Posted July 31, 2014 · Report post Sambata, 02 august 2014, de la ora 21:00, pe stadionul "Steaua", Steaua - CS U Craiova Meci transmis de Look TV. Partida se va desfasura fara spectatori, Steaua fiind sanctionata cu doua astfel de meciuri acasa, pentru petardele aruncate in teren de galeria noastra la meciul cu Otelul din editia trecuta. Pacat pentru ca un meci fara spectatori priveaza de incasarile pe bilete clubul Steaua si nici jucatorii nu sunt fericiti. Pentru Craiova va fi desigur mai usor. Dupa meciul cu Rapid din prima etapa, Steaua intalneste o noua promovata in Liga 1. Promovata care in primul sau meci pe teren propriu, a tinut in frau mai experimentata si mai valoroasa Pandurii Tg Jiu, scor 1-1. Echipa este antrenata de Jerry Gane, cel care in sezonul trecut a retrogradat cu Corona Brasov. Din randul jucatorilor ii remarcam pe Mihaita Plesan ajuns la 31 de ani, pe Viorel Ferfelea, Ovidiu Dananae, pe Catalin Straton - fost portar al Vasluiului - si pe Costin Curelea. O echipa cu suficient de multi jucatori care au mai jucat in Liga 1. Steaua vine dupa meciul de pomina din Kazahtan, din care speram sa fi invatat ce inseamna sa fii combativ. Steaua trebuie sa uite repede meciul urat de aseara, din care a obtinut doar dreptul de a spera ca la Bucuresti vor transa in favoarea lor calificarea. Costel Galca trebuie sa-i aduca rapid in cea mai buna forma si sa-i motiveze. Nu stiu, dar s-ar putea sa avem jucatori accidentati si pe altii care ar vrea sa se lase de fotbal. Craiova e in fata unui nou inceput si nu cred ca va reusi sa se ridice la nivelul echipei campioane. Chiar daca din lotul campioanei lipsesc in primul rand Reghecampf, apoi staful sau si jucatorii plecati. Steaua, SUCCES! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 · Report post "Steaua revine in Ghencea după 2 luni si jumatate. Arena arată deplorabil." Sursa si articol:Prosport Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 · Report post Steaua - CSU Craiova, LIVE VIDEO HQ pe WWW.DIGI-HDSPORT.COM Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 · Report post Brigada de arbitri: A: Cojocaru Adrian Viorel (Galati - Galati) A1: Nagy Miclos Istvan (Cluj-Napoca - Cluj) A2: Marginean Adrian (Aiud - Alba) R1: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca - Cluj) Adrian Cojocaru: Nu uitati ca fotbalul este doar un joc Si ei fac parte din joc chiar daca nu sunt actorii pricipali. Mai mereu injurati, foarte rar aplaudati, arbitrii sunt tot oameni, cu trairi si sentimente... Sunt Ionut Borcan si va astept, saptamanal, pe FRF-CCA.ro, pentru a descoperi impreuna povestile lor. La 31 de ani, Adrian Viorel Cojocaru viseaza ca va ajunge sa traiasca intr-o alta Romanie, o Romanie in care bunul simt, civilizatia si intelegerea sa predomine. De profesie inginer, tanarul galatean isi imparte ziua intre serviciu, antrenamente si familie. Un program asemanator cu al multora dintre colegii de arbitraj. Activitate despre care spune: a devenit parte integranta a vietii mele. In ciuda acestui lucru insa, ii vine greu sa gaseasca argumente prin care sa-i determine si pe altii sa devina arbitri. Paradoxal, nu? Chiar daca nu o spune clar, iti poti da seama ca il afecteaza modul in care sunt tratati arbitrii in Romania. De aici venind aceasta retinere... sursa: FRF-CCA.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 · Report post Echipele de start: Steaua: Arlauskis - Ripa Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliță, L. Sinmartean - Ad. Popa, N. Stanciu, Pirvulescu - G. Iancu Rezerve: Cojocaru, Chipciu, Tanase, Neagu, Keseru, Aldea, Vilceanu CSU: Brac - F. Achim, Frasinescu, Silveira, Vatajelu - Madson, Nuno Rocha - Baluță, Ferfelea, Bancu - Curelea Rezerve: Straton, Velcovici, Neacsa, Ivan, Herghelegiu, Dananae, Acka Un stream bun, va rog? