Posted July 22, 2006 · Report post Stie Rednic ce face, nu l-a convins jocul lui, de aceea nu a ramas la noi. Daca vine Tamas in cele din urma ne-am scos in defensiva. Daca mai vine si Niculaie... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 22, 2006 · Report post Stie Rednic ce face, nu l-a convins jocul lui, de aceea nu a ramas la noi.Daca vine Tamas in cele din urma ne-am scos in defensiva. Daca mai vine si Niculaie... la voi se simte mana din umbra a lui Badea care tace si face ce-i spune blaga de la minister... lovitura voastra e ca ati scapat de netzoiu si giovanni, cumintindu-l astfel pe Borcea care a vazut ca nu-i de gluma.. simpaticul ala de turcu e mucles toate-s roz la el, asa ca daca aveti liniste de sus o sa ajungeti din nou ce-ati fost si poate mai mult decat atat... oricum bafta in UEFA ca avem cu totii nevoie de puncte amu ca s-o facut Liga lu mitica de 18 trebe musai concurenta la cupele europene ca altfel ramanem la nivelul lui Bistrita vs Ceahlaul... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2006 · Report post doamne, mor... ce oameni, ce caractere ""cainii" astia pana la moarte" Da da, caine pana la moarte... sau pana ii loveste trenul (rapid, accelerat, ce-o fi) in cazul lui Zicu... :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 23, 2006 · Report post Lasa ca lui Zicu deja i-au pus in vedere corsicanii ca-l asteapta o alergatura pe sine! :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2006 · Report post Ze Kalanga a semnat cu Dinamo. Nu stiu cat e de adevarat , dar la stirile sportive ale tvr-ului s-a spus ca , pentru semnatura lui s-a batut si Steaua, pana in ultima clipa, MM si Carlos incercand sa-l convinga pana in ultimul moment sa semneze cu echipa noastra. Poate fi un sambure de adevar, fiindca , saracu` baiat nici nu a apucat sa aterizeze bine la Otopeni , ca butelie i-a si bagat contractul de joc sub nas. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 27, 2006 · Report post Rapid - Gloria Bistrita,vineri 12 mai,ora 20. n-am ce zice de contra candidate!mai bine ne vedem de treaba noastra Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2006 · Report post Dinamo - Beitar Ierusalim FK Sarajevo - Rapid Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2006 · Report post ce importanta are cu cine au picat rivalii ?!nici macar nu sunt meciuri importante, fiind doar tur preliminar de Cupa UEFA. mie chiar nu imi pasa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2006 · Report post Are! Daca picau cu Maribor sau Omonia erai interesat! :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 28, 2006 · Report post Chiar mi-ar fi placut un meci Dinamo - Omonia (Andone a fost singurul baiat adevarat de - acolo). Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2006 · Report post catei nu vor avea meci usor la Ierusalim.sansele sunt de 60% pentru Dinamo 40%beitar. daca Dinamo nu castiga acasa la 2 goluri diferenta s-ar putea sa sara din Cupa UEFA. rapid in schimb are 80%sanse.greu de crezut ca se va impiedica de sarajevo.fanii lui fk sarajevo sunt fanatici iar meciurile de pe stadionul propriu sunt un cosmar pentru adversari.asta s-ar putea sa conteze foarte mult. vom vedea ce se va intampla.parerea mea e ca rapid se va califica dar Dinamo nu.cu toate ca as vrea din tot sufletul sa iasa si crapidul nu cred ca se va intampla asa ceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2006 · Report post Intr-adevar Dan,israelitii au un lot foarte bun avand doi jucatori care au trecut pe la mari echipe: Ze Elias si Boateng,din cate stiu eu il aveau si pe Revivo acum ceva vreme. O sa iasa scantei... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2006 · Report post Haolo lume, Pandurii, echipa de Divizia B, ajunsa in A vai de caputzu ei, a reusit sa egaleze "cea mai frumoasa echipa din campionatul intern". Vai vai, domne... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2006 · Report post Un intreg stadion striga "Steaua ! Steaua ! "...impresionant... