Grinch

Marius Lacatus

162 posts in this topic

de faza asta cu emigrarea lui Laca in spania ce parere aveti?o sa mai antreneze si pe acolo sau s-a lasat complet?

plecarea in Spania dovedeste inca o data ca Lacatus nu e chiar fiara. sau ca de fapt e un tip istet, ceea ce nu parea.

decizia lui de a parasi Romania este pe deplin intemeiata, nu are rost sa discutam acest aspect aici. traim intr-o tara fumoasa si bogata dar populata de oameni de becakat, unde Becali si curve au ajuns modele de viata pentru tineri.

SCAPA CINE POATE!

Lacatus a plecat in Spania ca acolo vrea sa ramana ,fetita lui e la scoala acolo.Daca va prinde si un loc de munca la vreo echipa cu atat mai bine.

"Nu sunt nici primul nici ultimul care pleacă din Romania, nu voi pleca definitiv. Vom povesti in Spania multe lucruri bune despre Romania, m-am simtit foarte bine in tara Sper să crească nivelul fotbalului romanesc pană voi reveni in tara chiar si acum este un nivel destul de ridicat, am fost cu două echipe in Liga Campionilor, cu patru in Europa League. Mă despart de prieteni, de familie si de tot ceea ce imi este drag, dar voi trece si peste asta, voi reveni in vacante. Sper că Danciulescu să ramană in Spania, să iși rezolve problemele. Mă voi intalni cu Filipescu care stă in Oviedo, dar si cu fostii mei colegi de achipa. Voi incerca să imi gasesc ceva de lucru la Oviedo, poate voi gasi o echipă in Liga Secundă de acolo cu ajutorul lui Giovani Becali."

"Și anul acesta vor fi aceleasi echipe că si anul trecut care se vor bate la titlu. Cel mai important lucru la o echipă este să fie liniste, asa te poti astepta la rezultate bune. Atmosfera pe care o creează suporterii in Ghencea te poate duce spre victorie fară probleme. Sper că fanii să revină alaturi de echipă si să fie din nou sustinută ca in urmă cu câțiva ani. Unele echipe s-au intarit, Steaua poate să câștige titlul din primul an, dar va fi foarte greu. Steaua este, a fost si va ramane in sufletul meu, imi lipseste si imi va lipsi mereu atmosfera din Ghencea."

vad ca nu s-a mai postat nimic la "Fiara" de ceva luni bune...mai exact 3 luni bune...ce sa zic...Marius este poate cel mai stelist dintre toate gloriile Stelei...asta nu inseamna ca ceilalti nu sunt "stelisti" ... nu "Doamne Fereste !!! " insa nimeni nu a avut determinarea si devotamentul fiarei...e un idol...o legenda vie...iti multumim ca existi pentru Steaua, Marius...

:steag_cruce_invers::steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

plecarea in Spania dovedeste inca o data ca Lacatus nu e chiar fiara. sau ca de fapt e un tip istet, ceea ce nu parea.

decizia lui de a parasi Romania este pe deplin intemeiata, nu are rost sa discutam acest aspect aici. traim intr-o tara fumoasa si bogata dar populata de oameni de becakat, unde Becali si curve au ajuns modele de viata pentru tineri.

SCAPA CINE POATE!

Cum iti permiti tu sa il critici pe Marius Lacatus...cum iti permiti sa spui ca nu e "chiar fiara" ??? Nu imi vine sa cred ce imi vad ochii aici...parca innebuniti pe zi ce trece...Marius este poate cel mai stelist dintre stelisti...o adevarata "Fiara" ... faptul ca a plecat in Spania a fost din cauza familiei care isi dorea sa mearga acolo(sotia si fiica lui)...nu mai comentati aiurea ce nu trebuie...bafta... :steag_cruce_invers:

Bogdi, ia-o mai incet. Fiecare are dreptul la opinia civilizata.

Bogdi, ia-o mai incet. Fiecare are dreptul la opinia civilizata.

