Posted July 31, 2006 · Report post cred ca CFR pitesti sau Timisoara near putea lua titlu....Dinamo si Rapid au jucat ca niste sarmale Sper ca nu ai vorbit serios, Cr.Ronaldo... Pitesti sa joace la titlu ? Deocamdata (dupa cum recunostea si Grigorie), nici Poli nu se poate bate la titlu. Steaua va fi campioana cu cel putin 5 etape inainte de final. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post La fel ca si anul trecut toata lumea vorbeste despre Timisoara,pitesti,Cluj ca se poate bate la titlu dar cu timpul vor ramane in lupta doar Steaua,Dinamo,rapid. cu toate ca nu prea ne convine asta e adevarul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2006 · Report post Gigi, tu esti? :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2006 · Report post cred ca CFR pitesti sau Timisoara near putea lua titlu....Dinamo si Rapid au jucat ca niste sarmale Sper ca nu ai vorbit serios' date=' Cr.Ronaldo... Pitesti sa joace la titlu ? Deocamdata (dupa cum recunostea si Grigorie), nici Poli nu se poate bate la titlu. Steaua va fi campioana cu cel putin 5 etape inainte de final.[/quote'] Pitesti chiar are niste jucatori buni acolo, nu e o presiune mare ca la Tm si au si un antrenor italian (cam toti italienii care au venit in Romania s-au facut remarati). Nu cred ca o sa lupte pt titlu, dar pt un loc de UEFA sigur lupta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Ole Ole multumim rrapidule!! :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Respect Fk Sarajevo! :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post muhaha ce i-a batut pescarii pe vrabiute ..cum sa te bata ma o echipa de desculti, :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Adevarul e ca, din ce am vazut eu, rapedistii au jucat ca niste "vedete". Se "plimbau" pe teren de parca jucau pentru Barcelona sau Real, si nu la Raped. Nici Dinam0 nu a jucat mai bine, dar macar au pus osul... Una peste alta cateva puncte pierdute la coeficient. N-ar fi bine sa nu se califice... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Din pacate pentru coeficient, Raped nu se va califica, iar Dinamo cu greu va obtine un egal in retur cu aia... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Mi-a placut Marius Constantin,iar ne-a aratat clasa sa :lol: . Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Hazul este si mai mare : pe marcator il cheama Obuca! :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Pana la urma este in interesul tuturor ca acest coeficient sa fie cat mai mare. Asadar, in ciuda faptului ca o necalificare le-ar mai taia din "macaroana", sper ca, in cele din urma, sa se califice... Cu, multe, multe emotii! :twisted: pe marcator il cheama Obuca! :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post BRAVO SARAJEVO! sper s-a va tineti bine si in retur si sa ii scoateti afara pe milogi. Beitar au si ei sansa lor in retur daca vor juca la fel ca in groapa au sanse mari sa se califice. Forza Sarajevo&Beitar Ierusalim! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Totusi, nu cred ca de data asta coeficientul e o scuza. Rapid nu prea arata a echipa de UEFA in mementul de fata. Poate ar fi mai bine sa iasa acum si sa se zica ca a fost un accident decat sa ajunga in grupe si sa se faca de ras. Coeficientul mare este util atunci cand ai ce sa trimiti in Europa. Cand nu ai... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Eu am spus, dintre rivali decat Dinamo vreau sa mearga mai departe... Anul acesta vor fi suficiente punctele aduse de Steaua si Dinamo... Rapidul sa stea acasa la un sufleu de ... :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Motane, Nici anul trecut nu au inceput mai bine... Cu putin noroc pot trece chiar de grupe. Oricum visele lor de preamarire sunt total utopice! Circula, deja, o gluma pe net cu privire la marcator: Obuca in seara asta, Obuca la Bucuresti si kuru Cupa UEFA. :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Hooo, Saraievo e sclavi lu' Steaua. Hooo :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post @Ayrton: Corect. Ai dreptate in ceea ce spui. Insa Rapidul ne-a invatat in cei 83 de ani de existenta ca la ei exista momente, episoade, clipe. Si atat. Ulciorul nu merge de multe ori la apa. De aceea cred ca peformanta lor din sezonul trecut nu e decat o exceptie care confirma regula. Diferenta a facut-o atitudinea. Nicolita sau Oprita, unul scos din forma altul limitat, macar au incercat. Au fugit bezmetic, au muncit, au gresit. Pe cand unii dintre legendarii fotbalisti de sub pod nici macar nu s-au obosit sa fuga. Asta e o problema mai grava decat forma sportiva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post @ Motanu Da, asta spuneam si eu: au jucat ca niste "vedete"... Macar dinamovistii au pus osu' la bataie si a iesit pana la urma un 1-0 chinuit! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post I LOVE YOU SAREJEVO ... OLE, OLE ! :twisted: :twisted: In rest arbitrul i-a dezavantajat clar, de vina pentru infrangere fiind gazonul, arbitrul, martienii si klingonienii din Star Trek. A, si bineinteles, trebuie depus un memoriu la UEFA care sa ceara penalizarea Stelei, fiindca ea e responsabila pentru infrangere. :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Nici rapedul,nici cainii nu au convins.. Lotul lui Lucescu exceleaza in duritati gratuite si pe un post care anterior i-am avertizat ca atat in tara cat si afara in conditii de arbitru echidistant vor juca in 9-10 insi lucru care s-a si intamplat . Dinamo in locul unui mars de sanatate s-a chinuit atit cu terenul cat si cu adversara.Niciodata nu a reusit o echipa evreiasca sa urce prea sus.Oricum dupa jocul in care trebuiau sa dea maximum--- m-am mai linistit ; nu au fata de campioana a Romaniei. Sa vedem ce se mai intampla ulterior pentru ca ambele pastreaza sanse de peste 50 %la calificare in turul viitor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Circula, deja, o gluma pe net cu privire la marcator: Obuca in seara asta, Obuca la Bucuresti si kuru Cupa UEFA. :lol: lol In rest arbitrul i-a dezavantajat clar, de vina pentru infrangere fiind gazonul, arbitrul, martienii si klingonienii din Star Trek. A, si bineinteles, trebuie depus un memoriu la UEFA care sa ceara penalizarea Stelei, fiindca ea e responsabila pentru infrangere. :lol: :lol: lol din nou Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Sarajevo a avut cateva ocazii clare de a marca pe langa golul din min 92. merita o victorie si din fericire a si obtinuto. Si beitar nu a facut meci slab cu cainii meritau si ei cel putin un egal.pacat.dar in retur sper sa se razbune ocaziile. fularsteau2 fularsteau2 fularsteau2 fularsteau2 PENTRU NOI LUPTATI PENTRU NOI!!!! steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2006 · Report post Eu cred ca decat Dinamo va merge mai departe, As vrea sa intre in grupele cupei UEFA sa mai aduca si de acolo niste puncte la coeficient... Anul acesta ne trebuie un coeficient peste 5.500 ca sa fie linistitor pentru urmatorii 2 ani.... Rapid va face egal acasa cu Sarajevo, simplu 1-1 si va spunem "la revedere!!!!" :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2006 · Report post Bravo Rapedu ! :lol: Tot asa baieti ! La cum au jucat baietii de sub pod sa fie multumiti ca au 4 puncte in 2 etape si ca au luat un singur gol la Sarajevo.Joc penibil din partea sfert-finalistilor UEFA..ELIMINATI DE Steaua. 8) Pentru baietii din Groapa : Forza Beitar ! :twisted: Share this post Link to post Share on other sites