Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Constantin Galca

27 posts in this topic

619836-538c4af095f9cf0d76000000.jpg

Costel Galca este, incepand de luni, 02 iunie 2014, noul antrenor al Stelei, fostul international roman urmand sa il inlocuiasca pe Laurentiu Reghecampf, sustine Digisport.

"M-am inteles cu patronul. De azi, sunt noul antrenor al Stelei. Daca vor pleca jucatori, vor veni altii la fel de buni in locul lor. Le transmit suporterilor ca va fi multa munca si disciplina. Obiectivul principal e accederea in grupele UEFA Champions League", a declarat Costel Galca la Digisport.

"Eu am filosofia mea, vin cu metodele pe care le-am invatat in Spania si as merge pe filosofia spaniola si o metodologie spaniola in general. Mereu am simpatizat Barcelona", a precizat saptamana trecuta Galca.

In varsta de 42 de ani, Galca a debutat in Liga 1 pe 6 decembrie 1989, in meciul FC Arges - Flacara Moreni, scor 2-0.

A evoluat in Romania la FC Arges (1989-1991) si Steaua (1991-1996). A castigat patru titluri de campion al Romaniei, doua Cupe ale Romaniei si o Supercupa a Romaniei, toate in tricoul Stelei.

In strainatate, Galca a jucat pentru Mallorca (1996-1997), Espanyol (1997-2001) si Villarreal (2001-2002).

In prezent, Costel Galca se ocupa de pregatirea echipei "Under 17" a Romaniei.

Bine ai venit Costel Galca!

Edited by Virgil

Dumitru Uzunea, antrenorul nationalei U-15, va fi secundul lui Galca

Stefan Preda, va fi noul antrenor al portarilor.

Edited by Virgil

Emeric Ienei

Mă bucur pentru Costel. Este un tanar antrenor care cunoaste astmosfera Stelei, mi-a fost drag ca jucator. Știu că a avut reusite ca jucator in strainatate, a fost un fotbalist foarte bun, iar acum este un antrenor in devenire. Vreau să ii transmiteti felicitarile mele. Galcă a fost a antrenat de Ienei atat la Steaua, cat si la echipa nationala

Ilie Stan

A fost o alegere foarte buna este stelist pur sange si asta contează mult in relatia cu suporterii, care sunt sigur că il vor sprijini. Ca jucator era foarte bun, ramanea după antrenamente să se pregateasca Lipsa sa de experiență poate fi compensată prin multă munca La Steaua are si avantajul unui lot valoros de jucatori. Galcă are metodele sale de lucru, preluate din fotbalul spaniol. Îi durez mult succes si mă bucur pentru el. Ilie Stan a fost coleg de echipă cu Galcă la Steaua, dar a reprezentat zilele trecute si una dintre variantele luate serios de Becali in calcul pentru banca campioanei.

Daniel Prodan

"Costel era cel mai serios dintre antrenorii de la Federatie si cred că este cea mai bună variantă pentru Steaua. A jucat cinci ani in Ghencea, a facut performante acolo, stie ce inseamnă spiritul acestei echipe si i se potriveste ca o manușă. Nu va avea probleme să facă pasul de la lotul U17 al Romaniei la campioana țării, e un tip scolit, foarte, foarte profesionist"

sursa:prosport.ro

Din pacate, cariera lui de antrenor este foarte restransa. Singurul club pe care l-a antrenat a fost Almeria B in Tercera Division (a 4-a Liga spaniola). Sa speram ca va evolua profesional precum Cosmin Contra, antrenor care la randu-i, inainte de periplul de la Ploiesi, antrenase doar de pe Fuenlabrada, tot in Tercera Division.

Bun venit si sa lasam comentariile proaste ....daca va lua campionatul unu nu va mai comenta ....oricum Bafta si nervii tari e greu cu Jiji

Cum spuneam si aseara, mi-as dori sa il aduca pe Rosu secund. Rosu e conectat la fotbalul romanesc, are 1 an si jumatate de activitate la nivel oarecum inalt la Petrolul. Inclusiv meciuri in cupele europene si 1 trofeu castigat.

De Uzunea nu stiu nimic dar foarte probabil a activat doar la juniori toata cariera.

