Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

WORLD CUP GERMANY 2006

Castigatoarea World Cup Germany 2006   106 members have voted

1. 1.

• 1.Germania
      3
    • 2.Brazilia
      52
    • 3.Italia
      13
    • 4.Spania
      6
    • 5.Anglia
      6
    • 6.Olanda
      5
    • 7.Franta
      6
    • 8.Argentina
      10
    • 9.Alta echipa
      5

Please sign in or register to vote in this poll.

432 posts in this topic

Ai dreptate, cuplul Ronaldo si Adriano nu prea merge in ciuda primului gol de azi lucrat de cei doi, Fred si mai ales Robinho ar fi mai in tonul echipei.

asta mai degraba e un sfat decat o constatare... adik ma gandesc, chiar o sa renunte Pareira la Ronaldo si Adriano in atac, ca sa-i bage p-aia mici? si chiar daca da, probabil o sa o faca in ultimul meci din grupa, ca au sefia grupei aproape asigurata, dar mai departe, in fazele eliminatorii, cel putin unul din cei doi, Adriano sau Ronaldo, va ramane in primul 11... nu e exclus sa ramana amandoi... sincer mie Adriano nu mi s-a parut cu nimic mai presus decat Ronaldo... asta dk putem face exceptie de golul inscris astazi.. mi s-a parut la fel de greoi, departe de forma de acum un an

Franta 1-1 Coreea...inca odata asiaticii aia caraghiosi au fost favorizati de arbitrii...culmea este ca astia chiar au sanse sa castige grupa daca bat pe elvetieni...

Ce tare ar fi un Spania-Franta in faza urmatoare...dar cine stie...poate face togo vreo surpiza...

mvaii ce pacat de Frantza :(...lipseste Pires si Giuly :(...ca aia ar fi facut calificarea deja...dar si asa au jucatori dar nush ca nu joaca bine :(...sau nus in forma :)

si eu simpatizez cu Franta, si ma gandesc... daca Elvetia invinge azi Togo face 4 puncte, la egalitate cu Coreea... iar daca astea joaca la egal in ultimul meci, atunci Franta e pusa in dificultate pt ca va trebui sa invinga Togo la 2 goluri. Sper totusi ca-si vor reveni...

Atata timp cat nu o sa isi rezolve probleme din interiorul lotului (spre exemplu cazul Henry - Trezequet) nu vor reusi sa faca mare lucru...

Rezultat final Togo - Elvetia 0-2

Pacat de Togo :D

Daca Elvetia si Korea termina la egalitate 2-2 Franta nu este in aceasi situatie in care a fost Italia la Euro 2004 adica indiferent de ceea ce fac francezii cu togo mai departe merg Korea si Elvetia.

nu sunt sigur dar cred ca in cazul in care 3echipe sunt la egalitate de puncte conteaza golaverajul intr-e cele 3 fara a se mai pune la socoteala golaverajul din meciul cu togo.

daca are cineva informatii exacte despre acest lucru vreau sa ma lamureasca si pe mine

mici sanse pt Frantza sa se califice :(

io zic ca o sa mearga mai departe, Franta, totusi..

in alta ordine de idei, Germania - Ecuador 3-0?? imi pare rau ca n-am reusit sa vad meciul, tare greu mi-e sa cred ca asta a fost si diferenta din teren...

Ecuadorienii nu prea au pus osul astazi. Au tinut si 3 titulari (cu cartonase) pe banca.

Gluma se ingroasa: Germania-Ecuador 3-0...al dracului nemtii...si cand au jucatori de duzina fac ce fac si incheaga o echipa adevarata!

Nu mai tin minte cine zicea: "Germania cand joaca prost ajunge in finala iar cand joaca bine o si castiga."

ecuadorul a lasat-o mai moale altfel germania cu apararea lor de cacao lua citeva goluri...

FORZA ARGENTINA!!!

Primele 2 meciuri din optimile de finala:

Germania - Suedia

Anglia - Ecuador

Favoritele sunt clare in aceste prime 2 meciuri dar mingia e rotunda

Oricum Forza Germania!!!(sper ca nemti sa castige cel de-al 4 titlu de campioana a lumii)

Nu stiu ce vedeti voi la nemtii astia . Sper ca Spania sa castige ca nu au castigat nici un mondial pana acum . :lol: :lol: :lol:

Acum se joaca un meci foarte frumos: Argentina - Olanda. Eu merg pe mana Argentinei.

Nu mi se pare asa frumos, ma asteptam la mai mult, mizasem pe cel putin 2 goluri...

Frumos nu neaparat prin prisma jocului practicat cat prin numele celor doua echipe.

Nu stiu ce vedeti voi la nemtii astia . Sper ca Spania sa castige ca nu au castigat nici un mondial pana acum .  :lol:  :lol:  :lol:

Ce vedem la nemti???...ce nu vedem la nici o echipa...singurul lucru pt care ii stimez, ca de iubit nu pot sa ii iubesc...nu ii iubeste nimeni:JOACA LA FEL INDIFERENT DE SCOR!!!

ATACA LA 3-0 de parca ar fi condusi cu 3-0 si ataca la fel de furibund si sustinut ca la 0-0 sau orice alt scor!

Nu deageaba au 3 titluri mondiale si inca vreo cateva finale la activ!

daca ne luam dupa palmares marele fortze ale europei sunt germania si italia si acest lucru nu poate nimeni sa-l conteste.

forza argentina!!!

nimeni nu le poate sta in cale...sper sa intilneasca brazilia in finala si sa fie iar un 3-0...!!!

de ce am eu impresia ca brazilienii joaca doar cat au nevoie, si binenteles ca si azi vor castiga fara spectacol

GO ENGLAND!!!!!!! :twisted:

cehia o ia pe urmele frantei...si mai sunt si locul 2 in lume!!!

forza ghana!!!

Si uite asa,Cehia se intoarce acasa,se pare ca cei care ziceau ca aceasta echipa sta in Koller,aveau mare dreptate.

INCREDIBIL!!! Nu mai pot de ras!! =)))))))))))))))))))))))))))) Cum sa iei 3 cartonase galbene si abia apoi sa fi eliminat?? :))))))))

S-a scris istorie azi la Stuttgart, la Croatia - Australia. Cel mai dramatic meci si cel mai penibil arbitraj si cel mai extenuat comentator, vroia sa intre pe teren! :)))))

Meci de colectie!