Posted August 11, 2014 (edited) · Report post Data nasterii: 07.10.1986 Locul nasterii: Surinam Nationalitate: olandez Pozitia: mijlocas defensiv Inaltime: 1.78 Numar pe tricou: 21 valoarea de piata: 1,00 Mill. € Suma de transfer: 500 mii. € Conducerea clubului Steaua a ajuns azi la un acord cu conducerea clubului Pandurii Tg Jiu pentru transferul mijlocasului Nicandro Breeveld la Steaua Bucuresti. Suma de transfer este cea ceruta de clubul Pandurii, adica 500.000 euro plus 40% dintr-un viitor transfer. Numele olandezului a fost inaintat la UEFA in vederea disputarii celor doua meciuri din play-off cu Ludogorets Razgrad. Bine ai venit Nicandro Breeveld! Edited August 21, 2014 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2014 (edited) · Report post "Povestea lui Breeveld. Noul mijlocaș al Stelei are interzis la nationala țării sale: "Am putea ajunge la Mondial cu ce jucatori avem". Din Liga a IV-a in Liga Campionilor, in doar 4 ani Un fotbalist care si-a construit cariera in Romania, plecand din Liga a IV-a, de la Jiul Petrosani. Breeveld a reusit acum mutarea carierei, semnand cu Steaua, după patru ani petrecuti in Romania, unde a mai evoluat pentru Gaz Metan Mediaș si Pandurii Targu-Jiu. Mijlocasul defensiv a luat contact pentru prima dată cu fotbalul romanesc in 2010, cand a fost prezent in cantonamentul lui Gaz Metan Medias de la Debrecen. Desi l-a convins pe tehnicianul Cristian Pustai, Breeveld n-a ramas la Medias din cauza faptului că echipa ardeleană avea deja patru inchizatori: Todea, Zaharia, Hoban si Kubala. N-am putut să il tinem pentru că era greu să se impună in prima echipă, a explicat Cristian Pustai, fostul antrenor al lui Gaz Metan si al Pandurilor, pentru ProSport. Dezamagit, Breeveld a ajuns la Jiul Petrosani, formatie care activa atunci in Liga a IV-a, judeteana din Hunedoara. Cand a venit la Jiul, nu stiam prea multe despre el, stiam doar că jucase in Olanda. Era si un pic mai plinut nici nu putea să alerge. Se vedea că are calități de fotbalist, a jucat mijlocaș central si fundaș central, a rememorat Damian Militaru, fostul antrenor secund al Jiului pentru ProSport. După un sezon la Jiul, Breeveld a ajuns la Mediaș dintr-o intamplare. După un sezon, Kubala plecase, astfel că aveam nevoie de un jucator. Mi-a spus Florin Iacob că stie un jucator care evoluează in Liga a patra, dar care are calități bune. Nu stiam că e Breeveld, pentru că pe el il cunoscusem deja in cantonament. Cand mi-a spus numele lui, l-am semnat imediat, spune Pustai, care e convins că noul mijlocaș al Stelei se va adapta la rigoarea programului si a cerintelor roș-albastrilor: S-a dovedit că e un jucator crescut in scoala olandeza profesionist veritabil. E un jucator care vede bine jocul, are o tehnică foarte buna e si un bun servant. Totodata stie să deposedeze, se pozitionează excelent. Cred că va face față la Steaua. Gullit, Seedorf, Davids, Kluivert sau Rijkaard sunt de origine surinameză Noul mijlocaș defensiv al Stelei e poreclit "Nic" de prieteni. E un tip foarte vesel care se gandeste deseori la familia lui din Olanda. Au plecat cu totii din Surinam cand el avea doar 5 ani. Nicandro are două surori, ambele mai mari ca varstă decat el. Una este avocat si una medic, desi in tinerete a practicat kickbox. Însă si cealaltă a avut o perioadă in care a facut dansuri, la un nivel ridicat. A ajuns chiar să facă parte din trupa de coregrafi a unor cantarete celebre precum Mariah Carey sau Missy Elliot. Breeveld a inceput fotbalul in Olanda pe cand avea 6 ani. Cum a ajuns in Romania, de la Telstar la Jiul Petrosani? La 24 de ani si-a rupt piciorul cand evolua la echipa din Liga secundă olandeză si a fost curat ghinion pentru el, deoarece AZ Alkmaar a fost foarte aproape să-l cumpere. Pus in situatia de a ramane in a doua Liga "Nic" a primit oferta de a evolua in Romania la Gaz Metan Medias unde Cristi Pustai era antrenor. Numai că a trebuit să astepte pană să lucreze cu tehnicianul ardelean si a fost nevoit să joace mai intai in Liga a IV-a pentru Jiul Petrosani, unde, practic, s-a acomodat cu Romania. Breeveld si-a ales tricoul cu numarul 21 la echipa campioană a Romaniei si a fost inclus luni pe lista inaintată la UEFA pentru play-off si grupele Ligii Campionilor. Pană acum, olandezul de origine surinameză are 17 prezente in cupele europene, cele mai multe meciuri dintre ele fiind in tricoul Pandurilor, cu care a jucat in grupele Europa League. În a doua competitie continentală intercluburi, Breeveld a reusit si 2 goluri, iar in Liga 1 a marcat 4. Modul acrobatic in care se manifestă după fiecare reusită nu va mai fi permis la Steaua, pentru că la un asemenea nivel, o eventuală accidentare din vina lui ar fi amendată clar de regulamentul intern. Chiar dacă fotbalistul pare să stie foarte bine cum execută aceste sarituri. "Cand eram mic, in spatele gazonului exersam foarte mult cu una dintre surorile mele aceste salturi. Probabil de asta am si o detentă foarte buna Încă de cand eram la juniori, in Olanda, mă bucuram la goluri cu aceste acrobatii, dar nu chiar la toate reusitele", a spus el in revista gorjeana " Sursa: Prosport Edited August 12, 2014 by xray Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2014 · Report post Baiatul asta e mai bun ca Bourceanu si Pintilii la un loc. Sa fie intr-un ceas bun venirea lui cu toate ca e greu sa vorbesti de fotbal cand totul la echipa e facut dupa ureche legat de administrarea echipei. Share this post Link to post Share on other sites