Cred ca e esential sa vina un secund + un manager + poate chiar un presedinte care sa fie conectati la fotbalul romanesc. Ce bine ar fi sa vina Rosu + Narcis Raducan + eventual Prodan presedinte.

Ca orice stelist, salut venirea lui Costelinho la echipa care l-a facut mare. E greu sa te pronunti daca a fost alegerea cea mai buna sau daca erau si alte optiuni de luat in calcul, insa avand in vedere trecutul sau in Ghencea, nu putem decat sa ne bucuram ca a fost ales un antrenor stelist, un fost jucator ce a facut performanta in culorile ros-albastre.

As ruga echipa acestui site sa puna pe prima pagina articolele referitoare la istoricul lui Costel Galca, tocmai pentru ca noul val de suporteri "Ajax-Chelsea" sa realizeze cam ce a insemnat el ca jucator pentru Steaua. A facut parte dintr-o generatie foarte buna, alaturi de Panduru, Dumitrescu, Stan, Ilie, etc cu care a castigat 4 campionate consecutive (!). Si daca mi se permite o comparatie cu fostul nostru capitan, Bourceanu, care a plecat in Turcia dupa primul campionat castigat, Costel a plecat abia dupa 5 ani in Spania, unde a facut performanta la echipe precum Espanyol sau Mallorca.

Ca si mutare, venirea sa pare similara cu cea a lui Reghecampf, numai ca fostul nostru antrenor avusese un retur bun la Chiajna si niste experiente pe la Craiova, Snagov si Bistrita. Sigur, nu are experienta, insa pare determinat sa munceasca pentru a inlocui aceasta lipsa. Imi aminteste de Contra, cum zicea Empyro mai sus, are scoala spaniola, a inceput la echipa secunda a Almeriei, deci mi-ar placea sa vad Steaua cu un joc frumos, ofensiv, la firul ierbii, asa cum facea Petrolul in turul campionatului.

Urmatoarele zile sunt cruciale pentru viitorul Stelei. Trebuie sa se integreze intr-o familie deja formata si sa castige simpatia si sprijinul jucatorilor si nu numai el, ci si stafful sau. Din punctul meu de vedere ar trebui sa analizeze parcursul lui Reghecampf la echipa si sa continue lucrurile bune, renuntand la cele mai putin bune. Spre exemplu, ar trebui sa caute si el un preparator fizic competent, iar pe de alta parte sa invete ca un comportament arogant atrage dupa sine antipatia suporterilor, presei si a fostelor glorii si, implicit, presiune inutila pe echipa.

Trebuie sa profite din plin de aceasta perioada de liniste la club (sa speram totusi ca nu iese ponta presedinte) si sa ii fie adus un manager cu care sa aiba o relatie buna cu efecte pozitive pentru ambii. Dupa cum am mai spus, as vedea numai buna aducerea lui Narcis Raducan. S-a vazut cat de nociva era relatia dintre MM si reghecampf care se incurajau reciproc sa aibe o atitudine ostila fata de toti cei care ii criticau sau pur si simplu aveau pareri diferite fata de ei.

In continuare, ii urez un bun venit calduros si sa speram ca in viitorul apropiat normalitatea va dicta Steaua si nu puscariasul!

Edited by rtj

noul val de suporteri "Ajax-Chelsea"

Iar incepem ?! sintem toti stelisti, fratilor...!

Nu era mai intelept de postat direct detaliile despre Gilca ?

noul val de suporteri "Ajax-Chelsea"

Iar incepem ?! sintem toti stelisti, fratilor...!

Nu era mai intelept de postat direct detaliile despre Gilca ?

Pai pentru mine nu sunt stelisti aia care habar nu au cine e Galca, Panduru, Militaru. Vorbesc despre aceiasi care acum il idolatrizeaza pe Reghecampf, dar care in momentul venirii sale la echipa, habar nu aveau ca el a jucat la Steaua. Scuze de off topic.

Pentru cei care au solicitat un scurt istoric-prezentare a lui Constantin GÂLCĂ‚.

"Bucuresteanul, care a format la Steaua, in anii 90, alaturi de Panduru, Stan si Militaru una dintre cele mai tari linii de mijloc din fotbalul romanesc de după Revolutie, se stabilise in Spania, dar Mircea Sandu, fostul presedintele FRF, i-a propus in 2010 să se intoarcă in fotbalul romanesc. Initial, Costel a facut parte din grupul invitatilor nationalei pe Stade de France, in octombrie 2010, la meciul cu Franta, pierdut de reprezentativa lui Razvan Lucescu, scor 2-0. Galcă a venit alaturi de Raducioiu, Stangă si Vladoiu, iar ulterior, a inceput să aibă contacte mai dese cu fotbalul romanesc.

