Posted May 18, 2014 · Report post Frustrarea acelui lup galben ...negru, care a sarit la bataie pentru ca stelistii au indraznit sa se bucure, tine de bananierul sub care lupul ala "vopsit" si-a facut viziuna si educatie! Tembela si pozitia lui Moraru si Radulescu de la Digi Sport pe acest subiect, acunzand Steaua ca s-a bucurat provocator: era suficient cat s-au bucurat la Cluj si mai trebuia sa se bucure marti. Auzi, frate!!! Incredibila imbecilitatea unora care mimeaza deontologia! Acel cercopitec de la care a inceput scandalul , a jucat la crapid .... deci are in el sange de tigan borat .... .... si bineinteles mai era celalt tigan borat .... antrenorul .... m-a mirat atitudinea lui Bornescu .... foarte linistit baiatul ... Iar celor 3 retardati ordinari din studioul DIGI , cand ii vedeti pe undeva sa le dati si o flegma din partea mea .... evident ca si eu voi face acelasi lucru pentru voi E pentru prima oara cand imi pare rau ca MM nu este in libertate .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2014 · Report post Tinand cont de antecedente, stelistii puteau sa evite evenimentele - vezi agresiunea asupra lui Galamaz de acum cativa ani, declaratii mai noi si mai vechi ale cetateanului Adrian Mutu, atitudinea constant anti-Steaua a maestrului Lucescu jr., comportamentul brutal cu tendinte de cronicizare al fanilor petrolisti (i-au atacat in nenumarate randuri pe suporterii stelisti cand au avut loc meciuri la Ploiesti, au distrus autocarul Astrei s.a.) etc. Sigur ca au dreptul sa se bucure, numai ca in incidentele de dupa meci, create de Pecanha, Romario Pires (doi in unul!) si ceilalti ... urmasi ai lui Candiano Popescu, Chipciu, Pintilii sau Tatarusanu (sa dau niste nume la intamplare) se puteau alege cu accidentari, mai grele sau mai usoare, dar si cu cartonase rosii (la felul in care interpreteaza unii fluierasi regulamentul ...), asta in conditiile in care pana la finala Cupei mai sunt cateva zile. In fine, bine ca n-am avut parte de accidentari in acele momente de dupa joc. Intr-un alt moment al partidei, din alte cauze desigur, Gardos nu a fost la fel de norocos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2014 · Report post Chiar daca nu ar fi facut hora bucuriei, golanii din echipa ploiestiului ar fi gasit o alta modalitate de a incepe o bataie. Suporterii au fost infecti, la ce v-ati fi asteptat de la jucatori? Steaua e o mare echipa si asta ii deranjeaza pe multi. Dar chiar in halul asta? Si macar sa fi fost romani, dar negrii din echipa au produs aceste incidente. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2014 · Report post Baietii astia au noroc ca pe la Steaua acuma sunt baieti destul de linistiti. Daca dadeau de unul gen Radoi sau Lacatus plecau acasa cu oase rupte Pe langa Radoi sau Lacatus, mi-as fi dorit sa-l vad in meciul de aseara si pe Novak Martinovic. Daca nu tot meciul, macar in meleul de la final. Sunt convins ca ar fi provocat un nou K.O. pe terenul petrolistilor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2014 · Report post Pe langa Radoi sau Lacatus, mi-as fi dorit sa-l vad in meciul de aseara si pe Novak Martinovic. Daca nu tot meciul, macar in meleul de la final. Sunt convins ca ar fi provocat un nou K.O. pe terenul petrolistilor. Daca nu chiar doua,dar mentalitatea de cra-cra de la crapid se tramnsimte usor usor si la pietrolul,parca ii si vad pe pietrolisit ca fuzioneaza cu crapid gulesti(comuna) Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2014 · Report post Are cineva meciul intreg ? Sunt tare curios cum ne-am auzit la TV . Share this post Link to post Share on other sites