Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Ludogorets - Steaua 1-0; 6-5 dldepartajare

92 posts in this topic

Miercuri, 27 august 2014, de la ora 21:45, pe stadionul "Vasil Levski" din Sofia:

Ludogorets-Steaua

Meci transmis de Digi Sport 1.

Dupa evolutia surprinzator de slaba din meciul cu Ceahlaul, Steaua trebuie sa schimbe in primul rand linia de fund si sa completeze mijlocul.

In atac au fost deja Adi Popa, Keseru, Chipciu, ajutati de un Sanmartean care nu prea a fost in apele sale.

Adevarul e ca Steaua nu prea s-a descurcat in general in fata unor formatii cu jucatori inalti care aglomereaza propriul careu de 16 metri.

In fine, sa concluzionam ca a fost o zi mai neagra si datorita faptului ca Steaua s-a considerat superioara unei echipe din subsolul clasamentului. Flocea, antrenorul oaspetilor, a stiut sa speculeze aceasta trasatura de caracter a celor puternici in fata unor amarati care in patru etape marcasera de 3 ori si primisera noua goluri.

Meciul de la Sofia nu va semana deloc cu cel de ieri, sambata 23 august. Stelistii se vor mobiliza si vor dori sa joace macar la jumatate meciul facut de baietii lui Cholo Simeone in fata lui Real Madrid. Acolo dorinta de victorie si de castigare a unui traofeu!

Nu-mi fac sperante ca baietii vor castiga. Va fi greu in fata unei echipe care a aratat cate putin din ceea ce stie si ce poate. Vulturii isi vor arata adevarata fata si vor incerca sa nu cedeze niciun punct.

Fara Chipciu, de la meci la meci mai nervos, poate fara Tanase, va fi greu. Dar nu imposibil.

Edited by Virgil

Cu siguranta meciul de miercuri nu va semana cu cel de aseara din motivele prezentate mai sus in avancronica.

Un alt motiv ar fi si faptul ca Ludogorets trebuie sa inscrie, deci trebuie sa atace. Prin urmare, nu o sa joace pe doua linii inghesuita in aparare, iar noi o sa avem ceva mai multe spatii si ocazii de a inscrie si rezolva calificarea.

Sa speram ca nu vom mai vedea crisparea si blocajul din joc pe care le-am vazut aseara. Sa speram ca pauza pe care o va avea Chipciu va fi de bun augur pentru el si isi va reveni. Sa speram ca Stanciu va trece peste perioada mai dificila pe care o traverseaza din punct de vedere al exprimarii in joc. Si sa speram ca ne vom califica meritat dupa un joc bun.

Edited by RaducuS

Un meci dificil,trebuie inscris gol/goluri neaparat,altfel nu prea vad cum poate scapa Steaua fara gol luat daca Arlauskis nu se reface pana in ziua meciului si joaca Nita titular ( :) ce gol a luat contra Ceahlaului,bina ca a fost offside ).

Stanciu are timing-ul foarte prost al paselor,tine mult prea mult de minge si incearca sa dribleze 2-3 jucatori adversi, mai pe scurt incearca sa il imi pe Sanmartean desi nu are aceeasi agilitate/control al balonului/viteza de reactie.

Cu un compartiment defensiv solid ( totusi Varela+Szukala nu sunt Luchin+Filip :) ) si trio-ul Sanmartean-Keseru-A.Popa in forma buna de joc Steaua poate trece de Ludogorets fara prea mari emotii.

Am visat aseara: 1-1 si calificare ! :D

Doar?

La ce nume are Steaua Bucuresti in Europa fara victorie e ca si meci pierdut,daca am ajuns sa ne bucuram ca facem egal cu Ludo pentru o calificare ce sanse sa ai intr-o grupa cu 3 super-echipe...ca ,hai sa fim seriosi in CL nu exista echipe mici si mari,sunt practic cele mai bune 32 echipe din Europa...

Doar?

La ce nume are Steaua Bucuresti in Europa fara victorie e ca si meci pierdut,daca am ajuns sa ne bucuram ca facem egal cu Ludo pentru o calificare ce sanse sa ai intr-o grupa cu 3 super-echipe...ca ,hai sa fim seriosi in CL nu exista echipe mici si mari,sunt practic cele mai bune 32 echipe din Europa...

Nici chiar asa! Anul trecut ne-am bucurat dupa 2-2 la Varsovia si calificare...N-a zis nimeni ca a fost ca si un meci pierdut acolo. Nu zic ca Ludogorets e mare echipa, dar fotbalistic sunt peste Legia. Pana si anul trecut Legia a terminat grupa de EL pe locul 4, iar Ludogorets a ajuns in optimi, castigand o grupa cu PSV si Dinamo Zagreb, eliminand Lazio si facand egal pe Mestalla

Mi se pare ca un egal la Sofia ar fi un rezultat foarte bun in contextul actual, inca care ne si lipsesc jucatori din lot (Tanase si Lemnaru - accidentati, Chipciu suspendat si Luchin - inutilizabil). Nu pot sa am pretentia sa batem neaparat tur-retur ca nici astia nu sunt vreun Rabotnitcki sau Vardar.

Pana la urma orice - numai calificare sa fie! (si la penaltyuri din partea mea)!

Doar?

Frate anul trecut am facut 2 egaluri si ne-am calificat, anul asta daca dupa victoria de la Bucuresti facem un egal in Bucuresti e si mai bine, Ludogorets fiind peste Legia (parerea mea).

