si tuturor sustinatorilor acelei pagini cu admini din Brasov, Cluj si Vaslui. INAINTE !

Si va garantez ca nici la SUD nu sunteti iubiti de prea multi si aici nu vorbim de ideal, ca pe ala il impartasim cam toti stelistii cu capul pe umeri, vorbim de oameni si de pacatele din trecut ;).

si Nucleo cam cat de impartiali crezi tu ca sunt? ca tot vorbeam mai devreme de sagetele...

Edited by joseph

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=36855&p=689884

iar "sagetelele" sunt de obicei argumentate pe scurt, dar asta e mai usor de vazut cand nu esti tu ala luat in vizor ;)

Daca ai fi citit ultima postare adresata tie, poate ai fi inteles de ce am opinia pe care o am vizavi de acel demers. O dezbatere nu are ca obiect convingerea interlocutorului de ceva anume, ci un schimb de idei. Cateodata ies lucruri constructive din asta. Si cum am spus si acolo, putem fi uniti de un ideal, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim uniti si de metode. Eu nu cred ca strategii de genul "otraviti fantanile, ardeti campurile", ne "facem frate cu dracu', ca sa trecem lacu'" si hai sa ne injuram pe internet ne vor aduce vreodata cu un pas mai aproape de ceea ce se doreste. 

P.S. : Da, le au si NUCLEO pe ale lor, insa in cazul asta si in linii mari s-a spus un adevar. Peluza Nord in special a fost tocata marunt constant pe acest site ani de zile si atentie, ca stim bine, sunt oameni si oameni...Eu consider ca asta a fost o greseala de management a site-ului, nu ar fi trebuit procedat asa.

Edited by Empyro

Mai baieti, astia cu Steaua libera, am si eu o intrebare. 

Daca tot iubiti voi asa tare echipa asta, de ce nu puneti voi mana de la mana sa strangeti un milion si sa cumparati sigla. Ce conteaza un milion pentru niste suporteri asa infocati ca voi?

Pe urma tot asa cu bani stransi de la toti ultrasii lui peste prajit faceti voi Steaua libera. Sau e mai usor sa ai pretentii pe banii altora.

Si inca ceva, ca tot am intrat aici. Toti astia de va dati mari suporteri, galerie si alte prostii din astea, sa va fie rusine. Nu ati fost la meciul cu rapid, nu v-ati dus nici la meciul cu Dinamo. Stiti doar sa dati din gura, nimic nu e de capul vostru. Aia de la rapid sunt la retrogradare, au fost si prin B si tot sustin echipa. Sunteti o rusine.

Lasati-va de fotbal, duceti-va la polo sau mai stiu eu ce. De acolo puteti sustine echipa armatei. Comunistilor.

BTW, 2-0 pt Steaua cu javrele. 

2 people like this

Mai usere,asta de pe fcsteaua,am si eu o intrebare.

Daca tot te dai asa ranit de lipsa sustinerii pe stadion,poate ne povestesti si noua ce frumos este pe stadion acum ca ati scapat de golanii aia betivi si drogati.Ce spui,este frumoasa atmosfera asta meci de meci cu 30.000 spectatori din cele miliarde si miliarde care nu puteau sa ajunga cu soacra,amanta,si copii vecinului la acest spectacol folbalistic,nu-i asa?

Pe urma tot asa cu banii de bilete stransi de voi cei care iubiti asa mult clubul de langa inima ia spune cand cumparati voi clubul ca oricum sunteti mai multi decat huliganii aia.Si intreb cand cumparati voi in ideea ca iubiti Steaua iar ciobanul e cancer...sau nu?

Si inca ceva,ca tot iti raspund aici.NU prea va vad la meciurile din deplasare.Acuma stiu ca spre deosebire de drogatii aia din galerie voi aveti job,familie treburi serioase dar baietii aia minunati au nevoie de sustinere si pe alte stadioane,pai nu!?

Stii ceva?Lasa-te de dat sfaturii si du-te la teatru.Sau da indicatii sotiei,copiilor si celor care dau doi bani pe parerea unui frustrat care in zece ani de cand e pe forum are trei posturi dar nici o opinie concreta,bai...dar nici macar nu meriti.

