Posted July 24, 2014 (edited) · Report post Nume si prenume:Valentin Ionut Lemnaru Post: atacant Data nasterii: 24.06.1984 Locul nasterii: Lehliu/ jud. Calarasi Nationalitate: romana Inaltime: 1.89 m Greutate: 77 kg Debut in Liga I: 11.03.2007 Valoare de piata: 1 milion Euro Suma de transfer: 400.000 E Valentin Lemnaru a semnat astazi cu Steaua un contract care se intinde pe trei ani, cu un salariu lunar de 10.000E plus eventuale bonusuri. Bine ai venit si succes la Steaua, Valentin Lemnaru! Noul atacant al Stelei va purta tricoul cu numarul 19 si va participa, vineri dimineata, la primul antrenament alaturi de noii sai colegi. De asemenea, Lemnaru va fi prezentat oficial intr-o conferinta de presa care se va desfasura vineri, incepand cu ora 12:00, la Stadionul Steaua. Valentin Lemnaru este un atacant nascut pe 24 iunie 1984, la Lehliu, care a facut junioratul, incepand cu varsta de 14 ani, la Sportul Studentesc. Intre 2001 si 2005 a fost legitimat la Politehnica Timisoara, unde a intampinat mai multe probleme si chiar si-a intrerupt cariera de fotbalist. In 2005 a ajuns la Dunarea Calarasi, echipa pentru care a evoluat timp de un sezon si a inscris 29 de goluri. In 2006, s-a transferat la Dinamo, pentru care a evoluat intr-o singura partida si a castigat un titlu de campion. Nu a reusit sa se impuna la prima echipa si a fost imprumutat, in 2009, de catre Astra Ploiesti, pentru care a evoluat o jumatate de sezon. In vara aceluiasi an a fost transferat de Universitatea Cluj, alaturi de care a promovat in prima Liga si a fost unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei. S-a transferat in 2011 la Pandurii Targu-Jiu, echipa cu care a devenit vicecampion in 2013 si pentru care a inscris 15 goluri. Inceputul sezonului trecut l-a adus inapoi la Universitatea Cluj, fiind o piesa esentiala in lupta pentru evitarea retrogradarii si prin marcarea a 13 goluri (al doilea golgeter al sezonului, dupa Antal). Faptul ca m-am transferat la Campioana Romaniei reprezinta un mare pas inainte in cariera mea si sunt onorat pentru faptul ca am ajuns la Steaua. Le multumesc tuturor celor de aici pentru increderea pe care au avut-o in mine si voi face tot posibilul sa le-o rasplatesc. Ma simt foarte bine din punct de vedere fizic si sper sa ma integrez cat mai repede in colectivul de la Steaua. Sper ca prin evolutiile mele sa ajut echipa si sa le aduc, alaturi de noii mei colegi, foarte multe bucurii tuturor suporterilor Stelei./Valentin Lemnaru Edited August 4, 2014 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2014 · Report post Mult succes Vali, sper sa te impui ca titular si in sfarsit sa avem si noi un atacant roman bun de careu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2014 · Report post Toata Stima ! Dar ma uit in CV-ul lui si nu are ce sa ma impresioneze, am luat din nou un atacant care e doar pentru a inchide gura suporterilor si lui Galca, oare? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 (edited) · Report post Toata Stima ! Dar ma uit in CV-ul lui si nu are ce sa ma impresioneze, am luat din nou un atacant care e doar pentru a inchide gura suporterilor si lui Galca, oare? Daca te uiti, are CV mai bun(goluri) decat avea Rusescu si Kapetanos cand au venit la Steaua si au devenit golgheteri. Lemnaru Alte cluburi 2001-2014 = 118 goluri/ 13 ani Steaua 2014 - sa speram cat mai multe! Print: http://prntscr.com/472nbw Rusescu Alte cluburi 2005-2011 = 35 goluri/7 ani Steaua 2011- 2013 =34 goluri/ 2 ani Print: http://prntscr.com/472o2t Kapetanos Alte cluburi 2000-2008 = 25 goluri/9 ani Steaua 2008 - 20011 = 27 goluri/4 ani Print: http://prntscr.com/472ntx *) La toti e vorba numai de goluri marcate in meciuri oficiale de campionat. Pe Lemnaru nu l-a adus pt a inchide gura cuiva. Argumentele sunt logice: 1) Becali nu tine cont de gura cuiva. 2) Lemnaru e vice-gogheter Liga 1, nu "un atacant" sa fie. Era tinta de pe vremea lui Reghe. Atunci nu s-a inteles cu Walter la bani(300.000) si erau deja Pio, Keseru si Kape. 3) Nu datea de pomana la U Cluj 400.000 euro pentru el, plus prima instalare si 240.000 euro net(420.000 cu taxe)/2 ani. 4) Nu-i facea contract pe 2 ani, ci pana in iarna sau cel mult 1 sezon cu drept de prelungire. Edited July 28, 2014 by xray Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2014 · Report post Lemnaru a avut o perioada moarta pe vremea cand evolua la dinam0. Conteaza si cate sanse a avut sa joace si sa inscrie. Asisderea Rusescu care a facut destul de mult tusa pe la Urziceni, desi in sezonul in care a fost imprumutat (la 18 ani) a fost golgheterul Dunarii Calarasi (nu stiu in ce Liga). Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2014 (edited) · Report post Lemnaru, pentru care Steaua a platit 400.000 euro lui U Cluj la transfer, se intoarce la acelasi club. U urmeaza sa incheie un contract de munca pentru doi ani cu Valentin Lemnaru. In schimbul lui, Steaua il va detine in coproprietate pe Andreas Calcan, un tanar mijlocas promitator,(in imagine) Nume si prenume: Andreas Cristian Calcan Numar: 11 Post: mijlocas Data nasterii: 09.04.1994 Locul nasterii: Slatina Nationalitate: romana Inaltime: 1.72 m Greutate: 74,9 kg Debut in Liga I: 23.08.2013 Edited September 9, 2014 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2014 · Report post U Cluj nu recunoaste parteneriatul in privinta jucatorului Andreas Calcan. Steaua ne-a mintit. Argaseala s-a dovedit inca odata impotent in ceea ce priveste afacerile. A dat 400.000 euro pe Lemnaru pentru ca apoi sa renunte la el, si nu a dat 500.000 euro sa-l ia pe Hamza si sa batem Ludogorets. Halal afaceri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2014 · Report post U Cluj nu recunoaste parteneriatul in privinta jucatorului Andreas Calcan. Chiar si asa, clujenii nu stiau cum sa se debaraseze de copchilu' asta, pe care l-au tot imprumutat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2014 · Report post Motivul real pentru care Steaua l-a trimis inapoi la U Cluj Lemnaru a crezut ca a dat lovitura vietii dupa transferul la Steaua. N-a jucat decat 20 de minute in tricoul campioanei si a fost trimis inapoi la U Cluj. Noul antrenor al clujenilor, George Ogararu, a anuntat astazi ca accidentarea lui Vali Lemnaru este mult mai grava decat s-a crezut initial. "Lemnaru a facut un RMN si a primit o veste foarte trista. Pana in iarna nu ne vom mai putea baza pe el. I-am spus sa ramana cu capul pe umeri si sa treaca peste aceasta dezamagire. Era cu siguranta un jucator pe care ne-am fi bazat. Chiar m-am bucurat cand am aflat ca va reveni. Eu sper totusi intr-o minune si el sa poata evolua cat mai repede", a declarat Ogararu pentru DigiSport. Share this post Link to post Share on other sites