Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Viitorul Constanta - Steaua 0-1 (0-0)

18 posts in this topic

Sambata, 30 august 2014, de la ora 21:00, pe stadionul Concordia din Chiajna,

Viitorul - Steaua

Meci transmis de Look TV.

Din nou pe gazon sintetic, dupa meciul cu Stromsgodset din turul II al preliminariilor pentru Champions League.

Atunci Steaua, desi copios dominata a invins. O va face si acum, dupa marele efort depus cu Ludogorets si dupa aceasta mare deceptie a ratarii grupelor?

Va fi mai greu, psihic si fizic, dar cred ca se poate.

Avem jucatori mai buni si mai bine platiti decat cei ai echipei lui Gheorghe Hagi

Steaua trebuie sa castige, in caz contrar du pa aceasta etapa poate parasi podiumul. Teoretic Steaua este superioara echipei gazda din toate punctele de vedere. Valoare de piata a jucatorilor ei, trofee castigate, locul din clasament, etc.

De aceea la finalul acestei partide asteptam o victorie de usoara consolare.

Edited by Virgil

Dupa prima repriza un lucru e clar, fara Sanmartean,Chipciu,Tanase si Keseru, Steaua e zero barat pe faza ofensiva(zero suturi pe poarta contra Viitorului :chair: ).

Daca jocul continua in acelasi ritm vad in cel mai bun caz o remiza, desi nici o infrangere nu m-ar surprinde.

Dupa prima repriza un lucru e clar, fara Sanmartean,Chipciu,Tanase si Keseru, Steaua e zero barat pe faza ofensiva(zero suturi pe poarta contra Viitorului :chair: ).

Dar fara Galca antrenor principal cum ar arata ?

Deci pe astia ii bat si echipe de Liga a doua , dar nu reusesc sa o fac "rezervele" Stelei. ?

Viitorul - Steaua 0-0 (pauza); in prima repriza ros-albastri au evoluat foarte slab si, in consecinta, au fost in multe momente dominati de modestii lor adversari.

Cojocaru 6 - destul de bun, a intervenit cu succes la ocazia lui Pana;

Luchin 4 - greseli de plasament, dueluri pierdute cu F.Tanase, incapabil sa-l sustina pe Ad.Popa;

Szukala 5 - marcaj larg in multe momente, nu pare conectat 100% la meci;

Varela 6 - sigur in interventii, nu are prea multe solutii de pas atunci cand iese din aparare;

Tosca 4 - f.f. slab, depasit in dese randuri, preluari aproximative plus intrarea brutala asupra lui Benzar, a fost iertat de cartonasul rosu si, normal, numerosii anti-stelisti vor sti sa sublinieze acest lucru dupa meci;

Breeveld 4 - fara idei, fara putere, fara rafinament;

Prepelita 5 - inoata la mijloc, nu poate lega jocul;

Ad.Popa 5 - izolat si lipsit de vigoareș

Stanciu 5 - a fost activ in debut, dar n-a stiut sa profite de cele trei sanse de care a beneficiat in primele 10 minute;

Parvulescu 4 - aproape o epava dupa ... isprava de la Sofia;

Iancu 4 - ca de obicei, a jucat slab fiind lesne controlat de Mamele.

Va fi greu sa obtinem punct/puncte in aceasta seara. Din pacate ...

Dar fara Galca antrenor principal cum ar arata ?

Deci pe astia ii bat si echipe de Liga a doua , dar nu reusesc sa o fac "rezervele" Stelei. ?

Cu parere de rau,dar poti sa il aduci pe Mourinho sau Guardiola si tot nu o sa iti faca nici in veci fotbalisti din Popa/Parvulescu/Iancu. Nu ca i-as lua apararea lui Galca, nu e de Steaua, dar sa fim corecti nici lotul actual(cu tot cu rezerve) nu e de nivelul Stelei(cu 5-6 exceptii pe care le stim cu totii).