Din punctul meu de vedere Legia este peste Ludogorets. dar judec doar dupa 3 meciuri. ce a aratat legia cu noi respectiv ce a aratat ludogorets in primul meci cu noi. ca daca comparam per total legia a fost aproape penibila in europa league anul trecut in timp ce ludogorets a impresionat. dar cu toate astea polonezii in meciurile cu noi mi-au lasat o impresie extrem de buna. au fost 2 duble echilibrate in care acele 2-3 minute in care am marcat de 2 ori la Varsovia au facut diferenta.

in general playoffurile de Champions League pe partea campioanelor sunt extrem de echilibrate. m-as bucura enorm cu o calificare indiferent de scor.

Edited by France98

Arbitri spanioli maine seara la Sofia, stire care ne garanteaza ca jocul dur nu va fi acceptat.

Alberto Undiano Mallenco va conduce la centru intalnirea de pe arena Vasil Levski, acesta urmand a fi ajutat de asistentii Roberto Diaz Perez del Palomar si Juan Yuste, de arbitrii suplimentari Carlos Gomez si Javier Estrada, arbitru de rezervă fiind Pau Cebrian Devis.

Mallenco a mai condus partidele Romania “ Belarus, scor 3-1, in 2006, in prelimianriile Euro-2008 si Romania “ Ungaria, scor 3-0, in 2013, in preliminariile Cupei Mondiale din Brazilia.

De asemenea, el a mai arbitrat partida CFR Cluj “ Manchester United, scor 1-2, din faza grupelor Ligii Campionilor, sezonul 2012/2012.

alberto-mallenco.jpg

La deplasarea organizata de Peluza Nord, au fost prezenti 1500 de suporteri stelisti. Fiecare dintre ei va avea asupra lui un tricou negru pe care-l va purta in stadion. Vor fi permise numai steaguri steliste de toate dimensiunile.

Fanii TSKA Sofia, in jur de aproximativ 1000, au daruit tricouri confectionate de ei, tuturor suporterilor stelisti care au facut deplasarea.

Romanii au ajuns la Sofia si vor fi dirijati spre stadion.

_2657_4.jpg

Steaua: 24. Arlauskis - 2. Ripa 4. Szukala, 33. Varela, 14. Latovlevici - 21. Breeveld, 11. Prepelita - 77. Ad. Popa, 18. L. Sinmartean, 10. Cr. Tanase - 28. Keseru

Rezerve: 1. Nita, 8. L. Filip, 9. G. Iancu, 12. N. Stanciu, 22. Pirvulescu, 26. I. Neagu, 97. Vilceanu

Felicitarile mele lui Costel, care nu mai face experiemente si avem un varf autentic in primul "11".

* a se observa ca nu avem niciun fundas central printre rezerve. Multumim ciobane!

Edited by eMagic

Latovlevici , Breeveld si Stanciu mi se par total depasiti de miza meciului ,totusi Sanmartean incantator cand a avut mingea(din pacate de foarte putine ori :( )

desi in teren nu e stralucitoare situatia, in afara lui meciul e castigat detasat de ai nostri... se auzeau asa frumos "ne faci un gol"&co...

Edited by Dadootza

Arbitrul le permite sa joace foarte agresiv si i-a iertat de multe galbene pe bulgari.

Se vede ca avem nevoie de fundasi laterali si atacanti.

Ce se intampla cu Lato de cateva luni? A gresit multe pase si a fost depasit de foarte multe ori in prima repriza. :(

cu lato deja nu ma mir ca sunt probleme acolo, dar sunt extrem de ingrijorat ca mijlocul pe zona centala merge foarte prost. breeveld cred ca este si obosit, trebuie sa ne gandim ca a jucat cu Pandurii, cu bulgarii, cu Ceahlaul si acum iar titular. era de preferat sa il fi odihnit cu Ceahlaul chiar daca nu erau solutii dar meciul de astazi este capital.

stanciu din pacate la fel de slab ca in tot anul 2014.

astia ii avem, cu astia ne vom califica.

cu lato deja nu ma mir ca sunt probleme acolo, dar sunt extrem de ingrijorat ca mijlocul pe zona centala merge foarte prost. breeveld cred ca este si obosit, trebuie sa ne gandim ca a jucat cu Pandurii, cu bulgarii, cu Ceahlaul si acum iar titular. era de preferat sa il fi odihnit cu Ceahlaul chiar daca nu erau solutii dar meciul de astazi este capital.

stanciu din pacate la fel de slab ca in tot anul 2014.

astia ii avem, cu astia ne vom califica.

+si cu astia facem maximum 1-2 puncte in grupele UCL :).

Asta-i viata. Marseille cu 100 de milioane de euro buget a facut zero puncte anul trecut.

Lato e prastie si ne mananca meciul.

nu poti sa ai pretentii sa te califici dupa un joc penibil ca asta.

Ciobanu` nu merita banii , piszda fricoasa de galca nu merita calificarea.

Este prima data cand tin cu o echipa din afara Romaniei in lupta cu Steaua

Edited by nemilosul

Mda... Ocaziile se razbuna. Un meci in oglinda cu cel din tur. Vina eventualei necalificari o poarta ciobanul analfabet si antrenorul fara reactie - Galca. Shimbari si tactica - slabe.

Asta e, cel putin pierde ciobanul potul cel gras din UCL sau nu...

ok, 1-0 pt astia si prelungiri. Ne apacam sa jucam si noi ceva fotbal? Cam greu sa ne mai calificam fara Chipciu, Sinmartean si Tanase in teren. Filip - Breveld - Prepelita. Of Doamneee!!!

Sign in to follow this  
Followers 0