Sincer...nu sunt de mult timp pe aceste forum-uri de pe fcsteaua.ro si deja am suparat multa lume...imi cer scuze fata de toti cei care i-am deranjat...promit ca nu o sa mai fie asa...bafta...

Nu va mai fi altul ca Lacatus, la fel cum nu vor mai fi altii ca Hagi, Marcel Raducanu sau Iordanescu...

Bogdan e suporter dinamovist inrait, are 34 de ani, a asistat la peste 30 de derby-uri Dinamo - Steaua din peluza ciinilor si scrie cu admiratie, pe blogul personal, despre un rival care i-a marcat copilaria: Marius Lacatus

Bogdan a comentat pe blogul lui Daniel Șendre, Daniel i-a rasfoit pagina personala unde i-a atras atentia acest text.

"După blestemata finală de la Sevilla, copilaria mea si a micilor dinamovisti pe care i-am cunoscut n-a mai fost la fel. Am facut față cu greu anii ce-au urmat la numerose atacuri steliste de genul: "Suntem finalisti, am cîștigat cupa". După ce veteranii Majearu si Boloni ratasera el inchisese ochii si pocnise tare mingea, sub bara Nici n-a mirosit-o Urutia ala, parcă asa il chema.

Toată lumea vorbea de Lacatus La miuta dintre blocuri toti stelistii erau "Lacatuș". Mai rar cite un Hagi, iar cu "Hai, ma stai in poarta tu esti Duckadam" erau prostiti aia mai mici.

Avea uitatura aia apriga care te sageta cind iși misca capul brusc, dintr-o parte in alta, de i se zburlea mereu coama aia cu breton, neagră si bogata , un semn de rebeliune, cum ar fi creasta panchistă azi.

Mă scotea din sarite la fiecare derby, cind ii provoca pe baietii mei, cind facea tot feluri de trucuri urite, de la scuipat, coate, pină la simulari penibile. Mă omora cu astea, dar mi se parea doar un maimutoi, cu o viteză de joc deosebita si nu intelegeam de ce avea asa priză la public.

Spuneam la toată lumea, cu o placere vecină cu cea mai imputită birfa ceea ce auzisem la prietenii lui unchi-miu, că taică-su vindea seminte pe stadion in Brasov, iar cind a fost la primul meci la Steaua, a fost dat afară de militie, necrezindu-l nimeni că Lacatuș e fi-su.

După Italia 90, eram convins că va ajunge fotbalist celebru. Las' să fie, zic, bucurindu-mă totusi că n-o să-l mai vad la Steaua. A ajuns pe la Fiorentina, pe urmă prin Spania, nimic serios, iar cind era treaba mai imputită la Dinamo, prin 93-94 parca mă pomenesc cu el pe cap, inapoi in Romania. Și le cîștigă la ăștia citeva campionate consecutive, si trage toată Steluta după el, si nu mai reusim să-i batem deloc, si devine idol si deja antipatia mea se transformase intr-o ură imensă de care eram tare mindru.

De la nevinovatele "Lacatuș de broaste si de usi" am trecut la scandari mai seriose, care ilustrau mult mai bine ura noastră față de el.

Ati zice că m-am maturizat si ca n-aș mai cinta asa ceva. Aiurea, din tot sufletul strig si acum astea despre el. Doar de morti nu i-aș zice, in rest nu-l pot menaja! Îmi vin in cap toate golurile marcate de el impotriva noastra bucuria si fuga lui după gol, cu pumnul strins, momentele cind se apropia să bată corner din dreptul nostru si ne facea vechiul gest cu pumnul drept lovind bratul sting, sau celebrarea titlului din 98, cind era pe gard, neras si transpirat. Am multe amintiri cu el, prea multe, mai multe decit cu oricare ciine ... si asta mă omoara"

gsp

Un adevarat numar 7. Si-a iubit echia, o iubeste si sunt sigur 100% ca o va iubi in continuare in orice situatie va fi FC. Steaua Bucuresti.

Lacatus la 50 de ani, o glorie stelista la jumatate de veac cum poate nimeni in veacul vecilor!

La multi ani!