Nu ca i-as lua apararea lui Galca, nu e de Steaua, dar sa fim corecti nici lotul actual(cu tot cu rezerve) nu e de nivelul Stelei(cu 5-6 exceptii pe care le stim cu totii).

Gresit ! Si iti voi spune si de ce. Cand jucatorii sunt indisponibili pe motiv de indisciplina e tot o problema a bancii tehnice. Cu mare parte din lotul actual , repet ceea ce am mai spus : Reghecampf a castigat titlul !

Felul in care stii sa-ti remontezi jucatorii lipsiti de motivatie tine tot de banca tehnica. Acum ma uit la meci si aud din nou "degringolada in defensiva Stelei". Spun din nou fiindca n-am mai auzit chestia asta de la meciurile din Champions League ori din mandatul lui Hagi.

Explicati-mi voi si mie de ce jucatorii astia nu joaca fotbal, desi majoritatea dintre ei au fost la artizani la optimile UEFA si la calificarea in grupele Champions League.

Edited by Empyro

Viitorul merita egal in meciul asta, echipa .. o sa fiu bland si n-o sa mai zic nimic de pregatirea tehnica a acestui meci, ne-a trebuit motivatie si prospetime.

Sper ca galeria sa fie langa echipa la meciul urmator, am aratat total debusolati si chiar panicati pe final de meci, cu 2 oameni in plus.

Reghe a castigat titlu' cu Bourceanu(Sanmartean)/Pintili/Gardos + o pregatire fizica foarte buna. Am spus ca nu ii iau apararea lui Galca, am vrut doar sa scot in evidenta faptul ca nu e numai vina lui si a bancii tehnice pentru jocul slab al echipei.Se vede de la o posta ca Steaua nu mai are aceeasi agresivitate si rapiditate in joc.

Galca si-a mai castigat in seara asta ceva timp la echipa,oricum nu cred ca il prinde returul la Steaua...

Viitorul - Steaua 0-1 (0-0), gol Iancu (min.52, pen.).

Steaua nu a stiut sa joace nici 11 contra 10, nici 11 contra 9; Daminuta l-a imitat intrucatva pe Moti, prilej de glume pe seama elevilor lui Galca.

Cojocaru 6 - destul de bun, a intervenit cu succes la ocaziile adversarilor, dar era sa fie invins de executia vicleana a lui Benzar;

Luchin 5 - greseli de plasament, aport ofensiv mai bun in repriza secunda;

Szukala 5 - joc cu unele greseli;

Varela 6 - partida destul de sigura;

Tosca 4 - cred ca nu are valoare pentru a imbraca tricoul Stelei;

Prepelita 5 - a realizat putine interceptii, a fost un pasator nesigur in cele mai multe momente;

Ad.Popa 5 - fara realizari si fara vivacitatea de alta data;

Stanciu 4 - slab in prima parte, catastrofal dupa reluare;

Parvulescu 4 - f.f. slab;

Iancu 5 - are meritul de a fi obtinut si transformat (cu emotii) penalty-ul din minutul 52, in rest ...;

Keseru 5 - lipsit de vlaga, a executat periculos cateva faze fixe;

Gradinaru 6 - mai determinat ca Ad.Popa, a produs eliminarea lui Buzbuchi;

Valceanu 4 - n-a reusit sa-l invinga pe novicele Daminuta dintr-o situatie clara; a alergat fara orizontȘ

Pe scurt: victorie fara glorie, iar cosmarul de la Sofia inca ii bantuie pe jucatori si antrenori.

Reghe a castigat titlu' cu Bourceanu(Sanmartean)/Pintili/Gardos + o pregatire fizica foarte buna. Am spus ca nu ii iau apararea lui Galca, am vrut doar sa scot in evidenta faptul ca nu e numai vina lui si a bancii tehnice pentru jocul slab al echipei.Se vede de la o posta ca Steaua nu mai are aceeasi agresivitate si rapiditate in joc.