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 · Report post 2-0 la pauza. Popa, min 3 si Sanmartean in min 33 din lovitura libera. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 (edited) · Report post Victorie lejera, obtinuta in primul rand de brandul Steaua. Craiovenii si-au colorat simultan izmenele in maro in clipa cand au calcat in Templu. Edited August 2, 2014 by edmond_dantes Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 · Report post Varela marcheaza cu pieptul golul 3. Steaua-Craiova 3-0. Ivan, pustiul de 17 ani, inscrie golul de onoare al oltenilor cu un sut la coltul lung. Scor final: 3:1. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 · Report post Sanmartean poate juca la un nivel ridicat, asta este clar. Dar uneori trebuie pus la punct. Trebuie sa inteleaga ca Steaua nu este Vaslui (cu tot respectul pentru moldoveni). Daca in provincie esti vedeta, la Steaua trebuie sa intelegi ca sunt alte 3-4 potentiale "vedete", daca le pot spune asa, jucatori de nationala care iti fura din stralucire. Asta trebuie sa inteleaga el. Ca uneori nu e rau sa imparti stralucirea si cu altii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 · Report post Rapa, Prepelita, Filip si Parvulescu, eterne rezerve, baietii astia chiar nu isi pot depasi conditia. Jocul tot anost este, se exagereaza cu pasele si se intarzie progresia pozitiva, cred ca fara Sanmartean in teren, ar fi aratat mult mai rau. Sper ca meciul cu Aktobe sa arate mai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2014 · Report post N-a observat nimeni ca echipamentul Stelei incepe sa arate ca echipamentul lui Dinamo? Cu 2412421 de sponsori pe tricou?! Cand am vazut DOMO deasupra numarului imi venea sa sparg monitorul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2014 · Report post Meci anost,Prepelita,Parvulescu sau Iancu se pare ca nu reusesc sa depaseasca statusul de rezerve eterne.Sincer mi se pare destul de trist atunci cand la mijlocul terenului cel mai bun om este Sanmartean(atat pase si driblinguri cat si recuperari!!), un jucator de mult timp apus care trebuie sa recunoaste ca nu joaca nici macar la 50-60% din ceea ce putea acum 4-6 ani... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2014 · Report post Rapa, Prepelita, Filip si Parvulescu, eterne rezerve, baietii astia chiar nu isi pot depasi conditia. Jocul tot anost este, se exagereaza cu pasele si se intarzie progresia pozitiva, cred ca fara Sanmartean in teren, ar fi aratat mult mai rau. Sper ca meciul cu Aktobe sa arate mai bine. Pai deoarece intrau doar la nevoie si erau titulari in maxim 2-3 meciuri pe sezon nu le poti cere sa se impuna din primele jocuri oficiale. Trebuie investita multa rabdare si pricepere, mai ales din partea lui Galca, care si el e la inceput de drum. Nu cred ca e o lipsa de valoare la mijloc, ci mai degraba un blocaj psihic pe care baietii astia 4 il vor depasi cel tarziu pana la mijlocul sezonului de toamna. Singurul care pare ca nu-si va depasi statutul de non-valoare e Tanase. Si la o adica, mai bine suferim si reglam jocul in primele etape cu adversari modesti si atingem varful de forma cand trebuie la meciurile cu miza si de clasament. Reprosurile astea dovedesc ca si voi astia nemultumiti nu sunteti departe de noul nostru capitan in intelegerea fenomenului numit fotbal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2014 · Report post Nivelul de joc de aseara a fost bun, peste ce am vazut pana acum in acest debut de campionat (parerea mea). Sper sa se rezolve cat mai repede transferurile lui Luchin si al lui Hamza. Cu ei in lot, treaba ar sta mai bine. Intr-o formula teoretica "Arlauskis- Varela, Luchin, Szukala, Lato- Prepelita, Filip - Popa, Chipciu, Tanase - Keseru (Hamza), doar mijlocasii inchizatori ar constitui o reala problema in joc. In rest cu 4 oameni de valoare in centrul apararii (Szukala, Gardos, Varela, Luchin) ar fi ok iar in atac cu Keseru, Hamza, Lemnaru si Iancu ar fi din nou rezonabil. La inchidere trebuie gasite urgent solutii (propun aducerea lui Breeveld/Anton la pachet la schimb cu Prepelita plus o suma de bani). Subscriu la parerea exprimata anterior ca Ripa, Parvulescu, Prepe si Filip nu au ce cauta in primul 11 (dupa mine nici Lato - dar e maximum ce avem). Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2014 · Report post La inchidere trebuie gasite urgent solutii (propun aducerea lui Breeveld/Anton la pachet la schimb cu Prepelita plus o suma de bani). Subscriu la parerea exprimata anterior ca Ripa, Parvulescu, Prepe si Filip nu au ce cauta in primul 11 (dupa mine nici Lato - dar e maximum ce avem). Prepelita nu este un jucator de cedat la Pandurii. Chiar daca nu exceleaza pe un post anume, polivalenta il face indispensabil intr-un lot ca al Stelei. Radut a fost vandut la echipa Gorjeana , suma de transfer nu se cunoaste. Initial ma asteptam la un schimb Radut-Anton sau Breeveld, dar vad ca in final nu s-a pus problema, desi fostul nostru jucator a fost dorit insistent (transfer definitiv) de oficialii Pandurilor. Rapa nu poate fi o solutie viabila pentru noi, cu toate ca pe faza defensiva s-a descurcat de multe ori mai bine decat Lato sau Georgievski. Filip nu va fi niciodata un mare jucator, insa cred ca poate ajunge la nivelul lui Pintili. Paul Parvulescu nu este fundas, cum eronat a fost folosit de multi antrenori ci mijlocas de banda. E normal sa nu se ridice inca la un nivel ridicat, din moment ce a fost o simpla rezerva. Sa nu uitam ca la momentul transferului la Steaua, atat Chipciu, cat si Paul Parvulescu erau considerati star-urile in afirmare ale Ligii 1. Cu tot respectul pentru Popica, eu il vad pe Parvulescu mai inzestrat tehnic si mai abil, decat "motoreta". Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2014 · Report post Prepelita nu este un jucator de cedat la Pandurii. Chiar daca nu exceleaza pe un post anume, polivalenta il face indispensabil intr-un lot ca al Stelei. Radut a fost vandut la echipa Gorjeana , suma de transfer nu se cunoaste. Initial ma asteptam la un schimb Radut-Anton sau Breeveld, dar vad ca in final nu s-a pus problema, desi fostul nostru jucator a fost dorit insistent (transfer definitiv) de oficialii Pandurilor. Rapa nu poate fi o solutie viabila pentru noi, cu toate ca pe faza defensiva s-a descurcat de multe ori mai bine decat Lato sau Georgievski. Filip nu va fi niciodata un mare jucator, insa cred ca poate ajunge la nivelul lui Pintili. Paul Parvulescu nu este fundas, cum eronat a fost folosit de multi antrenori ci mijlocas de banda. E normal sa nu se ridice inca la un nivel ridicat, din moment ce a fost o simpla rezerva. Sa nu uitam ca la momentul transferului la Steaua, atat Chipciu, cat si Paul Parvulescu erau considerati star-urile in afirmare ale Ligii 1. Cu tot respectul pentru Popica, eu il vad pe Parvulescu mai inzestrat tehnic si mai abil, decat "motoreta". Din cate stiu eu, Radut a plecat la Pandurii din postura de jucator liber de contract, dupa ce si-a incheiaiat socotelile cu Steaua. Daca e asa (nu pot sa garantez) este posibil ca clubul sa mai fi avut niste restante financiare fata de el si sa fi preferat varianta sa il lase liber, dar sa nu ii mai dea sumele de bani cuvenite, bineinteles la intelegere cu jucatorul. In ceea ce-l priveste pe Prepelita, acesta a avut destul timp la Steaua dar nu a confirmat. Mi se pare mai preocupat sa isi faca freza si