Nascut: 08.03.1972 (Bucuresti)

În Divizia A

Debut: 06.12.1989, FC Argeș - Flacara Moreni 2-0

89-90: FC Argeș 4 -

90-91: FC Argeș 31 2

91-92: Steaua 26 5

92-93: Steaua 29 4

93-94: Steaua 33 2

94-95: Steaua 31 9

95-96: Steaua 29 4

Total: 183 26

A cucerit 4 titluri, 2 cupe si o supercupa toate cu Steaua

În strainatate

1996-97: RCD Mallorca (2 Spania) 34 13

1997-98: RCD Espanyol,Barcelona (1 Spania) 32 3

1998-99: RCD Espanyol,Barcelona (1 Spania) 27 4

1999-00: RCD Espanyol,Barcelona (1 Spania) 32 5

2000-01: RCD Espanyol,Barcelona (1 Spania) 32 3

2001-02: Villarreal CF (1 Spania) 36 1

Echipa natională a Romaniei: 68 de meciuri “ 4 goluri

Cariera de antrenor:

2009-2010: Almeria B

din 2013: Romania U17"

Sursa: Prosport

Edited by xray

Bine ai venit, dar pregateste-te! Daca vei dori vreodata sa pleci de la Steaua, vei fi spurcat cum trebuie pe acest forum de cei platiti sa-l scoata pe sefu' curat ca un crin sub roua diminetii...

Costele, pana cand vei dori sa pleci, sa ai tot timpul la tine o sticla cu clor, pentru gargara celor care timp de doi ani l-au improscat cu laturi pe Reghe si acum varsa lacrimi de crocodil in urma lui.

Nu mai au cui da "nana". :spank:

Nu vei scapa nici tu daca "indraznesti" sa faci Steaua sa joace bine, ca Reghe, dar macar ai cu ce sa le albesti cerul gurii, ca la Nufarul.

Regula lor e simpla si a fost aplicata cu obstinatie si obsesie lui Reghe 2 ani:

- Daca bati: fie a fost o echipa slaba, fie "non combat", fie aranjat la pariuri, fie aranjat politic, fie a fluierat arbitrul pro Steaua, fie preparatorul le da portiuni magice neordodoxe, fie a trimis ciobanul o gamela cu fasole de la Poarta Alba unor jucatori adversi, fie unul este nas de cumatru vitreg cu ciobanul sau antrenorul...sau maseurul sau cu femeia de serviciu!

- Daca pierzi poti sta linitit! Vei fii eroul lor!

Cam la astea sa te astepti de la cei care mimeaza stelismul in virtual.

Edited by xray

calmati-l pe xray va rog ( cu un ban ar fi si mai bine) . tu un lucru nu intelegi si nu o sa-l intelegi toata viata , nu rezultatele conteaza cel mai mult . eu unul sunt fericit ca am scapat de femeia anului si sotia lui si de cercul lor de circari .

cu un lot mai slab Galca o sa ia campionatul si o sa aibe un parcurs bun in europa league, asta e parerea mea , si chiar daca nu e asa cel putin o sa incep sa ma uit la meciuri cu mai mult interes.

PS: acum ca s-a terminat campionatul mi-am adus aminte de meciurile cu concordia si propunerea "reghelui" pentru postul de antrenor , Chirila . ciudat ... nu?

xray , pe tine te vad printre primii care sa ii caute nod in papura lui Galca . stai linistit ca cei care l-au contestat pe reghele junglei sunt multumiti cu aceasta alegere.

Atentie! Atacurile la persoana sunt sanctionate cu ban. Ultimul avertisment.

Edited by Virgil

calmati-l pe xray va rog ( cu un ban ar fi si mai bine) . tu un lucru nu intelegi si nu o sa-l intelegi toata viata , nu rezultatele conteaza cel mai mult . eu unul sunt fericit ca am scapat de femeia anului si sotia lui si de cercul lor de circari .

cu un lot mai slab Galca o sa ia campionatul si o sa aibe un parcurs bun in europa league, asta e parerea mea , si chiar daca nu e asa cel putin o sa incep sa ma uit la meciuri cu mai mult interes.