Galca si-a mai castigat in seara asta ceva timp la echipa,oricum nu cred ca il prinde returul la Steaua...

Mosule, nici pana sa vina Reghe n-am avut agresivitate si rapiditate in joc, asta e toata ideea. Vina e impartita intre stafful tehnic si Becali. Sa-ti aduc aminte cand am cumparat lotul lui Unirea Urziceni, care cu Dan au facut performante, insa la noi n-aveau nici o treaba ?

La fel, se dadea vina pe jucatori.

Reghe, dupa parerea mea, a avut cateva atuuri, stia ce jucatori antreneaza, ce pot, cat pot, cum sa-i motiveze si sa scoata maximum din ei, un preparator fizic bun ( ca aia foarte buni sunt la echipe de top/nationale ) si experienta in campionatul romanesc. Stia cum se joaca in tara, si cum sa scoata puncte unde contracandidatele noastre se impiedicau.

In Europa s-a vazut ca nu avea experienta, insa tot a reusit un parcurs excelent in primul an, si unul decent in UCL, avand in vedere ca toata aventura noastra s-a terminat in urma greselilor personale, si nu ale unor greseli tactice.

Nu neg importanta bancii tehnice si faptul ca Galca nu are experienta/valoare de Steaua, dar spune-mi sincer daca jucatorii actuali ai echipei macar se apropie de valoarea lui Chiriches/Gardos/Pintilii/Bourceanu/Rusescu/Piovaccari/Tatarusanu/Georgievski(inainte de accidentare).

Nu neg importanta bancii tehnice si faptul ca Galca nu are experienta/valoare de Steaua, dar spune-mi sincer daca jucatorii actuali ai echipei macar se apropie de valoarea lui Chiriches/Gardos/Pintilii/Bourceanu/Rusescu/Piovaccari/Tatarusanu/Georgievski(inainte de accidentare).

O mare parte din lotul actual a avut performante 2 ani la rand, deci tind sa cred ca au valoare, pentru ca au demonstrat-o, nu toti, insa majoritatea. Este un argument, ca ne-a disparut axul central, sunt de acord cu asta, si pana se va suda altul o sa dureze, chiar si lipsa unui numar 9 veritabil ar putea fi un argument, insa in cam asta consta alibiul lui Galca momentan. Sper sa aibe decenta, si ca in iarna, daca nu reuseste sa califice echipa in primavara, sau sa ne mentina in lupta pentru titlu, sa isi dea demisia singur, precum a facut-o si Dumitrescu. Daca reuseste, atunci sa-si termine mandatul, poate o sa arate mai bine echipa cine stie. Momentan insa, sunt multe greseli tactice, iar lipsa experientei in campionat se vede etapa de etapa.

Ca sa termin intr-o nota pozitiva, cu scuzele de rigoare o sa-i urez aici bun venit lui Paul Papp, la Steaua.

nu sunt unul care sa cred ca galca este catastrofal pt Steaua. sau cel putin considerand plecarile lui gardos, pintilii si piovaccari e prea devreme sa il judecam pe costel.

cu toate asea atrag atentia celor care critica lotul de urmatoarea chestie: randamentul jucatorilor este dat si de antrenorul care ii antreneaza.

ce naiba, odata cu venirea lui reghe dintr-o data Tanase a inceput sa miste (cat de cat)? Odata cu venirea lui Reghe Latovlevici a fost 2 ani cel mai bun fundas stanga asa aiurea? Bourceanu in anul pana sa vina Reghe nu impresiona niciodata. si exemplele pot continua, asadar antrenorul are un rol important in forma jucatorilor.

totusi chiar si asa neagra cum pare situatia eu cred ca galca este capabil sa duca echipa spre titlu. e drept, mult mai chinuit decat predecesorul sau. sa punem perioada asta neagra din ultima vreme pe schimbarea tipului de antrenamente, de filosofie de joc etc desi si aici daca vrei sa il ataci pe galca poti avea un argument extrem de real, adica ca echipa inca joaca din inertie.