sa "dea bine pe sticla" decat de modul in care evolueaza in teren. Jocul sau e ca "patrunjelul in zeama" nici nu strica, dar nici nu imbunatateste. De multe ori joaca la alibi (paseaza la cel mai apropiat coechipier) pentru a nu gresi si evita sa isi asume responsabilitati. In mod cert nu are ce cauta in primul 11 si doar faptul ca in acest moment lotul nu are inchizatori de meserie il face titular. Insa prea multe "carpeli" strica costumul, nu-i asa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2014 · Report post http://www.sport.ro/Liga-1/Steaua-l-a-pier...lta-echipa.html. Nici macar "pe cale amiabila". S-a judecat cu clubul si a castigat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2014 · Report post Din cate stiu eu, Radut a plecat la Pandurii din postura de jucator liber de contract, dupa ce si-a incheiaiat socotelile cu Steaua. Daca e asa (nu pot sa garantez) este posibil ca clubul sa mai fi avut niste restante financiare fata de el si sa fi preferat varianta sa il lase liber, dar sa nu ii mai dea sumele de bani cuvenite, bineinteles la intelegere cu jucatorul. Asa pare. Transfermarkt arata mutarea inregistrata la 1 iul. 2014, si suma de transfer zero. Deci, cum ai zis si tu, liber de contract. Pacat ! In iarna era dorit insistent de gorjeni si apoi chiar si pe parcursul returului stiu ca au mai fost discutii. In ceea ce-l priveste pe Prepelita, acesta a avut destul timp la Steaua dar nu a confirmat. Mi se pare mai preocupat sa isi faca freza si sa "dea bine pe sticla" decat de modul in care evolueaza in teren. Eu zic ca a demonstrat, pe rolul care i se potriveste : rezerva. Si ca tot a venit vorba de posturi si Prepelita tot extrema este la origine. Daca stau mai bine sa ma gandesc, din banda a furnizat centrari bunicele, peste ceea ce pot oferi Tanase sau Popa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 3, 2014 · Report post Pai deoarece intrau doar la nevoie si erau titulari in maxim 2-3 meciuri pe sezon nu le poti cere sa se impuna din primele jocuri oficiale. Trebuie investita multa rabdare si pricepere, mai ales din partea lui Galca, care si el e la inceput de drum. Nu cred ca e o lipsa de valoare la mijloc, ci mai degraba un blocaj psihic pe care baietii astia 4 il vor depasi cel tarziu pana la mijlocul sezonului de toamna. Singurul care pare ca nu-si va depasi statutul de non-valoare e Tanase. Si la o adica, mai bine suferim si reglam jocul in primele etape cu adversari modesti si atingem varful de forma cand trebuie la meciurile cu miza si de clasament. Reprosurile astea dovedesc ca si voi astia nemultumiti nu sunteti departe de noul nostru capitan in intelegerea fenomenului numit fotbal. Este o lipsa de valoare evidenta la mijlocul terenului, Filip nu e jucator de Steaua, s-a incercat dar e clar, baiatul nu stie sa deposedeze, cand intra face fault de galben habar n-are de notiunea faultului tactic. Prepelita umbla pe varfuri, cand il vad cum alearga, ma apuca durerea de cap, arata mai bine cu Pintilii langa el, in rest, in astea 7 meciuri a gresit nepermis de mult. Referitor la Tanase, ai mare dreptate, insa e mai bun decat orice avem acum in lot, poate Sanmartean, insa eu personal cred ca ar fi hazardat sa izolezi un playmaker in margine. Tanase mi-aduce aminte putin de Fl. Dumitru, in sensul ca are 1 dribling si cam atat , dar ii iese destul de des. Galca inca n-a dovedit in astea 7 meciuri ca a venit cu un plus la Steaua, cam asta e problema mea cu el. Jocul nostru seamana cu ce jucam inainte sa ajunga Reghe pe la noi, adica mai nimic. Mai are timp sa corecteze, normal, si nu-l contest, ba chiar as vrea sa reuseasca dar momentan nu vad nimic nou la echipa, doar minusuri. Share this post Link to post Share on other sites