PS: acum ca s-a terminat campionatul mi-am adus aminte de meciurile cu concordia si propunerea "reghelui" pentru postul de antrenor , Chirila . ciudat ... nu?

xray , pe tine te vad printre primii care sa ii caute nod in papura lui Galca . stai linistit ca cei care l-au contestat pe reghele junglei sunt multumiti cu aceasta alegere.

Un comentariu demn de sufixul ID-ului tau prin insinuarile aiuristice la persoana mea.

Tu nici macar nu ai citit ce am tot scris eu in articole si comentarii, dar macini vorbe dupa dictare si-mi spui: " tu un lucru nu intelegi si nu o sa-l intelegi toata viata , nu rezultatele conteaza cel mai mult"

Chiar si in articolul "Costel Galca, noul antrenor al Stelei" am scris ca:

"Steaua are nevoie de un rebranding al imaginii actuale mai mult ca de un alt titlu sau grupele Champion's League."

In articol e si boldit sa vada si o clona nascuta in mod suspect azi, desi sustine ca l-a combatut l-a greu pe Reghe doi ani.

Ia si de aici si citeste-i sefului, sa stie ce sa-ti dicteze data viitoare si despre Galca:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=681909

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=681905

PS

Cat despre banarea mea ... stii vorba aia cu cine sapa groapa altuia ... cade clona-n ea.

Adios, vaya con dios!

Edited by xray

ce pot sa zic , inainte sa citesc un articol ma uit de cine e scris , in concluzie nu iti citesc articolele . partea cu clona iar nu ai nimerit-o , asta e. din cate imi aduc eu aminte erai printre cei mai aprigi sustinatori ai lu' ne-a , marea ta problema fiind lipsa trofeelor , nicidecum situatia in care se afla clubul .

dar hai sa nu fiu offtopic , singurul lucru care m-a deranjat au fost atacurile catre persoanele care l-au contestat pe "Reghe" ,de aici si sugestia de pauza pentru tine.

imi mentin parerea , tu la primele esecuri si necalificarea in UCL ( foarte probabila cei drept , cand dupa ce iei 40 de mil . investesti 5/10 milioane , ... alta poveste) vei plange dupa idolul tau , reghele manelelor.

PS: ce s-a intamplat cu Empyro ?

1)ce pot sa zic , inainte sa citesc un articol ma uit de cine e scris , in concluzie nu iti citesc articolele . din cate imi aduc eu aminte erai printre cei mai aprigi sustinatori ai lu' ne-a , marea ta problema fiind lipsa trofeelor , nicidecum situatia in care se afla clubul .

2)dar hai sa nu fiu offtopic , singurul lucru care m-a deranjat au fost atacurile catre persoanele care l-au contestat pe "Reghe" ,de aici si sugestia de pauza pentru tine.

3)imi mentin parerea , tu la primele esecuri si necalificarea in UCL ( foarte probabila cei drept , cand dupa ce iei 40 de mil . investesti 5/10 milioane , ... alta poveste) vei plange dupa idolul tau , reghele manelelor.

PS: ce s-a intamplat cu Empyro ?

Am inteles. Tu ti-ai facut cont azi numai sa comentezi si judeci ce n-ai citit.

Adica atacuri si trolling cu soparle, minciuni despre mine si jigniri la Reghe.

Edited by xray

Va rog sa nu va mai contrati. Comentati doar despre subiectul propus in topic. In caz contrar posturile vor fi sterse. Pentru probleme personale folositi mesageria privata. Edited by Virgil

din ce observ aici..se discuta mai mult despre politica Stelei..