Edited by France98

Comparativ este mult mai slab ca Reghe dar se vede ca echipa ar vrea sa joace altceva dar nu stie cum sa implementeze schemele de joc,poate ei chiar isi doresc sa joace...in fine ma repet Rapa nu este de Steaua,Tanase nu este e Steaua (momentan,desi a avut unele perioada cand juca fotbal) Lato nu stiu ce are ca parca joaca la misto(asta da dovada ca nu este profesionist pana la capat,chiar daca asteapta un transfer in strainatate).

se vede ca echipa ar vrea sa joace altceva dar nu stie cum sa implementeze schemele de joc,poate ei chiar isi doresc sa joace...

unu la mana nu inteleg ce zici prin schemele de joc. eu n-am vazut decat posesie in propria jumatate urmata de pasa lunga.

doi la mana, daca jucatorii si-ar dori, ar muri cu adversarul de gat, chiar si in lipsa unor scheme. nici macar aia mici nu par foarte dornici de a impresiona la sansele care le sunt date.

daca mai era Reghecamf la Steaua, in meciul cu Viitorul schimba 3 la pauza si pe restul ii batea.

Viitorul - Steaua 0-1 (0-0), gol Iancu (min.52, pen.).

Steaua nu a stiut sa joace nici 11 contra 10, nici 11 contra 9; Daminuta l-a imitat intrucatva pe Moti, prilej de glume pe seama elevilor lui Galca.

Cojocaru 6 - destul de bun, a intervenit cu succes la ocaziile adversarilor, dar era sa fie invins de executia vicleana a lui Benzar;

Luchin 5 - greseli de plasament, aport ofensiv mai bun in repriza secunda;

Szukala 5 - joc cu unele greseli;

Varela 6 - partida destul de sigura;

Tosca 4 - cred ca nu are valoare pentru a imbraca tricoul Stelei;

Prepelita 5 - a realizat putine interceptii, a fost un pasator nesigur in cele mai multe momente;

Ad.Popa 5 - fara realizari si fara vivacitatea de alta data;

Stanciu 4 - slab in prima parte, catastrofal dupa reluare;

Parvulescu 4 - f.f. slab;

Iancu 5 - are meritul de a fi obtinut si transformat (cu emotii) penalty-ul din minutul 52, in rest ...;

Keseru 5 - lipsit de vlaga, a executat periculos cateva faze fixe;

Gradinaru 6 - mai determinat ca Ad.Popa, a produs eliminarea lui Buzbuchi;

Valceanu 4 - n-a reusit sa-l invinga pe novicele Daminuta dintr-o situatie clara; a alergat fara orizontȘ

Pe scurt: victorie fara glorie, iar cosmarul de la Sofia inca ii bantuie pe jucatori si antrenori.

Jucatorii sunt demoralizati ca au ratat primele babane pentru castigarea campionatului si calificarea in Liga Campionilor.

Eu unul ii inteleg. E important totusi ca au obtinut cele trei puncte in fata Viitorului.

Pentru asta as mari notarea fiecarui jucator cu 1 punct.

Dupa care standard acorzi notele? Ma tem ca nu ai o modalitate corecta de apreciere.

Edited by Virgil

unu la mana nu inteleg ce zici prin schemele de joc. eu n-am vazut decat posesie in propria jumatate urmata de pasa lunga.

doi la mana, daca jucatorii si-ar dori, ar muri cu adversarul de gat, chiar si in lipsa unor scheme. nici macar aia mici nu par foarte dornici de a impresiona la sansele care le sunt date.

daca mai era Reghecamf la Steaua, in meciul cu Viitorul schimba 3 la pauza si pe restul ii batea.

Eu unul asa vad situatia din afara clubului,poate tu stii altceva...faza cu schimbatul la pauza a 3 si restul ii batea...EPIC! :)

Sign in to follow this  
Followers 0