1 person likes this

Poate e mai greu la unii, dar daca recitesti postul meu de cateva ori (bine, in cazul tau de vreo cateva sute) ai sa ai o surpriza uriasa. Nu am sustinut ca sunteti drogati, betivi sau golani. Ce faceti cu viata voastra e strict problema voastra. Dimpotriva, mi-as fi dorit ca galeria sa vina la meci. Si nu doar la asta.

Si poate iti recitesti propria semnatura. Aia cu suntem cu voi, cu culori. Vorbe din astea grele. De suporter adevarat. Dar se pare ca doar vorbe.

Daca ai fi recitit cu atentie posturile celor de care esti nemultumit atunci intelegeai motivele pentru care galeria nu vine la meciuri.La felul cum pui problema reiese faptul ca contesti valorile in care cred unii oameni si nu e corect.Plus ca nu inteleg cum te poate impiedica decizia lor sa te bucuri de Steaua.

Nu iti raspund de dragul de a ma contrazice la infinit.Dar cred ca siteul asta e un loc ce iti da posibilitatea de a emite pareri mai argumentate.Daca tot te arati nemultumit de o situatie ai aici destul spatiu sa arati ce si cum crezi tu ca ar trebui sa se intample.

Galeria are dreptul sa se comporte cum isi doreste. Poti sa pui la indoiala validitatea opiniilor sale (de-exemplu ura pentru Becali nu poate fi o valoare, eventual o motivatie puternica) dar oamenii de acolo au dreptul sa nu se prezinte la meciuri. Asa cum, nu-i asa, cetatenii au voie sa vina sau nu la partide, fanii au voie sau nu sa vada meciurile la televizor iar MAPNistii isi pot arata ignoranta in legatura cu problema palmaresului. It's a free country.

Da,asta cu libertatea de a face ceea ce crezi ca e bine e partea cea mai simpla a problemei.Mai complicat este sa ne punem de acord cum trebuie sa stea treaba in asa fel incat sa ne comvina tuturor.

Am senzatia de la o vreme,Alex,ca parca nu ne dorim chiar acelasi lucru,noi ca stelisti.Poate ca fotbalul este un produs care satisface nevoi diferite pentru oameni diferiti.E oare posibil asa ceva?Se poate oare ca "binele Stelei" sa insemne altceva pentru,ultrasi,moderati,indiferenti?

Sunt oarecum in ceata in ultima vreme,credeam ca o comunitate poate fi unita de valori comune,dar poate ca asta este o utopie...

Da,asta cu libertatea de a face ceea ce crezi ca e bine e partea cea mai simpla a problemei.Mai complicat este sa ne punem de acord cum trebuie sa stea treaba in asa fel incat sa ne comvina tuturor.

Am senzatia de la o vreme,Alex,ca parca nu ne dorim chiar acelasi lucru,noi ca stelisti.Poate ca fotbalul este un produs care satisface nevoi diferite pentru oameni diferiti.E oare posibil asa ceva?Se poate oare ca "binele Stelei" sa insemne altceva pentru,ultrasi,moderati,indiferenti?

Sunt oarecum in ceata in ultima vreme,credeam ca o comunitate poate fi unita de valori comune,dar poate ca asta este o utopie...

Singura valoare ce poate uni suporterii unei echipe de fotbal e... fotbalul. Jocul ala in 22 de oameni de care vad ca unii au uitat. Ala e singurul element comun al nostru, fie ca suntem becalisti, anti-becalisti, pesedisti, musulmani, homosexuali, vasluieni etc... Daca fotbalul nu mai exista, ce dracu e Steaua? E frumos sa brodezi pe marginea echipei povesti, sa vorbesti de stelism, de superioritate, de valori morale, de lectii de viata... dar ce mai conteaza astea cand echipa de fotbal nu mai exista, sau, mai rau, e inlocuita de o clona?

In rest, e liber la creat congregatii si asociatii. Anti-becalistii se pot uni si injura pe Becali, cetatenii se pot uni si manca popocorn pe stadion, ceilalti pot privi relaxati din fotolii meciurile la televizor. Nu vad problema. Mai rau e cand se asteapta sa exista unanimitate, cand un grup te injura doar pentru ca nu achiesezi la propaganda sa. Dar va trece si asta...

