Virgil

Cu un ochi in curtea contracandidatelor la locul 2

1,163 posts in this topic

Uitandu-ma la ce meciuri urmeaza am remarcat un detaliu interesant...clujul va juca etapa vitoare la Bistrita nimeni altul decat unul dintere vasalii traditionali ai rapidului...deci ne putem da seama de unde isi recupereaza punctele CFR-istii...

Si uite ca am avut dreptate...gloria 1-2 CFR...blatisti nenorociti...oare nimeni nu vede??

Dc apara Stancioiu cum apara in prima repriza...cred ca ii devin fan!!! Hai Sportul!!Un egal...atat :lol:

Bun jocul lui Stancoiu...

Pe de alta parte Nae nu vrea sa mearga in Europa... :cry: Foarte curioase acele faze in care a ramas singur cu Coman practic... Daca era in locul lui Mazilu... dar nici cu noi nu a jucat...

Sportu poate sa dea gol si sper sa dea!, dar mai mult decat atat ... Moldovan ar trebui sa primeasca cartonas rosu!!! are niste reactii total neavenite!!

ne ramane ultima etapa.batem si suntem campioni

cat de terminati sunt mizeriile astea rapidiste.tot meciul au injurat Steaua in loc sa isi incurajeze echipa lor.si cica sa nu le mai zicem tigani.....

:twisted:

3-0. Titlul se joaca in ultima etapa. Nu pot sa nu observ ca atat Moldovan cat si Rada trebuiau eliminati, cel de-al doilea pentru un fault asemanator cu cel facut impotriva lui Radoi in meciul din tur, nesanctionat de acelasi Alexandru Tudor.

nu mai conteaza.totul depinde de noi..de altfel si pana acum ..tot de noi a depins..asa k..

Lasa ca e mai frumos asa....sa spere la titlul pana ultima etapa...iar dak (Doamne fereste) pierdem...inseamna ca NU meritam titlul...(nu k l-ar merita Rapidistii)

Forza Steaua

Corect Ludacris , daca Steaua pierde titlul la Vaslui inseamna ca nu-l merita.

ahh si nu pot sa nu remarca ca milogii tot meciul au avut ceva de impartit cu Radoi al nostru iar noi nu avem voie sa ne luam la revedere de la Ogararu :((

Pai..ce sa faca altceva? Sunt si ei gelosi ca in viata lor nu au avut in lot un jucator ca Radoi...

Le aud si eu tocmai din centru.

meciul a fost unul frumusel, cursiv... dar vreau sa`l acuz pe Tudor de 4 faze:

1) Eliminat Moldovan la faza cu intrarea criminala asupra lui Balan

2) Penalti nu a fost. Niculae l`a calcat pe fundasul sportului

3) Nu a fost fault la faza din care s-a executat lovitura si a rezultat primul gol

4) eliminare Rada

Oare o sa pateasca rapidul ceva pt injurile aduse Stelei si capitanului nostru pe parcusul meciului? Pe Niculae l`au dat in direct cand striga .... Steaua la un corner...

Pentru ei,o participare in Europa ii dezavantajeaza deoarece costa deplasarile,prime,etc.

Pacat insa ca au avut un retur foarte bun,dar au un patron prea zgarcit.

Inca o dovada a tiganimii de pe stadionul de SUB podul grant a fost confirmata si de Vasile Siman, care a declarat aseara la Recurs ca in toate stadioanele pe care a fost pana acum, nu a vazut astfel de suporteri care sa scuipe in continuu banca tehnica, sa injure 90 de minute jucatori sau patroni de echipa. A zis bine ca echipa si-a imbunatatit jocul in fotbal, dar la capitolul comportament tot acolo au ramas, si vor ramane!

La finalul partidei, Rãzvan Lucescu era mulțumit de rezultat și a trimis sãgeți cãtre rivalii din Ghencea: "A fost diferențã de joc, de ritm și de comportament fațã de alte echipe care au jucat de la ora opt și jumãtate".

brunetul de Razvan Lucescu are dreptate in privinta atitudinii.adevarul e k milogii au injurat permanent Steaua iar ai nostri si`au vazut de jocul lor..asa slab cum a fost...fara sa zica nimic de altii.poate sunt prea neimportanti aviarii k sa mai fie bagati in seama?

"Adversarii noștri s-au obișnuit sã facã tãmbãlãu pentru a distrage atenția de la ceea ce fac ei"

tot noi facem.ce nesimtit...razvane ... esti un BOU

Rapid se destrama. Au plecat: D. Niculae, antrenorul R. Lucescu(cu tot staff-ul tehnic), Pancu, probabil Moldovan si Constantin.

In mod normal am scapat de o contracandidata la titlu in sezonul urmator. Nu cred ca Lucescu Jr. va face performanta la Poli.

...ai mare drepatate :D ...am scapat de rapid si de infumuratii de la **** :lol:

da dar vine "Martorii lu' Iehova" se pare... se-alege praful de adversarii lor... yeah, right... :twisted:

Hibernian ( Malta ) - Dinamo si Rapid - Sliema Wanderers ( Malta ).

P.S. Dinamo Tirana - CSKA Sofia

alex,

Este Hibernians din Malta, nu Hibernian din Scotia!

Adversar usor!

Guest
This topic is now closed to further replies.