eu sunt suporter di mic copil

sunt din Valui ..si Steaua are pe Varela si Sanmartean ..pe care vad ca antrenorul nu-i joaca asa cum ar trebui

sa lasam ..tot felul de marlanii din vestiar..d-le antrenor.construiti jocul pe sanmartean

vad ca il tot lasati la bara si colegii de echipa nu-l joaca

inteleg ca e tanase acolo..dar tanase d-le antenor..e un copil pe langa ce stie

sanmartean..faceti cumva sa-i legati ..si sa legati si jocul echipei

la antrenament..puneti-i sa dea la poarta

ca ei nimeresc ..numai poarta nu

am pierdut multi jucatori importanti

dar daca folositi ce aveti..intr-un mod inteligent..o sa strigam iar

Hai Steaua

mai este o singura explicatie pentru ca Steaua nu trece in fazele finale a UFC

jucatorii ..si antrenori nu cauta nimic mai mult decat BANI

nu-i intreseaza ..de Steaua..de Romania..ei se duc in arable unite

imi aduc aminte ca in 1986 1987 ..erau jucatori care-si dadeau sufletul pentru echipa

nu dau nume..

dar e jenant sa vezi cea mai buna echpa din tara..cum se duce la vale

nu vad si cred ca nu o sa mai vedem un fotbal de calitate in europa cu o ochipa romana mult..mult timp ...pacat..daca banii conteaza..

@Dande

Ai dreptate, dar banii conteaza peste tot in lume. Crezi ca la marile echipe joaca cineva gratis, cu sufletul? Messi, de exemplu, a luat peste 200 milioane euro numai din imagine si ia 20 mil "salariu"/sezon. Aproape dublu cat bugetul Stelei.

In 1986-1987, peste tot nu contau "oficial" banii. Era munca patriotica, sacrificiu pentru tara si popor etc. Dupa '90 s-a dus totul. Conceptele de "national", "patriotism" etc. au fost "anatemizate" din spirtul romanesc, ca "limbaj de lemn", de noii politicieni aserviti si media platita. Evident, asta s-a facut cu un scop underground. De a jupui tara sub ochii impasibili ai "prostimii". De la padurile seculare barzdand cerul, la titeiul si gazele din fundul pamantului.

Eu sper in Galca. Referitor la Sanmartean si Varela, cred ca te inseli. Costel mizeaza pe ei. Ramane si ei sa raspunda ca sezonul trecut.

A-l invata pe Samnartea la 34 cum sa traga la poarta suna a gluma. :)

Edited by xray

Din Sa speram ca va evolua profesional precum Cosmin Contra, antrenor care la randu-i, inainte de periplul de la Ploiesi, antrenase doar de pe Fuenlabrada, tot in Tercera Division.

Contra inainte de Fuenlabrada a antrenat Timisoara lui Iancu in Liga 1 , unde nu a pierdut niciun meci , apoi a plecat la spaniolii Fuenlabrada , dupa care a venit la Petrolul , iar acum este la Getafe. Un antrenor bun, care va ajunge departe , parerea mea...

Costel Galca , in schimb , are de demonstrat. Pana acum nu a reusit decat sa piarda o calificare in UCL , vedem la final de sezon daca este antrenor de Steaua.Totusi , ca joc , este mai spectaculos decat Reghecampf , Steaua este o echipa mai ofensiva dar trebuie sa mai lucreze la faza defensiva si la concentrare. De ce spun concentrare ? Au fost destul de multe meciurile in care jucatorii Stelei , nu erau concentrati , de parca nu aveau chef sa joace sau neatenti. Sa speram ca va fi bine la final de an,bafta Costele!!!

Asa cum are un comportament decent, ar trebui sa aiba si decenta sa-si dea demisia. Filosofia lui nu se potriveste in Romania. E "moale", introvertit si aerian.

Demisia ! Sa-si incerce norocul si "morisca de pase" in alta parte, de preferinta in Spania.

Edited by Empyro

Din urmatoarele trei meciuri: cu CFR, Petrolul si deplasare cu Pandurii nu cred ca batem pe nimeni. Astra a jucat suspect de slab cu noi. Probabil s-a razvratit vestiarul impotriva lui Protasov.

Nu-l prinde luna aprilie pe Galca. In urmatoarele 4 meciuri ne va egala Petrolul la puncte.

Un antrenor fricos , timid. Doar valoarea individuala si experienta unora dintre jucatori il mai slaveaza. Impresia mea este ca nu stie sa ii motiveze pe jucatori , sunt total iesiti din forma, plafonati iar asta se datoreaza antrenorului care din punct de vedere al moralului si determinarii nu stie sa se exprime.

Reghe va reveni mai devreme , nu cred ca va astepta oierul pana la vara,deja si-a pierdut rabdarea cu Galca.

Sign in to follow this  
Followers 0