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2006 · Report post Ma asteptam ca Pandurii sa bata.Pacat.Cat de mult noroc poate sa aiba Rapedul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2006 · Report post Bv Pandurii ,frumos meci ....pe final puteau chiar sa bata :wink: ! Forza Steaua ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2006 · Report post Nu am vazut meciul de la Galati, dar Clujul va fi un adversar mai puternic decat Timisoara sau Rapid. Cred ca anul asta ne vom bate cu Dinamo si/sau Cluj pentru campionat. Dinamo joaca neasteptat de bine pentru o echipa care a schimbat foarte multi jucatori... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2006 · Report post Hahaha... echipa frustratilor se impiedica la Tg. Jiu de o echipa care a aflat cu cateva zile inainte ca va juca in Liga I, iar unii jucatori au fost transferati saptamana aceasta, ei nejucand impreuna nici un meci! Pacat pe final ca s-a speriat jucatorul pandurilor, daca dadea un lob era perfect... Din nou remarcam ca s-a strigat Steaua, Steaua si am demonstrat inca odata ca suntem cea mai iubita echipa din tara! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 30, 2006 · Report post HAHAHAHAHAHA Stiti voi de ce HAHAHAHAHAHAHAHAHA 10 ani a stat in B HAHAHAHA si nu a uitat cum e Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post Dinamo a castigat la National dar s-a vazut ca are mari lacune in defensiva mai ales, iar portarul lor e bufonul campionatului.... Pana si comentatorii spuneau despre el ca apara de parca s-a apucat de aceasta meserie de 1 an... :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post In momentul în care rapidiștii au ajuns la stadion, aceștia au fost întîmpinați de primarul orașului Tg. Jiu, Florin Cîrciumaru. El s-a dus direct la Rãzvan Lucescu: "Bãi Rãzvane, nu ți-e rușine, nesimțitule, sã vorbești urît de oraș, cã e terenul prost și așa mai departe?". "Dar ție nu ți-e rușine sã mã faci nesimțit? Unde ai jucat tu, mã?", a replicat Rãzvan. "Eu sînt primarul orașului!". "Mã doare-n p... cã ești tu primarul orașului!", i-a transmis Rãzvan lui Cîrciumaru.(gsp.ro) Ca la ...... A zis Meme bine ce a zis saptamana trecuta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post Nu am vazut meciul de la Galati, dar Clujul va fi un adversar mai puternic decat Timisoara sau Rapid. Sunt pe deplin acord cu tine. Am vazut meciul de la Galati si pot sa-ti spun ca , CFR-ul a jucat un fotbal spectaculos, ofensiv si a dominat total o echipa a Galatiului (de unde putine echipe vor lua puncte anul acesta ). Raman la parerea ca si catzelushii vor avea un parcurs de campionat bun , dar nu atat cat sa puna probleme Stelei in castigarea campionatului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post cred ca CFR pitesti sau Timisoara near putea lua titlu....Dinamo si crapid au jucat ca niste sarmale Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post Dinamo a castigat la National dar s-a vazut ca are mari lacune in defensiva mai ales, iar portarul lor e bufonul campionatului.... Pana si comentatorii spuneau despre el ca apara de parca s-a apucat de aceasta meserie de 1 an... :lol: :lol: :lol: Nationalul si-a facut-o cu mana ei ,jucand cu Lincar si cu Dumitru care sunt departe de termenul "apt" de un meci. Cat despre jocul lui Moss o sa raspund printr-o alta intrebare: Il mai stiti pe Delwarte? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 31, 2006 · Report post cred ca CFR pitesti sau Timisoara near putea lua titlu....Dinamo si Rapid au jucat ca niste sarmale Nu ne ia nici anul asta titlul nimeni, cu toate ca ciobanasul mincinos ne prosteste non-stop, rapidul este doar o entitate trecatoare in fotbalul romanesc, deja o ia spre zona lor mediocra, iar d inamo eterni looseri isi vor da sigur cumva cu stangu in dreptu. apropo de potaile dinamoviste daca ati vedea cum sufera si spera pe siteul lor v-ati cracana de ras...chiar nu se resemneaza ca nu reprezinta absolut nimic in lumea fotbalului. Share this post Link to post Share on other sites