Mai rau e cand se asteapta sa exista unanimitate, cand un grup te injura doar pentru ca nu achiesezi la propaganda sa. Dar va trece si asta...

Nu va trece niciodata. Fanatici saraci cu duhul vor exista mereu

Pai nu e chiar asa simplu cu placerea de a-i vedea pe cei 22.

Uite,va expun urmatoarea problema:cum este posibil sa te bucuri de ceva dar sa nu iti doresti sa se repete acea bucurie?Pentru ca cei mai indiferenti indeamna la sustinerea echipei ca doar de aia suntem suporteri.Dar atunci cand spui ca te intereseaza doar fotbalul si vrei sa luam campionatul,nu iti da aripi si nu cumva te face sa visezi la o prestatie onoranta in Europa si la un nou titlu in urmatorul sezon?

O conducere incompetenta iti ruineaza tocmai acest vis,iti neaga satisfacerea acestei nevoi pe care tu ca suporter moderat,pacifist o ai.Si de aceea va intreb eu pe voi:cum te poti bucura astazi de fotbal fara sa ai o problema cu faptul ca managementul de doi lei iti va interzice sa te bucuri si maine?

Si daca tu ca moderat,pacifist te declari nemultumit de Becali dar vii la stadion atunci cum iti arati nemultumirea.Ultrasii au ales sa stea acasa,tu cum protestezi.

Ne bucuram ca am batut pe Dinamo.De unde avem garantia ca o vom bate si la anul cu asa mod de a conduce?

Vor mai fi campionate pierdute, campionate castigate... e fotbal, e sport, nicio echipa nu a rezervat de la nastere castigarea de trofee. Te enervezi, ii injuri in gand pe antrenor, jucatori si conducere apoi o iei de la capat in urmatorul sezon. Am mai batut-o pe Dinamo, Dinamo ne-a mai batut, tocmai de asta e frumos acest derby, ca atatea generatii au vazut ambele echipe atat in perioade de extaz cat si in cele de decadere. Cine credeti ca o sa va garanteze victorii pe linie? Si, mai important, cine isi doreste victorii pe linie? Daca nu mai exista emotie in sport, de ce sa mai fim interesati de el?

Nu ne interzice nimeni bucuria, nici macar Becali. E decizia noastra daca vrem sa fim partasi la viata Stelei sau sa ne departam de ea. Daca cineva considera ca Becali e o bariera de netrecut, e liber sa stea acasa, e liber sa nu deschida televizorul, e liber sa nu-l intereseze de echipa. Dar nu voi fi niciodata de acord ca sustinerea echipei sa depinda de existenta lui Becali - ar insemna sa-l transform in ceva mai important decat echipa, decat clubul. Pentru mine Becali e un individ similar generalilor comunisti care conduceau in mod imbecil clubul prin anii 60-70, perioada aia nenorocita in care Dinamo trecuse peste noi la trofee si victorii in meciuri directe. Va trece si perioada asta, vor veni altele, mai bune sau mai rele...

Ar trebui totusi sa te bucuri de victoria de aseara.

La felul cum pui tu problema deduc faptul ca declinul din retur se datoreaza hazardului,ca doar asa e in fotbal.Nu poti castiga pe linie ca in tur,nimeni nu poate sa garanteze asta,e fotbal,e sport,se mai intampla.Dar lasa ca o luam din vara de la capat si poate nu ne mai bate tur-retur o nou promovata si nu ne mai ia titlu si daca o face iarasi asa e fotbalul,iti da emotii,altfel de ce am mai fi interesati de el?

Am inteles bine punctul tau de vedere?

La felul cum pui tu problema deduc faptul ca declinul din retur se datoreaza hazardului,ca doar asa e in fotbal.Nu poti castiga pe linie ca in tur,nimeni nu poate sa garanteze asta,e fotbal,e sport,se mai intampla.Dar lasa ca o luam din vara de la capat si poate nu ne mai bate tur-retur o nou promovata si nu ne mai ia titlu si daca o face iarasi asa e fotbalul,iti da emotii,altfel de ce am mai fi interesati de el?

