Posted May 12, 2006 · Report post Rapid - Gloria Bistrita,vineri 12 mai,ora 20. Fragment dintr-un interviu acordat de Jean Padureanu : Reporter : A venit si meciul cu Rapid. Jean P.Da. Din pacate avem mai multi indisponibili, dar ma bucur ca baietii sunt motivati. Sper sa reusim sa facem un joc bun si cu Rapid. R.Un rezultat de egalitate v-ar multumi? J.P. Farul a izbutit 0-0 in Giulesti. Noi de ce n-am scoate minim un egal? Dar, tinand cont de absentele noastre si de valoarea Rapidului, va fi greu sa iesim onorabil din meciul cu Rapidul. R. Si totusi, Gigi Becali a promis bani jucatorilor dumneavoastra pentru a incurca Rapidul. J.P. Nu ne intereseaza banii domnului Becali. De cativa ani, am renuntat la astfel de practici. ______________ Cred ca se poate deduce lesne din declaratia lui J.P. ca Gloria vine sa piarda la Bucuresti. Sursa : http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...&viewItem=10664 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post Din pacate asa va fi , dar mai am o speranta poate ca banii lui Gigi ii vor stimula pe jucatorii Bistritei si ii vor da planurile peste cap lui janblat Padureanu... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post Din pacate din reactia conducerii Gloriei reiese CLAR faptul ca acest meci era aranjat inca din tur... Daca Steaua are de pierdut din acest aranjament atunci vom vedea. Insa eu cred ca cel ce va pierde primul va fi chiar antrenorul Gloriei, Sabau. Degeaba castigi in fata Stelei, chiar si cu ajutorul criminalului de Serea, daca te duci la Rapid ca sa te plimbi... Insa eu cred ca Sabau e singurul care ar vrea sa invinga Rapid sau cel putin sa scoata un egal. Dar cu o floare nu se face .... performanta... Asta legat de Rapid... Ce parere aveti insa de meciul de la Bacau? Credeti ca Sportul va trece usor de moldoveni sau Sechelariu ne va arata miracolul... :?: Ultimul loc invinge primul...??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post O veche zicala din fotbal,spune ca "balonul e rotund".Trecand peste explicatii,concluzia ar fi ca se poate intampla orice. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post Ce parere aveti insa de meciul de la Bacau? Credeti ca Sportul va trece usor de moldoveni sau Sechelariu ne va arata miracolul... :?: Ultimul loc invinge primul...??? Da sigur bate Bacaul ,e meci de 1 solist . Cred ca o sa joc si la pariuri :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post Ce parere aveti insa de meciul de la Bacau?Credeti ca Sportul va trece usor de moldoveni sau Sechelariu ne va arata miracolul... :?: Ultimul loc invinge primul...??? nici daca ar vrea bacaul nu ar putea sa bata sportul...sunt prea slabi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post FCM Bacau are un singur punct in retur. Momentan nu pot pune probleme Sportului. O surpriza ar putea aparea pe fondul unui joc prost al studentilor. Ma astept la un recul si din partea lor deoarece presa i-a laudat prea mult in ultimul timp si probabil ca vor capata o incredere prea mare in fortele proprii. Insa nu cred ca acest lucru se va intampla cu FCM Bacau. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post pai tinand cont ca au un singur punct in retur ar cam fi cazul sa-l faca si pe-al doilea, nu? cat despre rapid cu Bistrita, e blat, e clar. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post Nu trebuie sa nu amintim si meciul din Stefan cel Mare,unde Dinamo are un meci relativ usor cu Vaslui. Desi vasluienii au jucat destul de bine in capitala,iar Porumboiu este prieten bun cu JJ s-ar putea ca meciul sa fie deja jucat din culisele de la CCA. :? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post Spicuiri din presa zilei : "Se naste blatul de sub ochii nostri! Padureanu se intoarce in Giulesti, acolo unde a mai fost presedinte pentru 6 luni ca sa piarda „greu, dar meritat“. La fel ca la meciul Rapidului cu Farul, Gigi Becali plateste ardelenilor 20.000 de euro pentru un egal, banii urmand sa fie ridicati de jucatori din casa de valori aflata in receptia hotelului Crystal Palace. Psihoza creata inaintea partidei Rapid - Gloria lasa umbre de indoiala peste corectitudinea meciului de azi din Giulesti. Comicul partidei de anul trecut, dintre cele doua formatii (3-1), a fost trait in direct de comentatorii unui post de televiziune care au subliniat lipsa de interes a jucatorilor ardeleni pentru faza defensiva. De ce lupa a fost pusa tocmai pe acest joc? Pentru ca Gloria a invins o singura data in Giulesti in 15 partide (1993, 2-1) disputate, iar de alte paisprezece ori scenariul a fost acelasi. In plus, prietenia dintre Dinu Vama si „Lord“ tine de timpul trecut, are plonjon in prezent si banner in viitor. Casele de pariuri stau in garda pentru acest meci. Masurile luate sunt de siguranta, asa cum s-a exprimat un director de agentie. Cele mai „bune cote“ sunt la Astra si Wettpunkt: 1, 20 pentru victoria Rapidului, in timp ce la Stanley Bet, succesul giulestenilor este cotat cu 1,17." Citeste intreg articolul aici : http://www.averea.ro/display.php?data=2006...6-05-12&id=4032 __________ Si cand te gandesti ca pe R.Lucescu si Dinu Ghe ii f... grija de meciul nostru de la Bacau cu ultima clasata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post Rapid - Gloria Bistrita,vineri 12 mai,ora 20. Fragment dintr-un interviu acordat de Jean Padureanu : Reporter : A venit si meciul cu Rapid. Jean P.Da. Din pacate avem mai multi indisponibili, dar ma bucur ca baietii sunt motivati. Sper sa reusim sa facem un joc bun si cu Rapid. R.Un rezultat de egalitate v-ar multumi? J.P. Farul a izbutit 0-0 in Giulesti. Noi de ce n-am scoate minim un egal? Dar, tinand cont de absentele noastre si de valoarea Rapidului, va fi greu sa iesim onorabil din meciul cu Rapidul. R. Si totusi, Gigi Becali a promis bani jucatorilor dumneavoastra pentru a incurca Rapidul. J.P. Nu ne intereseaza banii domnului Becali. De cativa ani, am renuntat la astfel de practici. ______________ Cred ca se poate deduce lesne din declaratia lui J.P. ca Gloria vine sa piarda la Bucuresti. Sursa :http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...;viewItem=10664 Ma uitam pe niste editi mai vechi ale GSP. Mai exact cea dupa meciul cu Dinamo, Gloria - Dinamo 1-2. Concluzia lui Tolontan era "daca echipele romanesti ar juca mai multe meciuri ca cel de la Bistrita nu ar putea bate pe Everton, Feyenord sau Valerenga". Si tin minte si meciul lor din Stefan cel Mare. Eu am impresia ca Bistrita e curva lui Dinamo anul asta si nu le va da meciul rapizilor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post I. Rada(fundas Rapid): "Toate meciurile le-am jucat pe teren!" 2006-05-11 14:00:00 Ce remarca... De parca noi sau altii le-am fi jucat deasupra norilor sau a marii. Stim ce a vrut sa spuna Rada,nu ne adoarme el cu declaratii de genul asta. ______ Fostii dinamovisti vor sa invinga 2006-05-12 12:00:00 Meciul Dinamo - Vaslui va fi un prilej pentru patru fosti dinamovisti sa revina in Stefan cel Mare. Jucatorii Adrian Mihalcea si Ionut Badea si antrenorii Mircea Rednic si Iulian Mihaescu au evoluat de-a lungul carierei pentru "caini". Echipa moldava este in proportie de 80% salvata de la retrogradare dupa meciul castigat acasa cu Pandurii, dar vine sa bata in Stefan cel Mare. www.gsp.ro Interesant.Si vor sa-i si credem ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post nu cred ca padureanu o sa fie de acord cu un blat... si inca nu sunt salvati 100% de la retrogadare Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post Ultima gaselnita a presei care chiar pare reala este ca Dinamo a inceput sa promita postul de antrenor tehinicenilor care au de jucat cu Steaua. Inainte de Bistrita se vehicula ca sabau .. acuma il iau pe Rednic numai numai sa faca ceva Stelei .. pe langa "motivatiile" date echipelor adverse papuselele de la Dinamo sa apuca de motivat si antrenorii .. ce sa mai faca si ei .. doar doar .