Am inteles bine punctul tau de vedere?

Se datoreaza antrenorului, managementului si jucatorilor. Si as mai adauga atmosferei nenorocite aduse de cearta pe marginea siglei. Insa e doar un an din istoria unei echipe care a jucat 67 de alte sezoane in fotbal. Vor mai fi ani prosti, vor mai fi ani buni. Nu ma apuc sa scuip in directia Stelei doar pentru ca am pierdut un titlu...

Cristi, daca am vrea sa facem ceva, intrebarea ramane, ce ? Fiecare a facut cate-un demers personal si in nume personal. Galeria a luat decizia sa nu sustina echipa pana la rezolvarea problemei si alti fani au urmat acest demers chiar si de la tribune ori din spatele TV-ului. Mai departe, unii au ales sa ramana circumspecti, altii dau apa la moara CSA-ului intr-un proces care incalca etica, la fel ca existenta lui becali.

Oricum o dam, pe orice fete o intoarcem, nu pare bine nici asa, nici asa. Cea de-a treia categorie, cei care se duc la stadion, au si ei un atu moral, respecta continuitatea si alte principii de baza in sport, dar tare mi-e ca vorbim de o chestie circumstantiala si ca in lipsa rezultatelor nu ar fi acolo.

Sincer, personal, sunt epuizat cand vine vorba de a discuta subiectul asta. Nu vad nicio solutie pentru a iesi din aceasta situatie. Sigur, ar fi fost ceva daca proiectul unei asociatii care sa reuneasca toti suporterii sub un management competent si ales prin vot ar fi reusit. Daca in loc de razboaie pe internet si pe strazi, din interese obscure sau pur si simplu pentru delict de opinie, la licitatia CSA-ului ar fi venit aceasta asociatie, cu trei-patru milioane de lei in cont. Si aici problema nu e stelismul sau fotbalul, ci societatea romaneasca in esenta ei. Cand e vorba de bani, romanul nu vrea sa-si asume un risc, sa inoveze ceva, vrea intai sa vada un precedent si apoi poate, poate, scoate o letzcaie din buzunar si converg asupra unui proiect.

Ma rog, sunt prea multe de zis, prea multe de analizat. Cert e ca acum, cea mai buna solutie e sa asteptam "in liniste". Sa nu facem valuri si sa vedem ce se va intampla din vara. Tu ce crezi ? 

Fiecare a facut cate-un demers personal si in nume personal. Galeria a luat decizia sa nu sustina echipa pana la rezolvarea problemei si alti fani au urmat acest demers chiar si de la tribune ori din spatele TV-ului. 

In baza la faptu' k n-am avut note de trecere la logika intr-a 9a si m-a lasat vaka de profa repetent pa vara ani la rind, mi-as dori ca cineva sa-mi explice care e vina jucatorilor in tot acest scandal? ce au gresit ei in problema siglei, si de ce meritau sustinuti anul trecut, cind aveam sigla, iar acum nu, cind nu mai avem desenu' cu vulturi? s-a schimbat ceva in substanta lor biologica? e aceasta dependenta de sigla?

Edited by edmond_dantes

O logica simpla ar fi ca suporterii merg la stadion sa sustina clubul, nu un jucator anume.

Edited by Harald

Trebuia sa precizez ca astept raspunsuri de la oricine, in afara de spionul asociatiei de psihopati steaualibera. Pe viitor, tine cont de acest mic amendament. Mi-e scirba sa-ti vad numele in proximitatea numelui meu.

On-topic, n-ai inteles nimic, ca de obicei. N-am intrebat de ce nu mai vin suporterii la stadion, nefericitule; am intrebat ce vina au jucatorii in scandalul cu sigla. Inutil sa mai adaug ca fotbalistii nu evolueaza in nume propriu, ci reprezinta acelasi club, care nu mai are (momentan) un desen-fetis.

Edited by edmond_dantes

ai intrebat

de ce meritau sustinuti anul trecut, cind aveam sigla, iar acum nu, cind nu mai avem desenu' cu vulturi?

desi dai dovada de lipsa de bun simt, macar esti onest in a recunoaste ca esti repetent la logica