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post Tinand cont de declaratiile lui Horoba si a lui Padureanu Gloria va tranti meciul,avand in vedere gestul lui Becali sper sa nu se intample asta si sa avem o surpiza.Legat de Bacau - Sportul sunt sigur ca Bacaul va incerca din toate puterile sa o incurce pe Sportul datorita lui Seche care e stelist (zic eu).Cat despre Dinamo - Vaslui,s-a tot zvnoit ca Mircea Rednic a fost contactat de dinamovisti si a fost intrebat daca ar fi dispus sa preia echipa din vara incercand astfel sa isi asigure niste puncte cu Vaslui dar Porumboiu cred ca isi doreste mult o victorie cu Dinamo,cred ca daca el face aranjamente le face ca echipa sa castige nu sa piarda. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post Sa speram ca in ultima etapa Vasluiul sa fie deja salvata de la retrogradare astfel incat nimeni sa nu incerce sa impiedice Steaua cu ajutorul arbitrilor. Nici nu-mi fac sperante ca rapidul va fi impiedicat de goria .. cartile sunt deja facute .. chiar si cu banii lu` Jiji sunt deja 4 absenti in lotul pentru meci asa ca .. trebuie sa batem noi tot .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post ****+****=rapid-gloria 3-0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post pot sa pun pariu ca rapid o sa aiba cel putin un penalty in urmatorul meci. mai mult sau mai putin dubios. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post Ce diferenta intre Albut de sambata si cel de azi! Cu siguranta nu ar fi primit gol din acea faza acum o saptamana! Si totusi... astept reluarea! Unde e reluarea? A fost ofsaid? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post m-am mai uitat asa la niste secvente din meciul Rapid-gloria si am impresa ca jumate echipa ii cu tiganii si jumate trag pt banii lui Gigi.albut ce gol a luat...si la meciul cu noi... pacat Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post ce sa mai zic de "ratarea" lui Tarnavean care s-a chinuit sa dea peste poarta dintr-o pozitie clara... macar daca suta pe poarta ca nu era presat de nimeni... Rusine .... Albut a tras pentru bani... golul nu e vina lui... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2006 · Report post ce sa mai zic de "ratarea" lui Tarnavean care s-a chinuit sa dea peste poarta dintr-o pozitie clara... macar daca suta pe poarta ca nu era presat de nimeni... Rusine .... Albut a tras pentru bani... golul nu e vina lui... multumita Farului,care a incurcat Rapid etapa trecuta ,Steaua nu trebuie decat sa se gandeasca la meciurile ei. Mie unul mi-ar placea ca toate echipele din frunte sa castige toate meciurile ramase,mai putin Sportul cu noi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2006 · Report post ADO! Ia uite o croncanitoare sau o latratoare. De ce nu zici cu ce echipa tii? Ti-e rusine? De ce? Ca o sa spun ca daca tii cu Rapid... ca nu am ce sa spun despre o echipa care nu exista de la infintare? crezi ca o sa spun ca esti un zero? Sau poate esti un pudel rosu. Si ti-e teama ca o sa radem de... apropo a-ti terminat cu singura realizare a vietii voastre... focul accidental din Ghencea? Vezi ca la meciul viitor o sa fiti iar 100 de oameni pe stadion! sa nu faceti incidente! incercati sa vopsiti jucatorii in rosu si albastru! Poate asa nu o sa va mai urasca o Romanie intreaga. Ei dar cred ca sunt prea obosit dupa servici si m-am aprins. Oricum, bine ai venit pe situl stelistilor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2006 · Report post nu prea imi dau seama de unde ai dedus tu ca respectivul tine cu alta echipa. mie mi se pare ca omu e chiar fair-play, daca sportul nu castiga cu noi iesim campioni, si e frumos ca si celelalte sa castige toate meciurile ramase pentru ca atunci ar fi concurenta pana la sfarsit, senzatii tari, emotii, etc., ar fi un campionat care se termina frumos. da uite ca m-am aprins si eu, si de servici sunt maine. si ia uite ca am dat fara sa vreau pe tvr2 si Farul conduce pe Timisoara cu 3 la 1, bravo lor. stiu ca niciuna nu e contracandidata la titlu dar e totusi un scor frumos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2006 · Report post cum nu iti dai seama de unde am dedus? postul a fost eliminat de moderatori ( bravo!) dar daca l-ai citit se terminai cu ceva cu oi... cred ca am spus destul :wink: Share this post Link to post Share on other sites